- 29 Mart 2025
- 8
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Eylul duru
-
Genelde adet öncesi lekelenme yerleşme kanaması oluyor. Gebelik olabilirHanımlar merhaba ben geçen ay doktora gittim yumurtalıklarında tembellik var dedi Klomen kullandım sonrasında yumurta olgunlaştırıcı iğne dün adetime dört gün kala kahverengi pembemsi leke gördüm yerleşme kanaması mı bu lütfen yardımcı olun
Hayır başlamadıBen de bu ay letu kullanmistim dun adet olmam gerekiyordu bugun biraz lekelenme oldu sizin basladi mi regliniz
Haptan dolayi mi acaba diye dusunuyorum ben deHayır başlamadı
Kendin için mi benim için miHaptan dolayi mi acaba diye dusunuyorum ben de
Kendin için mi benim içinHaptan dolayi mi acaba diye dusunuyorum ben de
5-6 gundur sokulmemis ya sizin benim 2. Gune girecek haptan demek ki diye dusunmeye basladim umudum yok cunku battan 2 gun once test yapmistim evde negatiftiKendin için mi benim için
İnşallah çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın dikerimMerhaba ,ümit kırmak istemem ama bazen bu tarz ilaçlar yumurtayı büyütüyor lakin yumurta çatlayamıyor ve kist oluyor.Kistler de adetin sökülememesine ve 3-4 gün öncesinde kahverengi kanama oluşmasına sebep oluyor.Ben 3 kere kullandım ilaçları ,üçünde de yumurtam çatlamadı ve kist oldu.Umarım sizin yerleşmedir.Güzel haberlere
Adetiniz basladi mi acabaBende letu kullandım 5 6 gündür devam eden lekelenmem var sökülmedi de adetim kan verdim negatif
Yok başlamadı henüz pede gelmiyor ama peçeteye açık kahverengi lekelenme geliyor az az tuvalete gittikçe sökülecek mi anlamadım ilk defa başıma geliyor düzenlidir adetim normalde ve bel bacak ağrım var yoğun bacaklarım uyuşuyor gibi adet olamadığım için mi yoksa geç döllenme filan mi bilemedimAdetiniz basladi mi acaba
Letudan kaynaklı demek ki bu durumBen de bu ay letu kullanmistim dun adet olmam gerekiyordu bugun biraz lekelenme oldu sizin basladi mi regliniz
Bana da öyle geliyo tam dediğiniz gibi oldu bence.Merhaba ,ümit kırmak istemem ama bazen bu tarz ilaçlar yumurtayı büyütüyor lakin yumurta çatlayamıyor ve kist oluyor.Kistler de adetin sökülememesine ve 3-4 gün öncesinde kahverengi kanama oluşmasına sebep oluyor.Ben 3 kere kullandım ilaçları ,üçünde de yumurtam çatlamadı ve kist oldu.Umarım sizin yerleşmedir.Güzel haberlere
Benim süreç de çok yorucu oldu.Her seferinde adeti ilaçla söktük(tarlusal),kisti adette atamadım.Sonrasında kisti atmak için 1 ay doğum kontrol hapı kullandım.Bu süreç de benim bebek serüvenimi hep uzattı.Maalesef hâlâ hamile değilim.Bana da öyle geliyo tam dediğiniz gibi oldu bence.
Ama adetim de gecikti 3 gün acaba nasıl sökülecek adet siz ilaçla mı söktürmüştünüz döngümüz nasıl düzelecek hamileliği geçtim olan düzenim bozuldu diye üzülüyorum düzeldi mi sizin
Ben bi daha letu kullanmayı düşünmüyorum benim döngüm zaten düzenliydi ve ovülasyon testlerinde düzenli yumurtlama çatlama görüyodum hiç bi sorunumuz da yoktu açıkçası.Benim süreç de çok yorucu oldu.Her seferinde adeti ilaçla söktük(tarlusal),kisti adette atamadım.Sonrasında kisti atmak için 1 ay doğum kontrol hapı kullandım.Bu süreç de benim bebek serüvenimi hep uzattı.Maalesef hâlâ hamile değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?