- 1 Eylül 2015
- 66
- 36
- 88
- Konu Sahibi angrybirdeu
-
Canım yerleşme olabilir tabi kısmet inşaallah sağlıkla tüm isteyenlere nasip olsunArkadaşlar Merhaba, 5 aylık evliyim. 26 şubatta peçetede kahverengi akıntı fark ettim ama akmıyordu sadece peçetede görüyordum bu durum 4 gün sürdü ve 1 Martta bitti. Daha sonra 6 martta gece hafif kasık ağrısı ve şişkinlik hissettim sabah akışkan pembemsi bir şey gördüm şimdi hafif şekilde devam ediyor. Adet mi yerleşme kanaması mı? Bu durumu yaşayan var mı gebelik düşünüyoruz.
AminCanım yerleşme olabilir tabi kısmet inşaallah sağlıkla tüm isteyenlere nasip olsun
Eğer ovulasyon testi kullanıyorsan en erken yumurtladan 14 gün sonra şahit oldum çünkü erken yapıp negetif görüp sonra pozitif görenleri.Ovulasyon kullanmiyorsan da beklenen adet gününden sonra yapAmindefalarca test yaptım bundan önce artık test yapmayı bıraktım. eczane bayram etti sayemde. Sizce ne zaman test yapmalıyım bu kanamanın bitmesini beklemeli miyim test için?
Kesinlikle yapmalısın ben bu ay ovulasyon testi yaptım bı baktım ki akıntı bizi yanıltıyormuş farklı günleri degerlendiriyormuşuzOvülasyon testi hiç yapmadım onuda araştırmaya başlamıştım dün gece itibariyle yeni evli olduğum için yeni yeni öğreniyorumçok teşekkür ederim
Gerçekten mi yaKesinlikle yapmalısın ben bu ay ovulasyon testi yaptım bı baktım ki akıntı bizi yanıltıyormuş farklı günleri degerlendiriyormuşuz
Ben ovülasyon testi ile hamile kaldım. Bebeğiniz inşallah sizinledir şu an ama eğer olmazsa deneyin derimOvülasyon testi hiç yapmadım onuda araştırmaya başlamıştım dün gece itibariyle yeni evli olduğum için yeni yeni öğreniyorumçok teşekkür ederim
Instagram'da bir gebenin günlüğü sayfasında aldım takibi konusunda da çok yardımcı oluyorGerçekten mi yahangi ovülasyon testini almıştınız bende alayım hemen madem öyle belli olmaz tedbiri elden bırakmamak lazım
Teşekkür ederim umarım bu kanama yerleşme kanamasıdır ve ihtiyacım kalmazInstagram'da bir gebenin günlüğü sayfasında aldım takibi konusunda da çok yardımcı oluyor
Merhaba adet oldunuz mu acaba?Teşekkür ederim umarım bu kanama yerleşme kanamasıdır ve ihtiyacım kalmaz
Bende ebru ablanın sıkı takıpcısıyım 1 seneden fazladır ama olmadı ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız allah ondan da razı olsun cok faydalı oluyor bızlereInstagram'da bir gebenin günlüğü sayfasında aldım takibi konusunda da çok yardımcı oluyor
Meraba arkadaslar. Martın 1 inde regl oldum 5 inde bitti. 15 16 gibi yumurtlama oldu. 19 unda ise sadece peceteye gelen bugun 6 gundür suren camasıra hıc bulaşmayan bazen kesılen tekrar peceteye gelen toz pembe yada pembe bazen varla yok arası bir lekelenmem var. Mınnacık ve seffaf akıntı beraberınde oluyor. Yerleşme kanaması 3 gun falan sürüyormus ama boyle bir durum
Bende ebru ablanın sıkı takıpcısıyım 1 seneden fazladır ama olmadı ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız allah ondan da razı olsun cok faydalı oluyor bızlereMeraba arkadaslar. Martın 1 inde regl oldum 5 inde bitti. 15 16 gibi yumurtlama oldu. 19 unda ise sadece peceteye gelen bugun 6 gundür suren camasıra hıc bulaşmayan bazen kesılen tekrar peceteye gelen toz pembe yada pembe bazen varla yok arası bir lekelenmem var. Mınnacık ve seffaf akıntı beraberınde oluyor. Yerleşme kanaması 3 gun falan sürüyormus ama boyle bir durum yasayan oldu mu?
Amin amiiin... rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşaAllahBende böyle bir durum yasamistim gebelik testim pozitifti beta 7 ydi adetim 3 gün gecikmisti ama malesef o gün adet oldum kimyasal gebelik yasamisim çok uzuldum Rabbimden hayirlisi
Evet ama cok sabırsızlık yapıyorum ve heyecanlıyım 1 5 seneden fazla oldu beklıyorum bugun erken gebelık tertı yaptım cıkmadıKan testi yaptır istersen canım ama birkaç gün daha beklemelisin
Henüz çıkmaz vallahi bende dayanamıyorum öyle olunca haklısınEvet ama cok sabırsızlık yapıyorum ve heyecanlıyım 1 5 seneden fazla oldu beklıyorum bugun erken gebelık tertı yaptım cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?