Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha once 5 ay once enfeksiyon oldum 10 ay once mantar oldum. Ozamanlarda bile hic kanama gelmedi.
Aslinda resimdeki parca gibi duruyor ama ben kurdanla baktigimda ust uste gelmis kil seklinde kan birikintisiydi
Bu işin kusura bakması yok abi şunu anlayın, insan idrarını, cinsel uzvundan çıkan şeyi uluorta atmaktan ar etmeli birazcık. Biz kusura bakmasak da ar etmeli.
Bu işin kusura bakması yok abi şunu anlayın, insan idrarını, cinsel uzvundan çıkan şeyi uluorta atmaktan ar etmeli birazcık. Biz kusura bakmasak da ar etmeli.
Daha once 5 ay once enfeksiyon oldum 10 ay once mantar oldum. Ozamanlarda bile hic kanama gelmedi.
Aslinda resimdeki parca gibi duruyor ama ben kurdanla baktigimda ust uste gelmis kil seklinde kan birikintisiydi
Tanıma dikiz…
Parça gibi duruyormuş, üst üste gelmiş kil. Kardeş sen bunu şifa niyetine kullanırsın diye elin ayağım titriyor.
Cehalet sen ne güzel bi şeysin dicem de, foto çekip atmasını biliyor ama Kezban….