- 9 Ocak 2024
- 67
- 9
- 26
- Konu Sahibi carmencarmen
Arkadaşlar merhaba hızlıca konuya giriyorum Ben 6 Nisan da adet oldum 3 gün sürdü zaten genelde adetlerim 3 veya 4 gün sürer her neyse yeni olmam gereken adet tarihi 6 veya 7 Mayıs olması gerekıyordu.Biz eşimle yaklaşık 6 7 aydır bebek planlıyoruz geçen ay adet tarihimden önce bi ara kanama yaşamıştım ama çok hafif leke gibi yerleşme falan sanmıştım ama sonra adet oldum zaten 1 2 gün sonra yani ara kanama denmez adet başlangıcı oldu.Ben dün yani adet tarihimden bugüne 21.gün de daha bir pembe kanama gördüm ama adet kadar yoğun değil tabiki yerlesme mi adet mi diye düşünürken ve yine mi hayal kırıklıgı diye düşünürken lavabo ya gittiğimde bi pıhtı geldi pıhtıyla beraber bir iki damlalık kırmızı kan ve sonrasında bir daha hiç Pıhtı gelmedi ve adet gibi devam etmeyen sadece peçete sildiğimde veya iç çamaşıra gelen bir pembe kanamam var ben düşük mü yaptım anlamadım o pıhtı ne alakaydı kafam allak bullak karnımda çok hafif sancılanmalar olmuştu ama lavaboya gidersin geçer ya o cinsten lütfen yardımcı olun fikirlerinizi merak ediyorum