-
- Konu Sahibi Selmaselma1994
Birde ben çarşambaya randevu aldım benim hala kanamam var beta 2 çıktı ama düşük olduktan sonra kanamanın devam etmesi benc normal değil bence sende bir randevu al ve mutlaka rahim filmi çektir bu durumların sebebi tüplerde tıkanıklık yada kan pıhtılaşma su olabiliyormuş ben özellikle rahim filmi talep edicem tüplerde bişi kalmışsa dış gebelik felan sa diye Sonrada hemtolojiden kan durumuma baktırıcam sanırım önce bizim sağlıklı olmamız gerekiyor.Bu arada ben iki yıllık evliyim 3 aydır pilatese başlamıştım gebelik pilatesten sonra oldu spora devam edicem.Sende mutlaka bunlara dikkat et canım.Of ya yine hüsran ama güçlü ol isyan etme
neden Allah ım deme umudunu kaybetme yine olur Allah büyüktür geçmiş olsun tekrar canım üzüldüm gerçekten
Canım benim o kadar uzamadı 3-4 gûn sürdü sonra kontrole gittim tamamen tertemizsin dedi doktor inşallah normaldir mutlaka doktora gitBirde ben çarşambaya randevu aldım benim hala kanamam var beta 2 çıktı ama düşük olduktan sonra kanamanın devam etmesi benc normal değil bence sende bir randevu al ve mutlaka rahim filmi çektir bu durumların sebebi tüplerde tıkanıklık yada kan pıhtılaşma su olabiliyormuş ben özellikle rahim filmi talep edicem tüplerde bişi kalmışsa dış gebelik felan sa diye Sonrada hemtolojiden kan durumuma baktırıcam sanırım önce bizim sağlıklı olmamız gerekiyor.Bu arada ben iki yıllık evliyim 3 aydır pilatese başlamıştım gebelik pilatesten sonra oldu spora devam edicem.Sende mutlaka bunlara dikkat et canım.
Birde şu kanamam ne zaman biticek anlamadım hiç normal değil seninki kaç günde bitti benim 11 gün hala lekelenmem var
Aynisini yasiyorum bendeArkadaşım ne durumdasın bendede aynı durum var hatta pıhtı geldi bugün kanamam devam ediyor beta hcg artıyor senin durumun nedir
Sizin beta hcg kanamada surekli Iki ye katlamismiydi Iki gunde birBirde ben çarşambaya randevu aldım benim hala kanamam var beta 2 çıktı ama düşük olduktan sonra kanamanın devam etmesi benc normal değil bence sende bir randevu al ve mutlaka rahim filmi çektir bu durumların sebebi tüplerde tıkanıklık yada kan pıhtılaşma su olabiliyormuş ben özellikle rahim filmi talep edicem tüplerde bişi kalmışsa dış gebelik felan sa diye Sonrada hemtolojiden kan durumuma baktırıcam sanırım önce bizim sağlıklı olmamız gerekiyor.Bu arada ben iki yıllık evliyim 3 aydır pilatese başlamıştım gebelik pilatesten sonra oldu spora devam edicem.Sende mutlaka bunlara dikkat et canım.
Birde şu kanamam ne zaman biticek anlamadım hiç normal değil seninki kaç günde bitti benim 11 gün hala lekelenmem var
Maalesef ben düşük yaptımAynisini yasiyorum bende
Nasılsın canım herşey yolundamı benim beta ilk hafta arttı ama sonra büyük bir kanama geçirdim birkaç gün içinde 2 ye düştüSizin beta hcg kanamada surekli Iki ye katlamismiydi Iki gunde bir
Bende malesefMaalesef ben düşük yaptım
Dusuk yaptim canim Insallah kurtaja gerek kalmaz 178 de kaldi degerimNasılsın canım herşey yolundamı benim beta ilk hafta arttı ama sonra büyük bir kanama geçirdim birkaç gün içinde 2 ye düştü
Teşekkür ederim canım inşallah seninde her şey yolunda gider kürtaja gerek kalmaz Allah tekrar nasib etsin ins kucağımız boş kalmasınBende malesefHemde degerlerim hep Cok guzel giderken progestan seviyem 38 iken ama kan degerim hala sifirlanmadi haftaya kadar sifirlanmazsaw kurtaj dedi Insallah gerek kalmaz cok gecmis olsun canim sanada
Amin canjm Insallah Senin de tutunmustur sana bebegin Haber ver olur muTeşekkür ederim canım inşallah seninde her şey yolunda gider kürtaja gerek kalmaz Allah tekrar nasib etsin ins kucağımız boş kalmasın
Benim 214 den 3 günde 2 ye düştü seninde sıfırlanır benim derdim karnım hala şişiyo gibi ve hala çok midem bulanıyo psikolojikmi bilmiyorum ama 8 gün oldu kanamam biteli betam 2 ye düşeli deli gibi uyuyup deli gibi mide bulantısı yaşıyorum kasıklarım ağrıyo ve hala bel kaşık ağırlarından normal hayatıma dönemedim hiçbirşey anlamadımDusuk yaptim canim Insallah kurtaja gerek kalmaz 178 de kaldi degerimdoktor sifirlar dedi
Ben bi o hamileligi ogrendigimde kanamam olmustu Iki gun adet tarzi Bir hafta artmaya devam etti sonra 10 gun olmadiBenim 214 den 3 günde 2 ye düştü seninde sıfırlanır benim derdim karnım hala şişiyo gibi ve hala çok midem bulanıyo psikolojikmi bilmiyorum ama 8 gün oldu kanamam biteli betam 2 ye düşeli deli gibi uyuyup deli gibi mide bulantısı yaşıyorum kasıklarım ağrıyo ve hala bel kaşık ağırlarından normal hayatıma dönemedim hiçbirşey anlamadım
hamileyken kanamanız nasıl oluyordu adet gibi yoğun parlak kırmızı mıydı yoksa adetten az mı geliyorduBen bi o hamileligi ogrendigimde kanamam olmustu Iki gun adet tarzi Bir hafta artmaya devam etti sonra 10 gun olmadi
Kanama Birde Bugün hafif adet sancisi kanama basladi ya Hangisi adet oluyor Ben simdi ne zaman adet oluyorum kafam o kadar karistiki