Yerleşme kanaması mı değil mi?

sassi_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2022
22
4
25
Merhaba lütfen yardımcı olun ayni durumu yaşayan varsa ... korunmasız ilişkiden 2 hafta sonra akıntıyla beraber peçeteme 1 kere pembemsi kan geldi sadece 1 kere oldu.
Aradan biraz zaman gectikten sonra adetim 1 gün gecikti ve pembemsi akıntım oldu sonrasında kahverengi siyahımsı görüldü pedimde şuan ilk gün bakalım nekadar sürücek sizce hamile miyimdir yerleşme kanaması mıdır bu ? Test için erken diye düşünüyorum nezaman yapılmalıdır? Inşallah busefer olmuştur 5 aydır deniyoruz..

Bence erken gebelik testi yap çıkar inşallah vardır

Merhaba kızlar benimde bi sorum olacak adetime 8 gün var bugün lavobaya gittiğimde kaşığıma bıçak saplanır gibi oldu sonrasında pembemsi açık kırmızı bir akıntı geldi ilk defa böyle bişi yaşadım bu kadar erken yerleşme kanaması olabilir mi ?

Hanımlar 4 gün adet gecikmem Oldu. Ewde idrar testi yaptim biri silik çıktı. Bikac gündür de sancım var ara ara tabi sürekli değil. Yerleşme sancisi midir yoksa adet mi olucam bilmiyrm.

Eklentiler

• 20220830_094915.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…