Yerleşme kanaması mı adet mi

svm12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
32
0
1
35
Nisan ayının 4 de kahverengi akıntı başladı 6 sında akşam lavovaya girdim sildim peçete ful kırmızı kan oldu sonra hasta pldum dedim peçete koydum 2 dakka sonra oda ful kırmızı kan doluydu sonra sabahına tam pembede değil kırmızıda değil adet biter silersin belli olmaz ya hiç bişey kurur kalır öyle soluk bi renkti kahverengi akıntı 6 gün sürdü böyle yerleşme kanaması olur mu yerleşme kanaması çok farklı oluyo okuduğum kadarıyla mayıs ayının sonuna kadar idrartestide taptım 15 e yakın farklı markada ama hepsi negatif sonra tarlusal kullandım adet oldum hamile olasaydım tarlusal içince adet görülür müvgörülmezmiydi

Cnm hamile.olsaydın tarlusal ile adet görmezdin bildiğim kadarıyla tarlusal gebelik varken ise yaramiyor

Ya bende öyle okudum bu sitede de tarlusal hamilelik diye açılmış ordada hamile olduğunu bilmrden içenler adet olmamış öyle anlamış hamile olduklarını vi kaç doktor siiteleri var doktorlara sordum hamileysen hiç bi ilaç adwr gwtirmez dedi

Bu şekilde adet olabilir mi peki yerleşme kanaması çok farklı oluyo benim olduğum daha başka

Mrb kızlar bende yaşadım bunu yerleşme kanaması benim regli günümü 5 gün geçmişti kahverengi leke gelmeye başladı sonra bu 5 gün kadar ama az az devam etti hiç kırmızı kan gelmedi ve bende şüphelendim test yaptım ikinci çizgi çok silik ti belli belirsiz ve bende inanmadım bir yanlışlık vardır dedim ve hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç tabikide pozitif 273.4 çıktı sonucum çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah kucaklarımızı bebişlerle doldursun hergün dua ediyorum Bebek isteyen herkese bol bol dua edin ve inan ki rabbim ol derse olmayacak hiç birşey yok umarım yardımcı olabilmişimdir hayırlı hamişli günleriniz olsun inşallah

Merhaba yerlesme kanaması yasarken kasık agriniz oldumu..hamileligimin besinci haftasindayim ve bes gundur wc ye gittigimde peceteye kahverengi kan bulasiyor..kasiklarimdada biraz agri var..doktor kese ve rahim normal iki hafta sonra gel dedi..rapor aldim yatiyorum

yerleşme kanamasını olmam gereken adetime 3 gün kala yaşadım, tam üç gün lekelenme şeklinde oldu, kahverengiydi. bir daha yaşamadım.

kızlar merhaba,

ya ben 8 mayısta regl oldum doktorum bana klomen verdi ve mayısın 23 ünde çatlatma iğnesi önerdi. 2 tane vuruldum. hatta yumurta takibi testi aldım ona bakarak ilişki yaptım.. ancak 1 haftadır gögüslerimde ağrı el ve ayaklarımda yanma var ve kilo aldım. 7 haziranda kahvrengili akıntım oldu akşamı pıhtılı kanamaya döndü. 10 haziranda kesin bitti. hiç az az gelme falan oolmadı ama bugün bende kahveli pembeli bi akıntı gelmiş ne olabilir bu. tam ümidimi kesmiştim. yardımcı olur musunuz?

canım yerleşme kanamasından kaç gün sonra test yaptırdın , hemen ertesi gün yapsak çıkar mı ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…