Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı adet mi ? Lütfen bakar mısnız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yalova h

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
322
131
18
25
Kızlar şimdi çook açık pembe akıntım geldi normal beyaz akıntımla beraber yerleşme kanaması mı? Hemen test yaptım yine o böyle çıktı ilk dakikasında. Çok korkuyorum ya adete bir gün kala yerleşme kanaması olur mu

Eklentiler

• image.webp
    41 KB · Görüntüleme: 82
Çok bilmiyorum da çizgi çok net kan verin derim

Yok mu bu konu da fikri olan yaa
5 üstü olursa gebelik var demek oluyor lekenme ise yerlesme kanaması ola bilir panik yapmayın bayağı net çıkmış ikinci çizgi yerlesme adet gününe kadar olabiliryor herkesde farklılık gösterebilir cnm ben 2 kez yaşadım adet öncesi olmuştu bende de

Çok teşekkür ederim içime su serptiniz Şimdi de çook az kahve rengi leke geldi ama adet sancım yok. Normalde benim belimden kasıklarıma kadar ağrı olur öyle gelirdi. Yarın gideceğim yükselmiş mi diye beta

Dün verdim beta 9.16 çıktı yarın kan vereceğim inşallahhh yükselmiştir. Bugün gelen pembe akıntıdan korktum ama
5 üzeri gebelik sayılıyor yarın gidince 18 civarı cikmasi lazım lekelenmeniz devam ediyor mu

5 üzeri gebelik sayılıyor yarın gidince 18 civarı cikmasi lazım lekelenmeniz devam ediyor mu
Şuan yok peçete sürsem de birşey gelmiyor. Öğlen beyaz akıntıyla çook açık pembe geldi az tabi. Akşam üstü de kahve kuru bir akıntı geldi bir çay kaşığı kadar falandır. Gerisi yok şuan. İnşallah dediğiniz gibi yarın 18 i görürüm

Devamının gelmemesi daha iyi

Dün verdim beta 9.16 çıktı yarın kan vereceğim inşallahhh yükselmiştir. Bugün gelen pembe akıntıdan ko
Merhaba bende bilgi paylaşımı için yeni üye oldum.
Belirtilerimi söylemek isterim sizlere yorum yaparsanız sevinirim.(test yapacağım ama bilenlerden de yorum almak istedim)
Ağustos 17 bebiş yapmaya karar verdik 1 yıllık evliyim.
Hissettiğim belirtilerimgöğüslerim uzun süredir hiç böyle şişmedi ve acımamıştı resmen üstüne yatamıyorum dokunamıyorum uçları da çok acıyor yeşil damarları belirginleşti
Sağ kasığım da özellikle agrı var ara ara özellikle geceleri,sarı renkli akıntım oluyordu 2 haftadır fakat bugün akşam pembe rengi gibi bir akıntı geldi fotoğrafı cektşm iğrenç olur diye yüklemedim ama yorum yapmak için görmek isteyen olursa yüklerim çok çok özür dilerim tekrar bunu söylediğim için

ve sabahları ara ara rahatsız etmese de bulantılarım oluyordu
Ayrıca son 4.5 gündür özellikle kaşıkta ve karnımda batmalar oluyor arada
Son adet başlangıç tarihim 16 Ağustos ve bitişinden Bu yana yumurtlama günleri de değerlendirerek 2 günde bi ilişki yaşadık bu güne kadar. Sizce testi ne zaman yapmalıyım,acaba adet başlangıcımıdır ki bu gördüğüm akıntı lütfen yanlış anlamayın test yapacağım elbette ama yorumunuzu almak istedim yalayan bilenlerden ve negatifi görmek insanı kötü yapıyor ister istemez

Adet olman gereken tarih ne zaman peki ? Erken gebelik testi alarak adetime iki gün kala öğrenmiştim. Hayalet de olsa çizgi çıkıyor. Adet belirtiside olabilir gebelikte ama bunu en iyi test yaparak anlayabilirsin.ben adetime üç gün kala idrar sıkışması ve yanması yaşadım. Kasıklarımda da batma oluyordu. Günden günde artıyor zaten. Her bayan farklı belirti de verebilir. adetine iki gün kala erken gebelik testiyle öğrenebilirsin. İnşallah gönlüne göre olur

Canım cevabın için çok teşekkür ederim
Adetim günüm 2 gün geçti.
ama bugün akşamüstü pembe bir akıntı geldi daha sonra lekelnme şeklinde afedersin çok tuvalete çıktıkça geldi yani. Ben denemede ilk ayımız belkide adet başlangıcıdır diye çok üzülmüştüm ister istemez açıkçası.
yarın adete dönmezse test yapacağım erkek gebelik testinden.
Ne olır dönmesin dua et kimin duası kabul olur belli olmaz

Bu arada sağ kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var ucu özellikle. Ve göğüslerim şiş. Karnımda gaz ve şişkinlikte var
Belirtiler adet belirtisi de olunca insan umudu kırılıyor ister istemez

Bu arada sağ kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var ucu özellikle. Ve göğüslerim şiş. Karnımda gaz ve şişkinlikte var
Belirtiler adet belirtisi de olunca insan umudu kırılıyor ister istemez
İnşallah hamilesindir bende de adetime bir gün kala ve adet olacağım gün açık pembe ve biraz da kahve rengi lekelerim gelmişti. O lekeleri görünce adet oluyorum sandım ama yerleşme kanamasıymış. Hemen o gün erken gebelik testi yapmıştım silikte olda çizgi çıkmıştı. Bence yap bugün hemen test eğer adetin gelmesiyse. Varsa çıkar zaten bugün. Haber ver ama buradan da. Hadi bakalım hakkında hayırlsıı

Malesef ki sabah adet oldum çok ağrılı bir şekilde canım bu ay olmadı. Önümüzde ki aylarda inşallah duaların için teşekkürler umarım kısa zaman da olur benimde bencilim
İlk denememizdi zaten bu ay.

Olsun canım daha ilk denemenizmiş zaten. İnşallah gönlüne göre olur canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…