Çok bilmiyorum da çizgi çok net kan verin derimKızlar şimdi çook açık pembe akıntım geldi normal beyaz akıntımla beraber yerleşme kanaması mı? Hemen test yaptım yine o böyle çıktı ilk dakikasında. Çok korkuyorum ya adete bir gün kala yerleşme kanaması olur mu
Dün verdim beta 9.16 çıktı yarın kan vereceğim inşallahhh yükselmiştir. Bugün gelen pembe akıntıdan korktum amaÇok bilmiyorum da çizgi çok net kan verin derim
Yok mu bu konu da fikri olan yaaDün verdim beta 9.16 çıktı yarın kan vereceğim inşallahhh yükselmiştir. Bugün gelen pembe akıntıdan korktum ama
5 üstü olursa gebelik var demek oluyor lekenme ise yerlesme kanaması ola bilir panik yapmayın bayağı net çıkmış ikinci çizgi yerlesme adet gününe kadar olabiliryor herkesde farklılık gösterebilir cnm ben 2 kez yaşadım adet öncesi olmuştu bende deYok mu bu konu da fikri olan yaa
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz5 üstü olursa gebelik var demek oluyor lekenme ise yerlesme kanaması ola bilir panik yapmayın bayağı net çıkmış ikinci çizgi yerlesme adet gününe kadar olabiliryor herkesde farklılık gösterebilir cnm ben 2 kez yaşadım adet öncesi olmuştu bende de
5 üzeri gebelik sayılıyor yarın gidince 18 civarı cikmasi lazım lekelenmeniz devam ediyor muDün verdim beta 9.16 çıktı yarın kan vereceğim inşallahhh yükselmiştir. Bugün gelen pembe akıntıdan korktum ama
Şuan yok peçete sürsem de birşey gelmiyor. Öğlen beyaz akıntıyla çook açık pembe geldi az tabi. Akşam üstü de kahve kuru bir akıntı geldi bir çay kaşığı kadar falandır. Gerisi yok şuan. İnşallah dediğiniz gibi yarın 18 i görürüm5 üzeri gebelik sayılıyor yarın gidince 18 civarı cikmasi lazım lekelenmeniz devam ediyor mu
Devamının gelmemesi daha iyiŞuan yok peçete sürsem de birşey gelmiyor. Öğlen beyaz akıntıyla çook açık pembe geldi az tabi. Akşam üstü de kahve kuru bir akıntı geldi bir çay kaşığı kadar falandır. Gerisi yok şuan. İnşallah dediğiniz gibi yarın 18 i görürüm
İnşallah gelmez gelmezse zaten yerleşme kanamasıdırDevamının gelmemesi daha iyi
Aynen canim yarin doktora da şöyle test sonucuna göre belki Progestan verirİnşallah gelmez gelmezse zaten yerleşme kanamasıdır
Tamam canım söylediğin için teşekkür ederimAynen canim yarin doktora da şöyle test sonucuna göre belki Progestan verir
Rica ederimTamam canım söylediğin için teşekkür ederim
Dün verdim beta 9.16 çıktı yarın kan vereceğim inşallahhh yükselmiştir. Bugün gelen pembe akıntıdan ko
Merhaba bende bilgi paylaşımı için yeni üye oldum.Kızlar şimdi çook açık pembe akıntım geldi normal beyaz akıntımla beraber yerleşme kanaması mı? Hemen test yaptım yine o böyle çıktı ilk dakikasında. Çok korkuyorum ya adete bir gün kala yerleşme kanaması olur mu
Adet olman gereken tarih ne zaman peki ? Erken gebelik testi alarak adetime iki gün kala öğrenmiştim. Hayalet de olsa çizgi çıkıyor. Adet belirtiside olabilir gebelikte ama bunu en iyi test yaparak anlayabilirsin.ben adetime üç gün kala idrar sıkışması ve yanması yaşadım. Kasıklarımda da batma oluyordu. Günden günde artıyor zaten. Her bayan farklı belirti de verebilir. adetine iki gün kala erken gebelik testiyle öğrenebilirsin. İnşallah gönlüne göre olurMerhaba bende bilgi paylaşımı için yeni üye oldum.
Belirtilerimi söylemek isterim sizlere yorum yaparsanız sevinirim.(test yapacağım ama bilenlerden de yorum almak istedim)
Ağustos 17 bebiş yapmaya karar verdik 1 yıllık evliyim.
Hissettiğim belirtilerimgöğüslerim uzun süredir hiç böyle şişmedi ve acımamıştı resmen üstüne yatamıyorum dokunamıyorum uçları da çok acıyor yeşil damarları belirginleşti
Sağ kasığım da özellikle agrı var ara ara özellikle geceleri,sarı renkli akıntım oluyordu 2 haftadır fakat bugün akşam pembe rengi gibi bir akıntı geldi fotoğrafı cektşm iğrenç olur diye yüklemedim ama yorum yapmak için görmek isteyen olursa yüklerim çok çok özür dilerim tekrar bunu söylediğim için
ve sabahları ara ara rahatsız etmese de bulantılarım oluyordu
Ayrıca son 4.5 gündür özellikle kaşıkta ve karnımda batmalar oluyor arada
Son adet başlangıç tarihim 16 Ağustos ve bitişinden Bu yana yumurtlama günleri de değerlendirerek 2 günde bi ilişki yaşadık bu güne kadar. Sizce testi ne zaman yapmalıyım,acaba adet başlangıcımıdır ki bu gördüğüm akıntılütfen yanlış anlamayın test yapacağım elbette ama yorumunuzu almak istedim yalayan bilenlerden ve negatifi görmek insanı kötü yapıyor ister istemez
Canım cevabın için çok teşekkür ederimAdet olman gereken tarih ne zaman peki ? Erken gebelik testi alarak adetime iki gün kala öğrenmiştim. Hayalet de olsa çizgi çıkıyor. Adet belirtiside olabilir gebelikte ama bunu en iyi test yaparak anlayabilirsin.ben adetime üç gün kala idrar sıkışması ve yanması yaşadım. Kasıklarımda da batma oluyordu. Günden günde artıyor zaten. Her bayan farklı belirti de verebilir. adetine iki gün kala erken gebelik testiyle öğrenebilirsin. İnşallah gönlüne göre olur
İnşallah hamilesindirBu arada sağ kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var ucu özellikle. Ve göğüslerim şiş. Karnımda gaz ve şişkinlikte var
Belirtiler adet belirtisi de olunca insan umudu kırılıyor ister istemez
Malesef ki sabah adet oldum çok ağrılı bir şekilde canım bu ay olmadı. Önümüzde ki aylarda inşallahİnşallah hamilesindirbende de adetime bir gün kala ve adet olacağım gün açık pembe ve biraz da kahve rengi lekelerim gelmişti. O lekeleri görünce adet oluyorum sandım ama yerleşme kanamasıymış. Hemen o gün erken gebelik testi yapmıştım silikte olda çizgi çıkmıştı. Bence yap bugün hemen test eğer adetin gelmesiyse. Varsa çıkar zaten bugün. Haber ver ama buradan da. Hadi bakalım hakkında hayırlsıı
Olsun canım daha ilk denemenizmiş zaten. İnşallah gönlüne göre olur canım benimMalesef ki sabah adet oldum çok ağrılı bir şekilde canım bu ay olmadı. Önümüzde ki aylarda inşallahduaların için teşekkürler umarım kısa zaman da olur benimde bencilim
İlk denememizdi zaten bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?