• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması mı adet başlangıcı mı? ne olacaksa olsun artık...

iyi geceler. topik ilgimi çekti . Benimde ilk gebeliğimde normal adet günümde kopkoyu kahverengi gelmişti 1 gün sürdü. Ayrıca kürtaj olana kadar çok fazla gaz sancısı yaşadım. Oturup ağlasam abes kaçmazdı öyle bir ağrıydı. Ancak aldırdık bebeği bazı sebeplerden dolayı 4 haftalıkken. Belki işine yarayan arkadaşlar olabilir.

bana da yardimci olurmusunuz lutfen ben yeni uye oldumm :(..benim adetime 4 gun varken kanamam oldu yerlesme sanmistim ama kananam fazla oluyo sizin dediklerinize gore rengi kahve rengi sonra pembe oldu simdi yine kahve kafam cok karisik idrar testi yaptirdim negatf cikti biraz erkenn yaptirdim ama dayanamadim lutfen boyle birsey yasayan varsa yazsin .... bunlari yasamadan once sol karjn boslugumda agri vardi belimde bacagimda kasilmalar oluyodu goguslerim buyumus gibi olmustu migde bulantisi biraz vardi surekli uyumak isteyim vardi halsizdim ... suan da kasiklarim da vajinam da agri var adet mi sizce bu :/

bana da yardimci olurmusunuz lutfen ben yeni uye oldumm :KK43:..benim adetime 4 gun varken kanamam oldu yerlesme sanmistim ama kananam fazla oluyo sizin dediklerinize gore rengi kahve rengi sonra pembe oldu simdi yine kahve kafam cok karisik idrar testi yaptirdim negatf cikti biraz erkenn yaptirdim ama dayanamadim lutfen boyle birsey yasayan varsa yazsin .... bunlari yasamadan once sol karjn boslugumda agri vardi belimde bacagimda kasilmalar oluyodu goguslerim buyumus gibi olmustu migde bulantisi biraz vardi surekli uyumak isteyim vardi halsizdim ... suan da kasiklarim da vajinam da agri var adet mi sizce bu :/

merhaba, yerleşme kanaması belli belirsiz bir lekelenme gibi oluyormuş, anladığım kadarıyla sizin baya kanamanız var, yerleşme kanaması değil gibi :(

bilmiyorum ki doktora gittim adet kanamasi degil dedi idrarda negatif cikti ..ben ilk defa boyle oldum hep duzenli olurdu adetlerim :(

bilmiyorum ki doktora gittim adet kanamasi degil dedi idrarda negatif cikti ..ben ilk defa boyle oldum hep duzenli olurdu adetlerim :KK43:

Doktor adet kanaması değil dedi ama ne olduğunu söylemedi mi? Ben bu bazı doktorları da anlamıyorum, neden insanı rahatlatmazlar ki açıklama yapmazlar. O zaman bence siz bir doktora daha görünün, bebek değilse adet kanaması değilse nedir dimi?

prolaktin maksimum 23 olması gerekirken bir kaç aydır bende 38-39 seyrediyor. doktora sordum hamile kalırsın dedi ama bu ay kimyasal gebelik yaşadım. ben de prolaktin ilacına başlasam iyi olacak.
Prolaktin ne için kullanılıyor acaba, doktor önermeden mi kullanacaksınız. Benim de 7 ayım herşey normal dedi doktor ama hamile kalmadım hala

iyi geceler. topik ilgimi çekti . Benimde ilk gebeliğimde normal adet günümde kopkoyu kahverengi gelmişti 1 gün sürdü. Ayrıca kürtaj olana kadar çok fazla gaz sancısı yaşadım. Oturup ağlasam abes kaçmazdı öyle bir ağrıydı. Ancak aldırdık bebeği bazı sebeplerden dolayı 4 haftalıkken. Belki işine yarayan arkadaşlar olabilir.
merhaba benim adetime 2 gun var hafif kanama oldu koyu kahverengi gibi acaba yerlesme kanamasim iyoksa adet mi nasil anlaycm doktora mi gideym bilmiyorm

Mrb kizlar bende uzun zamndr yorumlarinizi takip ediyorum....hamile kalmayi okdar cok istiyorumki nyse soruma gecim bnm gecen gece 3 vya 4 dmla kahwerngi kanamam oldu ve adetim on gundur gecikti ne olur bisi diyn cunku cok stresliyim testlerim negatuf cikyi

Merhaba arkadaşlar ben iki gün önce erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra kan verdim değer 22 çıktı 1haftalik hamilesin dedilrr.4 5 gün sonra yine yap dediler ama bugünde adet gördüm ıdraara çıkarken. Benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı?

malesef ki devam etmedi kimyasal gebelik geçirdim ama ondan sonraki ay sağlıklı bi şekilde hamile kaldım. eğer kimyasal gebelik geçirmeseydim 24. haftamda olacaktım ki hayırlısı böyleymiş.. çok şükür bi sonraki ay beklemeden sağlıklı bi şekilde hamile kaldım.
Mrb cnm cok eski bi konu ama bende su an senin yaşadığını yaşıyorum.adetim gecikti erken gebe testinde çift çizgi çıktı kan verdim degrr 22 çıktı 1 haftalık hamilesin 4/5 Gün sonr ibda yap dediler ama busabahta adet gördüm idrar yparken

Hanımlar merhaba. Ben en son 27 ekimde adet oldum. Bebek düşünmeye başladığımızdan beri de özellikle son aylarda 3-9 gün gecikme ile geliyor adetim. Benim yumurtlamam da geç oluyor. Tahmini bi 5-6 gün önce falan yumurtladım. Eşimle o günleri iyi değerlendirdik ve o ara da hep kasık ağrım oldu. Dün ayın 21 inde sabah ve akşam iki kere lekelenmem oldu wc de. Peçeteye silince gördüm. Bugün de sabah ve az önce wc de yine gördüm akıntı ile Karışık gibi ve böyle değişik yani anlatılmıyor da damarlı gibiydi gelen. Bazen pembemsi bazen açık kahve ve en son da az önce dediğim gibi damarlı gibi kırmızı siyaha yakın bi şey geldi. Sol kasığımda değişik bi Ağrı ve belimde ağrı var. Göğüslerim de hafif hassas. Bakalım daha hiç yokken nerdeyse 7- 10 güne yakın var adet olmama. Erken mi oluyorum acaba dedim ama. Bilemiyorum. Hayırlısı bakalım yine de inş :KK43:

sabah 9 gibi kahverengi leke geldi. ve hala sürüyor. yani peçeteye bulaşıyor. ağrım sancım yok ama midemde tuhaflık var adetime 6 gün var daha. hiç erken adet olmamıştım bukadar en erken 1 gün önce geliyordu. ilk hamileliğimde yerleşme kanaması yaşamamıştım.. ne olacaksa olsun artık. o ne bu ne derken psikoloji kalmadı
Aynı şey bende de oldu 6 ay arayla tekrarladı sebebi ise prolaktin yani süt hormonlarimin normalden fazla çıkması dostinex kullaninca geçiyor prolaktinin fazla çıkması gebeliğe engel oluyor fakat tedavinin hemen ardından hemen hamile kalan o kadar çok kişi var ki

Mrb kizlar bende uzu zamndr yorumlarinizi takip ediyorum....hamile kalmayi okdar cok istiyorumki nyse soruma gecim bnm gecen gece 3 vya 4 dmla kahwerngi kanamam oldu ve adetim on gundur gecikti ne olur bisi diyn cunku cok stresliyim testlerim negatuf cikyi
Prolaktin hormonu değerlerinize baktırın derim hem adet düzensizliğine hem de kahverengi lekelere yol açıyor bu yüzden de gebeliği engelliyor kendim bizzat yaşadm yükselme sebeplerinden en önemlisi de stres

Back