Yerleşme kanaması mı ? Acill lütfen

TheCapricorn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
327
713
30
Son adet tarihim 31 Mayıs bugün adetim tam 3 gün gecikti ağrım sızım yok böyle bir leke gelmiş . Peçeteye sildim devamı gelmedi ayak tabanlarım alev alev Yanıyor önceki 3 kaybımda da bu vardı bide bel kemiğim ağrıyor . Senelerdir gününü geçmezdi adetim 28 günde bir okurdu bugün 31. Gün . Ne dersiniz Yerleşme mi az önce test yaptım negatif çıktı . Bide yumurtlamadan 1 hafta sonra ovülasyon testim baya koyu olmustu acaba ikinci yumurtlama oldu da o döllendi mi ? 15-16 Haziran yumurtlama 17 Haziran çatlama oldu 23 Haziran yeniden koyulaştı ovülaston resim için özür dilerim 3 kaybım var doktor hemen gel hamile olursan önlem alacağız dedi

Benim yerleşme kanamam daha farklı idi ve adete 3 4 gün kala gelmişti ama değişir kişiden kişiye herşey bence doktora gidin

Ay şaka mı bu ya anlıyorum endişelisiniz ama şeyinizi silip niye buraya atıyorsunuz tövbe est.😫😟🥺
doktora gidin bence kanama gibi de durmuyor zaten

Kanda baktirin en iyisi endise duyacaginiza emin olursunuz. Doktorunuz da hemen gelin demis riske atmayın

Ne kadar ayıp ya. Telaşınız merağınız tamam da bu kadar olmamalı. edep yahu

Rabbim gönlünüze göre versin.. İnsallah tez vakitte gebe kalırsın ama biz anlayamayız doktor a gitmek en iyisi

Merhaba adetinde 3gun gecikme vardı dün test yaptım resimdeki gibi cıktı bugünde kahverengi ve beyaz akinti karişik çok az geldi yerleşme kanaması olabilirmi

Eklentiler

• 20201126_133622.jpg
    20201126_133622.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 108
X