E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
Güncelliyorum benzer durumda olan arkadaşlara örnek olsun diye...
Bu olaydan sonra benim hamileliğim kesinleşti..Biri erkek biri kız ikiz bebeklerime hamile kaldım..Ancak rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 2 bebeğimi de beklenmedik bir zamanda kaybettim...mafoldumben mafoldumben 18 haftalıkken erken doğum yaptım..bebeklerim canlı ve bütün organları gelişmiş olarak doğmuşlardı...kapleri atıyordu...Çok küçük olduklarından yaşatılma şansları yoktu...bebeklerimi mezara gömmek zorunda kaldık((
Şimdi Ada kızım ve Ege Oğlum,canımın içlerine kardeş getirmek için yeniden tedavideyim..Bu gün transferimin 7. günü,herhangi bir kanamam yok henüz.
Allahım bu kandil günü dualarımı kabul et yarabbim...:Saruboceq:mafoldumben mafoldumben
kızlar bişey sormak istiyorum yerleşme kanaması tedaviyel olan gebliklerdemi oluyor sadece
okadar çok hamilelik belirtilerim varki mide bulantısı kusma tansiyon düşmesi aşırı tuvalete çıkma sürekli uykum geliyo vs..vs..birçok şey 3 yıllık evliyim bu zamana kadar korunuyoduk artık korunmuyoruz hamile olabilirim derkeeennnn
hafif pembe bi kanamam oldu yerleşme kanaması denen şeymidir yoksa adetmi olucam ufff yaaa..
benim adetime daha 15 gun var ama dün kahverengi lekelenmelerim oldu bilgisi olan varsa lutfen yardimm
tam yumurtlama günlerindesin ve ovulasyon kanamasıdır o. bazı kadınlarda olurmuş. bence sen bugünü değerlendir.
ben ayın 19 da ilk hafif pembe kanama geldi düne kadar az geliyodu pembe kanama şimdi kırmızı ve biraz fazla gelmeye basladı halsizlik gaz kasıklarım şiş ve kasımda sanki bişe var bir sag bir sol tarafda agırlık gibi bişe geliyo acaba bu neden kaynaklanıyo yerleşme kanamasımı bu normal ay basıma benzemiyo lütfen acil cvp
adetim biteli 10 gün oldu ve dün kan geldi ondan öncesinde kahverengi leke geldi. acaba bu yerleşme kanaması mııı??