E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
Güncelliyorum benzer durumda olan arkadaşlara örnek olsun diye...
Bu olaydan sonra benim hamileliğim kesinleşti..Biri erkek biri kız ikiz bebeklerime hamile kaldım..Ancak rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 2 bebeğimi de beklenmedik bir zamanda kaybettim...mafoldumben mafoldumben 18 haftalıkken erken doğum yaptım..bebeklerim canlı ve bütün organları gelişmiş olarak doğmuşlardı...kapleri atıyordu...Çok küçük olduklarından yaşatılma şansları yoktu...bebeklerimi mezara gömmek zorunda kaldık ((
Şimdi Ada kızım ve Ege Oğlum,canımın içlerine kardeş getirmek için yeniden tedavideyim..Bu gün transferimin 7. günü,herhangi bir kanamam yok henüz.
Allahım bu kandil günü dualarımı kabul et yarabbim...:Saruboceq:mafoldumben mafoldumben
AMİİİNNN canım..en tez ve hayırlı zamanda Allahım bizi meleklerimize kavuştur yarabbim..bumübarek gecenin hürmetine,peygamberimiz Hz.Muhammed(S.A.V)in yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul et yarabbim..
bademciğin Ada ve Ege'sine kardeş veya kardeşler,bana da tek ve sağlıklı bir bebek nasip et Allahım..ve bütün bebiş isteyenlerin duasını kabul et yarabbim..AMİN:Saruboceq: