Yerleşme kanaması kaç gün sürer

stn2022

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
14
3
6
33
Kızlar merhaba, daha önce çok konu açılmış ama adetime 5 gün kala kahverengi ara ara akıntı şeklinde ( sildikçe gelen) bi kanama yaşıyorum. Bugün 4. Gün ve az az devam ediyor renk değişimi olmadı halen kahverengi bu durumu yaşayan oldu mu acaba?

Aynı şeyi bende yaşıyorum . Ovülasyon testleri kullanıyorum buna güvenerek 14-15-16 ekim değerlendirdik 15 yumurtlamamdı . Üzerinden 6 gün geçtikten sonra kahverengi akıntım başladı silince açık pembe geliyor bazen de açık kırmızı oluyor 3 gündür devam ediyor ama çok çok az günlük ped i bile geçmez asla . Nedeni nedir anlayamadım Hamile olabilir miyim acaba yerleşme kanaması mı 🙏🏼🙏🏼🙏🏼💓💓💓 Ayrıca sol kasık bölgeme hafif baskı uygulayınca ağrı var ancak sol kasıkta hiç yok regl e 4 gün kaldı ağrı sızı yok normalinde ben ağrılı ve yoğun kanamalı geçiririm dönemi

Aynı şeyi bende yaşıyorum . Ovülasyon testleri kullanıyorum buna güvenerek 14-15-16 ekim değerlendirdik 15 yumurtlamamdı . Üzerinden 6 gün geçtikten sonra kahverengi akıntım başladı silince açık pembe geliyor bazen de açık kırmızı oluyor 3 gündür devam ediyor ama çok çok az günlük ped i bile geçmez asla . Nedeni nedir anlayamadım Hamile olabilir miyim acaba yerleşme kanaması mı 🙏🏼🙏🏼🙏🏼💓💓💓 Ayrıca sol kasık bölgeme hafif baskı uygulayınca ağrı var ancak sol kasıkta hiç yok regl e 4 gün kaldı ağrı sızı yok normalinde ben ağrılı ve yoğun kanamalı geçiririm dönemi
Az önce kan testi sonucum geldi negatif 😔

Tamamen aynıyız aslında insallah seninki pozitiftir

Gecmedi günümden 4 gün önce basladı kanama ve devam ediyor
Gecmedi günümden 4 gün önce basladı kanama ve
Gecmedi günümden 4 gün önce basladı kanama ve devam ediyo
Gecmedi günümden 4 gün önce basladı kanama ve devam ediyor
Regl gününü bekleyseydinşz keşke . Kanamanız bittikten sonra tekrar kan verin bence

Merhaba bende sizinle aynı durumdayım adetime 5 gün var bugün değerim 9,57 çıktı kanamam ve sancım var yerleşme kanaması da yaşayan varmış bu şekilde kimyasal yaşayanda

Merhaba bende sizinle aynı durumdayım adetime 5 gün var bugün değerim 9,57 çıktı kanamam ve sancım var yerleşme kanaması da yaşayan varmış bu şekilde kimyasal yaşayanda
Yaa inşAllah değeriniz yükselir 💓🤲🏻🙏🏼✨

Bi
Bir de birşey daha danışacağım . Hastanede çalışan bir arkadaşıma sormuştum ancak yumurtlama gününü değerlendirdiğimizi söylememiş unutmuş . doktor da benim anlattığım belirtlere dayanarak hormon bozukluğu olabilir demiş ancak hiç şimdiye dek bu şekilde bir durum yaşamadım ben . Yerleşme olarak düşünürüyorum artık netleştim yani sadece kan vermeyi bekliyorum

Bi

Bir de birşey daha danışacağım . Hastanede çalışan bir arkadaşıma sormuştum ancak yumurtlama gününü değerlendirdiğimizi söylememiş unutmuş . doktor da benim anlattığım belirtlere dayanarak hormon bozukluğu olabilir demiş ancak hiç şimdiye dek bu şekilde bir durum yaşamadım ben . Yerleşme olarak düşünürüyorum artık netleştim yani sadece kan vermeyi bekliyorum
Evet bence de kan ver en garanti öylesi bak bende kistten falan şüphrlendm dedim en iyisi test yapayım ona göre yol izliyim şimdi 2 günde bir kan verecem

Evet bence de kan ver en garanti öylesi bak bende kistten falan şüphrlendm dedim en iyisi test yapayım ona göre yol izliyim şimdi 2 günde bir kan verecem
Ay inşAllah askım inşAllahhh

ben ayın 18 inde 17 betam olduğunu öğrendim 24 ünde 330 du ve cuma günü tekrar en erken kan vereceğim siz her iki güne bir verirseniz çok yıpratıcı olmaz mı düşünün 13 günde bile benim belli değil en az 8 kere kan vermeniz gerekir bir de sonuç değişmeyecek ki :(( bebeklere bir faydası yok kendimizi rahatlatıyoruz ben de inanılmaz yıprandım keşke daha da geç öğrenseydim diyorum kesenin gözükmesi 1500 sürekli git gel bence hastaneye gidip kendimizi bu kadar yormak yerine uzanıp bol bol dinlenmek daha faydalı gibi umarım bebeklerimiz bizimledir

Back
X