Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce kan testi sonucum geldi negatifAynı şeyi bende yaşıyorum . Ovülasyon testleri kullanıyorum buna güvenerek 14-15-16 ekim değerlendirdik 15 yumurtlamamdı . Üzerinden 6 gün geçtikten sonra kahverengi akıntım başladı silince açık pembe geliyor bazen de açık kırmızı oluyor 3 gündür devam ediyor ama çok çok az günlük ped i bile geçmez asla . Nedeni nedir anlayamadım Hamile olabilir miyim acaba yerleşme kanaması mıAyrıca sol kasık bölgeme hafif baskı uygulayınca ağrı var ancak sol kasıkta hiç yok regl e 4 gün kaldı ağrı sızı yok normalinde ben ağrılı ve yoğun kanamalı geçiririm dönemi
Kaç gün geçmişti pekiAz önce kan testi sonucum geldi negatif![]()
Gecmedi günümden 4 gün önce basladı kanama ve devam ediyorKaç gün geçmişti peki
Tamamen aynıyız aslında insallah seninki pozitiftirAynı şeyi bende yaşıyorum . Ovülasyon testleri kullanıyorum buna güvenerek 14-15-16 ekim değerlendirdik 15 yumurtlamamdı . Üzerinden 6 gün geçtikten sonra kahverengi akıntım başladı silince açık pembe geliyor bazen de açık kırmızı oluyor 3 gündür devam ediyor ama çok çok az günlük ped i bile geçmez asla . Nedeni nedir anlayamadım Hamile olabilir miyim acaba yerleşme kanaması mıAyrıca sol kasık bölgeme hafif baskı uygulayınca ağrı var ancak sol kasıkta hiç yok regl e 4 gün kaldı ağrı sızı yok normalinde ben ağrılı ve yoğun kanamalı geçiririm dönemi
Gecmedi günümden 4 gün önce basladı kanama ve devam ediyor
Gecmedi günümden 4 gün önce basladı kanama ve
Gecmedi günümden 4 gün önce basladı kanama ve devam ediyo
Regl gününü bekleyseydinşz keşke . Kanamanız bittikten sonra tekrar kan verin benceGecmedi günümden 4 gün önce basladı kanama ve devam ediyor
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım adetime 5 gün var bugün değerim 9,57 çıktı kanamam ve sancım var yerleşme kanaması da yaşayan varmış bu şekilde kimyasal yaşayandaAynı şeyi bende yaşıyorum . Ovülasyon testleri kullanıyorum buna güvenerek 14-15-16 ekim değerlendirdik 15 yumurtlamamdı . Üzerinden 6 gün geçtikten sonra kahverengi akıntım başladı silince açık pembe geliyor bazen de açık kırmızı oluyor 3 gündür devam ediyor ama çok çok az günlük ped i bile geçmez asla . Nedeni nedir anlayamadım Hamile olabilir miyim acaba yerleşme kanaması mıAyrıca sol kasık bölgeme hafif baskı uygulayınca ağrı var ancak sol kasıkta hiç yok regl e 4 gün kaldı ağrı sızı yok normalinde ben ağrılı ve yoğun kanamalı geçiririm dönemi
Yaa inşAllah değeriniz yükselirMerhaba bende sizinle aynı durumdayım adetime 5 gün var bugün değerim 9,57 çıktı kanamam ve sancım var yerleşme kanaması da yaşayan varmış bu şekilde kimyasal yaşayanda
Bir de birşey daha danışacağım . Hastanede çalışan bir arkadaşıma sormuştum ancak yumurtlama gününü değerlendirdiğimizi söylememiş unutmuş . doktor da benim anlattığım belirtlere dayanarak hormon bozukluğu olabilir demiş ancak hiç şimdiye dek bu şekilde bir durum yaşamadım ben . Yerleşme olarak düşünürüyorum artık netleştim yani sadece kan vermeyi bekliyorumMerhaba bende sizinle aynı durumdayım adetime 5 gün var bugün değerim 9,57 çıktı kanamam ve sancım var yerleşme kanaması da yaşayan varmış bu şekilde kimyasal yaşayanda
Evet bence de kan ver en garanti öylesi bak bende kistten falan şüphrlendm dedim en iyisi test yapayım ona göre yol izliyim şimdi 2 günde bir kan verecemBi
Bir de birşey daha danışacağım . Hastanede çalışan bir arkadaşıma sormuştum ancak yumurtlama gününü değerlendirdiğimizi söylememiş unutmuş . doktor da benim anlattığım belirtlere dayanarak hormon bozukluğu olabilir demiş ancak hiç şimdiye dek bu şekilde bir durum yaşamadım ben . Yerleşme olarak düşünürüyorum artık netleştim yani sadece kan vermeyi bekliyorum
Ay inşAllah askım inşAllahhhEvet bence de kan ver en garanti öylesi bak bende kistten falan şüphrlendm dedim en iyisi test yapayım ona göre yol izliyim şimdi 2 günde bir kan verecem