Yerlesme kanamasi implatasyon kanaması yaşayıp hamile kalanlar yardım..

gulbebek

Annesinin prensesi geliyor ☺
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.477
157
Merhaba bugün aşılamamın 9.günü dün idrar testi yaptım pozitif çıktı ovitrelleden kaynaklı olabilir igneyi yapalı 11 gün oldu tabi sabahta yaptım çizgi görünüp kayboldu ama eve geldiğimde kaybolan çizgi geri çıkmıştı akşam saatlerinde sag tarafimda batmalar oldu hafif adet sancisi gibisanciyla pembemsi 1 damla kan geldi. Arkası gelmedi saatler sonra çok hafif yine pembemsi bişey geldi ama anlayamadım bu yerlesme kanamasi denilen şey olabilir mi?Lütfen yaşayanlar varsa bana yardımcı olsun çok merak ediyorum.Aşılamanın 9.günü adet olunur mu bilemedim ama adet gibi değil çok hafif bişey.Simdiden çok teşekkür ederim. .

Bende olmustu bata 1 gun kala ama coook acik pembe ve azicik leke gibi peceteye gelmisti hatta adet oldum diye sabaha kadar agladim ama sabah test yaptığımda cift cizgi cikmisti yerlesmeymis yani

İnsAllah benimde çok açık 1 damla pembemsiydi devamı gelmedi zaten adet sancısı gibi bir sancı girdi ardından 1 damla kan geldi sonraşı yok umarım hamileyimdir

Normalde hep adet başlangıcında kahverengi koyu lekelenmeler olurdu. Bundan sonra mutlaka adet olurdum bi gün sonrasına ya da sabaha. Bu kez pat diye açık pembe leke geldi lavaboda. Devamı da yok hala. Adetime de 3 gün var. Ama doktor erken yumurtladığımı söylemişti. Hiç bi belirti de yok, normalden farklı gelen bu leke dışında? Sizce test yapmalı mıyım

Canım benim aşılamamın 9.günü 1 damla kan geldi 11.gün tahlil yaptırdım degerim 31 çıkmıştı

Daha sonra gelmedi canım test yaptinmi ben kan geldikten 2 gün sonra tahlil verdim 31 çıktı

Kızlar bende 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 6.gün 1 damla pembe leke ve sanırım11.gündü 2 damla pembe leke gelmişti çok küçük.

14.gün test yaptım koyuca ikinci çizgim çıktı kanda çıkmadı adetim 1 gün geçti bugün 10 gibi leke gelmeye başladı şuana kadar 1 pedin yarısı anca olmuştur kahverengi ve kırmızıya yakın oldu.Eşim akşam gelirken test alıcak benimkide yerleşme olabilirmi

selamlar canım cevap verilmemiş yazına durumun nedir du anda bende öyle bir durum yaşadım üç gündür anlayamadım nr olduğunu yardımcı olursan sevinirim

selamlar canım cevap verilmemiş yazına durumun nedir du anda bende öyle bir durum yaşadım üç gündür anlayamadım nr olduğunu yardımcı olursan sevinirim
2.5 gün sürdü canım sonuncu gün siyahdı kan adet oldum dedim 10 gün sonra 21 de akşam 9 gibi kahverengi avuç içi kadar kan vardı 3 gün sürdü 2 gün nokta nokta leke gibiydi..

Doktorumu aradım gebelik olabilir kan ver dedi ama ben vermedim varsada rabbime emanet.

Merhaba hanımlar benim adetim bitti normalde 7 gün sürer hiç şaşmaz ama bu sefer adetim bittikten sonra 5 gün kadar kahverengi akıntı geldi ama günde bir iki kez falan kasıklarımda hafifden karıncalanma var acaba benimkide yerleşme kanaması olabilir mi ?

K
Kist olma ihtimali var canım.

Çok uzun zaman olmuş yazılalı kızlar ama bana bi fikir verin aralık 18 de kürtaj oldum 8 haftalık bebeğim gelişemediği için alındı
Geçen hafta ayın sekizinde salı günüde 3 5 gün gibi lekelenmeler oldu ama kanama gelmedi sizce yerleşme kanaması olabilir mi varmı böyle bişeyler yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…