Benimde adetimin 9.günü aynisi basima geldi doktorumu aradim progesteron düzeyin düşmüştür progestani ikiye cikar dedi anlamadim yardimci olurmusunEvet benim yerlesme kanamasiymis hamileyim çok şükür
Peki daha sonra yine geldi mi kesildi mi benim 13.gün yine geldiCanım benim aşılamamın 9.günü 1 damla kan geldi 11.gün tahlil yaptırdım degerim 31 çıkmıştı
selamlar canım cevap verilmemiş yazına durumun nedir du anda bende öyle bir durum yaşadım üç gündür anlayamadım nr olduğunu yardımcı olursan sevinirimKızlar bende 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 6.gün 1 damla pembe leke ve sanırım11.gündü 2 damla pembe leke gelmişti çok küçük.
14.gün test yaptım koyuca ikinci çizgim çıktı kanda çıkmadı adetim 1 gün geçti bugün 10 gibi leke gelmeye başladı şuana kadar 1 pedin yarısı anca olmuştur kahverengi ve kırmızıya yakın oldu.Eşim akşam gelirken test alıcak benimkide yerleşme olabilirmi
2.5 gün sürdü canım sonuncu gün siyahdı kan adet oldum dedim 10 gün sonra 21 de akşam 9 gibi kahverengi avuç içi kadar kan vardı 3 gün sürdü 2 gün nokta nokta leke gibiydi..selamlar canım cevap verilmemiş yazına durumun nedir du anda bende öyle bir durum yaşadım üç gündür anlayamadım nr olduğunu yardımcı olursan sevinirim
Kist olma ihtimali var canım.Merhaba hanımlar benim adetim bitti normalde 7 gün sürer hiç şaşmaz ama bu sefer adetim bittikten sonra 5 gün kadar kahverengi akıntı geldi ama günde bir iki kez falan kasıklarımda hafifden karıncalanma var acaba benimkide yerleşme kanaması olabilir mi ?
Ama bir ay önce tüp bebek meerkezine gittiğimde yumurtalıklarımın iyi olduğunu söylemişti doktor.K
Kist olma ihtimali var canım.
Vallahi her şey olabilir. Kadın vücudu öyle garip ki, artık şaşırdım ben de. Umarım gönlündekini versin Allah.Ama bir ay önce tüp bebek meerkezine gittiğimde yumurtalıklarımın iyi olduğunu söylemişti doktor.
Kist olsa alttan muayenede cıkmaz mı ?