Yerleşme kanaması ile ilgili bilgisi olanlar

Demek ki herkezde farklı oluyor cnm hcg kaç çıktı peki? Bide ben arada üşüyorum ateşim varmış gibi sıcağım ama ateş falan yok, dün gece tuvalete kalktım sıtma tutar gibi üşüdüm birden böyle birşey oldumu peki sende cnm?

Son düzenleme:
Kızlar adet oldum bugün normal kanamam başladı hayırlısı artık pazartesi dr gitcektim ama gerek kalmadı

Dollenmenin 10.gunu silik cizgi seklinde cikmisti benimki.yerlesme kanamasi asla kirmizi kanli olmaz cnm.kahverengi olur.3,4 gun surer kesilip normale doner.burdan ayirtedilir...

Benim yerlesme kanamam 6. Haftada olmustu yada 7. Hafta ama oyle cok degil bi kac damla koyu kahverengi kan gelmisti hemen progestan verdi doktor sonra tekrarlamadi

Dollenmenin 10.gunu silik cizgi seklinde cikmisti benimki.yerlesme kanamasi asla kirmizi kanli olmaz cnm.kahverengi olur.3,4 gun surer kesilip normale doner.burdan ayirtedilir...

Benimde 3 gün kahverengi geldi tatlım bir iki damla bende hamileyim belkide yerleşme kanamasıdır diye sevindim sonra test yaptım negatif çıktı dedim biraz daha beklim haftaiçi doktora gidecektim 4. Günü kanamam başladı normal adet oldum hamile değilmişim yani bidahakine artık zaten olsaydı sürpriz olcaktı korunuyoruz arada eşimle yeni evliyiz zaten allah herkeze hayırlı zmnda hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…