- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Cnm valla ben yasamadim ama yerlesme kanamasi cok surmuo diye biliorm edindgim bilgilere gore.ya Bikac saat ya bi iki gun ya da 3 gun falan suruomus.Senin belki adetin sokulmemistr.Kimse yok mu ya
Cnm valla ben yasamadim ama yerlesme kanamasi cok surmuo diye biliorm edindgim bilgilere gore.ya Bikac saat ya bi iki gun ya da 3 gun falan suruomus.Senin belki adetin sokulmemistr.
1 gün bile sürmedi canım bir kaç kez geldi kesildiCnm valla ben yasamadim ama yerlesme kanamasi cok surmuo diye biliorm edindgim bilgilere gore.ya Bikac saat ya bi iki gun ya da 3 gun falan suruomus.Senin belki adetin sokulmemistr.
Ben yanlis anlamisim demk ki.bilemedim ki simdi1 gün bile sürmedi canım bir kaç kez geldi kesildi
Hayır alttan bakmadı canım. Karından baktı 10sn bile sürmedi çok mu ilgisizdi anlamadım kiBen yanlis anlamisim demk ki.bilemedim ki simdialttan mi bakti ultrasonla
Sanki de ilgisizmis. Bunlr neyin kafasini yasiolr anlamiorm zaten. Alltan baksaydi kesin gorurdu bence var mi yok mu. Yeniyse kese falan da gorunmez sanki karindan.Hayır alttan bakmadı canım. Karından baktı 10sn bile sürmedi çok mu ilgisizdi anlamadım ki
Hayır alttan bakmadı canım. Karından baktı 10sn bile sürmedi çok mu ilgisizdi anlamadım kiBen yanlis anlamisim demk ki.bilemedim ki simdialttan mi bakti ultrasonla
devlet hastaneleri hep böyle zaten yarın sağlık ocağına giderim belki bilmiyorum testte çıkmayınca çok üzüldüm bilemedim ki daha öncede adetim 1 gün bile erken olmazdı bu lekelenme kafamı karıştırdı of offffSanki de ilgisizmis. Bunlr neyin kafasini yasiolr anlamiorm zaten. Alltan baksaydi kesin gorurdu bence var mi yok mu. Yeniyse kese falan da gorunmez sanki karindan.gec dollenme de olabilir. Insllh hamilesindr cnm . Yarin olumlu donersin insllh
Artk neresi olursa olsn git kan ver en saglikli sonucu alirsn icin rahtlr.Hayır alttan bakmadı canım. Karından baktı 10sn bile sürmedi çok mu ilgisizdi anlamadım ki
devlet hastaneleri hep böyle zaten yarın sağlık ocağına giderim belki bilmiyorum testte çıkmayınca çok üzüldüm bilemedim ki daha öncede adetim 1 gün bile erken olmazdı bu lekelenme kafamı karıştırdı of offff
Aynen öyle çok meraktayım ruh Halim bozuldu bir sinir stres anlatamam öğrensemde içim rahatlasaArtk neresi olursa olsn git kan ver en saglikli sonucu alirsn icin rahtlr.
Evet belirszlik insanin sinirini cok bozuo ben de asabi olabiliyorm bole durumlrda. Ama daha 20 yasindasn cok gencsin yakin zamnda olur inaniormAynen öyle çok meraktayım ruh Halim bozuldu bir sinir stres anlatamam öğrensemde içim rahatlasa
İnşallah canım çok sağolEvet belirszlik insanin sinirini cok bozuo ben de asabi olabiliyorm bole durumlrda. Ama daha 20 yasindasn cok gencsin yakin zamnda olur inaniormo yuzden elinden geleni yap birak. Olumlu olur insllh
????????Merhaba arkadaşlar. ovülasyon testleri ile yumurtlama takibi yapıyorum yumurtlamanın dokuzuncu günü kahverengi lekelenmelerim oldu adet günüm bugün yani 19 Haziran olmam gerekiyor şubatta kimyasal gebelik geçirdim yarın lekelenme olalı bir hafta oluyor hala adet olmadım hayatta erken adet olmazdım kimyasaldan sonra on gün gecikmem bile oluyordu Ama bu durum benim kafamı karıştırdı bugün yumurtlamanın 15. günü doktora gittim ultrasonla baktı gebelikle ilgili bir şey söylemedi. herhangi bir şey yok dedi olumsuz birler olsaydı kist gibi falan söylerdi diye umut ediyorum. kan istedi öğleden sonra kan alımı durmuş sabah gelmemi söyledi eve gelirken normal gebelik testi aldım yaptım fakat ikinci çizgi çıkmadı böyle olup hamile kalan var mı yerleşme kanaması nasıl oluyor yerleşme kanaması geçiren var mı yardımlarınızı Bekliyorum hanımlar
Canım benim yumurtlama dönemlerinde lekelenmem olmaz hiç ilk defa karşılaştığım bir durumCanım benim yumurtlama dönemlerimde lekelenmem olur. Acaba ikinci bir yumurtlama yaşamış olabilirmisin. Test yapmayı bıraktığın için görmemiş olabilirsin. Birde ovulasyon testiyle gebelik bakmayı dene eğer elinde varsa
Canım benim yumurtlama dönemlerinde lekelenmem olmaz hiç ilk defa karşılaştığım bir durum
Hadi yaÖnceden benimde olmuyordu canım evlendikten 8 ay sonra olmaya başladı
Hadi yahiçte değerlendirmedik belki hamileyim bir şey olur diye tüh
Pazartesi vereceğim o zamana kadar bekleyeyim diyorumUmutsuzluğa kapılmak yokk bi kan ver bakalım sonuç ne çıkacak
Pazartesi vereceğim o zamana kadar bekleyeyim diyorum ☺ Her ihtimale karşı göğüs damarlarım baya belirdi ben süt gibi beyaz hatunumdamarlarım yeşil yeşil nasıl belirmiş ucunun etrafı hep damar damar ve göğüslerde sertleşme var bugün aşırı derecede kaşık batmalarım başladı şüpheleniyorum acaba hamile miyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?