- 25 Aralık 2019
- 273
- 762
- 53
- Konu Sahibi muallme hatun
-
yok kan vermedim ihtimal yok diye evde test yaptımAdetiniz çok gecikmiş yerleşme kanamasi olmaz. Hamile olsanız normaldir diyeceğim ama. Kan verdiniz mi ?
Yine de kan verin bazen kaset testlerde cikmayabiliyor. Baya da geçmiş uzerindenEveyok kan vermedim ihtimal yok diye evde test yaptım
Tmm vereyim inşallah açıkcası bilmedigi için yerleşme kanamasını acaba dedim. Çok teşekkür ederim cevabınız içinYine de kan verin bazen kaset testlerde cikmayabiliyor. Baya da geçmiş uzerinden
Testi önce yapmıştım sonra kanama oldu fark ediyor mu acabaYerleşme kanaması ise idrar testinde de çıkar
Rica ederimTmm
Tmm vereyim inşallah açıkcası bilmedigi için yerleşme kanamasını acaba dedim. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Bi iki gün varsa gösterir bence. Yerleşme olunca zaten değer yükseliyor tekrarla yine deTesti ön
Testi önce yapmıştım sonra kanama oldu fark ediyor mu acaba
Tmm çok teşekkür ederimBi iki gün varsa gösterir bence. Yerleşme olunca zaten değer yükseliyor tekrarla yine de
Merhabalar hanımlar benim adetim düzenli bir şekilde oluyorken bu ay üstünden 10 gün geçti 8 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı dün gece kan geldi adet kanaması sandım ama devam etmedi yerleşme kanaması böyle bir şey mi acaba
[/QUOTE
Benim adetimden 10 gun geçti ama akinti geldi ama grimsi camur gibi somra pembe kan geldi bende adet oluyorum zannettim ve söktürücü kullandim sökülmedim yine gebeymisim
Testlerde cikmiyor bazen benim adetimden 10.gün geçti kan testinde cikmadi gec dollenme olabiliyorEveyok kan vermedim ihtimal yok diye evde test yaptım
Eğer yerleşme kanaması olsa çıkardı geç döllenme ile alakası yok canımTestlerde cikmiyor bazen benim adetimden 10.gün geçti kan testinde cikmadi gec dollenme olabiliyor
Teşekkür ederim cevabınız içinTestlerde cikmiyor bazen benim adetimden 10.gün geçti kan testinde cikmadi gec dollenme olabiliyor
Teşekkür ederim cevabınız içinTestlerde cikmiyor bazen benim adetimden 10.gün geçti kan testinde cikmadi gec dollenme olabiliyor
Teşekkür ederim cevabınız için umutlanmayayım o zmnEğer yerleşme kanaması olsa çıkardı geç döllenme ile alakası yok canım
Yerleşme kanamasından 2-3 gün sonra test yap o da negativ ise birşey yok ama yeni olduysa kanaman ondan çıkmamıştır..Merhabalar hanımlar benim adetim düzenli bir şekilde oluyorken bu ay üstünden 10 gün geçti 8 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı dün gece kan geldi adet kanaması sandım ama devam etmedi yerleşme kanaması böyle bir şey mi acaba
Bir kaç gün daha geçsin tekrarlayayım inşallahYerleşme kanamasından 2-3 gün sonra test yap o da negativ ise birşey yok ama yeni olduysa kanaman ondan çıkmamıştır..
Dün olduysa kanaman yarın tekrarla silik en azındna çıkması gerekir canım.. kanama var mı yoksa geçti mi tamamen ?Bir kaç gün daha geçsin tekrarlayayım inşallah
Evet dün oldu çok az miktarda devam etmedi geçtiDün olduysa kanaman yarın tekrarla silik en azındna çıkması gerekir canım.. kanama var mı yoksa geçti mi tamamen ?
Bakalim suan kesenin ici bos gibi 1 hafta sonra gidicem insallah vardır bebek gec dollenme olduysaTestlerde cikmiyor bazen benim adetimden 10.gün geçti kan testinde cikmadi gec dollenme olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?