Yerleşme Kanaması Görüp Gebe Kalanlar Lütfen Bakabilir mi ?

yuppidi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
64
33
8
37
Kızlar merhaba, tahmini 13 gün önce yumurtalama günümdü. Adetime şuan 4 gün olmasina rağmen, 5 gündür hergün kahverengi lekelenmeler geliyor.. Afedersiniz, bazısı ıslak olarak lekeli geliyor..En sonuncusu dün olmak üzere, birkac tane erken gebelik testi yaptım, hepsi bariz negatif çıktı, silik çizgi bile yok.. Yerleşme kanaması döneminde, test yapipta tamamen negatif gören arkadaslar var mi acaba ?

Ben yerleşme kanaması görmüştüm bir kerede çok az ve pembeydi adetimden 1 hafta öncesinde görmüştüm

Teşekkür ederim ama kaybettim maalesef bir yıl önceydi o zamandan beri beklemedeyim ama umut hep vardır kaybetmeyelim inancımızı
Ayy özür dilerim canım, Allah en yakin zamanda hayirli, sağlikli bebek haberi aldirsin inşaAllah size

Merhaba
Kızlar sat tarihim 28 kasım 2020. Bat tarihim 27 aralıktı.
Ama hala adet görmedim, 14 gün gecikti.
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi. Sadece idrarla birlikte pembe akıntı geldi 1 gün sürdü.
3 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım negatif. Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif.
Sizce hamile olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıydı?

Ben de yaşadım adetten 1 hafta önce 3 gün pas rengi gibi ama günde 1 yada ıki kez leke şeklinde bir kaç gün daha bekleyin tekrar test yapın Allah gönlüne göre versin inşallah

10 gün gecikmeye testte çıkardı cnm kan ver kesin sonuç alırsın

Kafama takılan şu, yerleşme kanaması yaşanırken bhcg pozitif mi çıkıyor? Yani mesela bi kanama varsa bhcg negatifse o adet midir?

Ben yerleşme kanaması yaşıyorum pozitif çıktı. Yerleşme kanaması ve adet arasında çok fark var. Yerleşme belli belirsiz damla şeklinde adet ise daha net oluyor.

Merhaba kızlar,
Bat 18 ocaktı. Dün 1-2 damla pembemsi kan geldi. Şuana kadar da başka gelmedi. Yerleşme kanaması mı oluyor bu sizce? Tecrübelerinizi yazabilir misiniz rica etsem. Şimdiden teşekkürler

Merhaba bu yerleşme kanaması akıntının içinde pas renginde olabiliyor mu? Yoksa direk peçeteye mi geliyor?

Ben yerleşme kanaması görmüştüm bir kerede çok az ve pembeydi adetimden 1 hafta öncesinde görmüştüm
Merhaba yerleşme kanamasından ne kadar sonra pozitifi gördünüz benim de adete 6 gün kala oldu bugün adet günüm bekliyorum ama testler negatif bir iki damla peçeteye pembe lekelenme oldu , ama kasık ağrım var şimdi

Merhaba bir yılı geçti hatırlamıyorum maalesef ama bir hafta sonra falandır belki geç döllenmedir biraz daha bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba bir yılı geçti hatırlamıyorum maalesef ama bir hafta sonra falandır belki geç döllenmedir biraz daha bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun
Merhaba bugün adet olmam lazımdı olmadım, test yaptım dün negatifken bugün 5 dkda ikinci çok silik çizgi belirdi inşallah yaniltmiyorumdur

Eklentiler

• IMG_20210201_192605.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20210201_192326.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 134
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…