Ben yerleşme kanaması görmüştüm bir kerede çok az ve pembeydi adetimden 1 hafta öncesinde görmüştümKızlar merhaba, tahmini 13 gün önce yumurtalama günümdü. Adetime şuan 4 gün olmasina rağmen, 5 gündür hergün kahverengi lekelenmeler geliyor.. En sonuncusu dün olmak üzere, birkac tane erken gebelik testi yaptım, hepsi bariz negatif çıktı, silik çizgi bile yok.. Yerleşme kanaması döneminde, test yapipta tamamen negatif gören arkadaslar var mi acaba ?
Allah bağışlasin canim :) Benden umut yok belliBen yerleşme kanaması görmüştüm bir kerede çok az ve pembeydi adetimden 1 hafta öncesinde görmüştüm
Teşekkür ederim ama kaybettim maalesef bir yıl önceydi o zamandan beri beklemedeyim ama umut hep vardır kaybetmeyelim inancımızıAllah bağışlasin canim :) Benden umut yok belli
Ayy özür dilerim canım, Allah en yakin zamanda hayirli, sağlikli bebek haberi aldirsin inşaAllah sizeTeşekkür ederim ama kaybettim maalesef bir yıl önceydi o zamandan beri beklemedeyim ama umut hep vardır kaybetmeyelim inancımızı
Ve bekleyen bizlere :)Ayy özür dilerim canım, Allah en yakin zamanda hayirli, sağlikli bebek haberi aldirsin inşaAllah size
Teşekkür ederim size, bütün isteyenlere ve bana inşallahAyy özür dilerim canım, Allah en yakin zamanda hayirli, sağlikli bebek haberi aldirsin inşaAllah size
Ben de yaşadım adetten 1 hafta önce 3 gün pas rengi gibi ama günde 1 yada ıki kez leke şeklinde bir kaç gün daha bekleyin tekrar test yapın Allah gönlüne göre versin inşallahKızlar merhaba, tahmini 13 gün önce yumurtalama günümdü. Adetime şuan 4 gün olmasina rağmen, 5 gündür hergün kahverengi lekelenmeler geliyor.. Afedersiniz, bazısı ıslak olarak lekeli geliyor..En sonuncusu dün olmak üzere, birkac tane erken gebelik testi yaptım, hepsi bariz negatif çıktı, silik çizgi bile yok.. Yerleşme kanaması döneminde, test yapipta tamamen negatif gören arkadaslar var mi acaba ?
10 gün gecikmeye testte çıkardı cnm kan ver kesin sonuç alırsınMerhaba
Kızlar sat tarihim 28 kasım 2020. Bat tarihim 27 aralıktı.
Ama hala adet görmedim, 14 gün gecikti.
4 Ocak 2021 de idrarla birlikte gelen açık pembe bir kanama geldi. Adet oldum sandım ama gün boyunca hiç leke sürülmedi. Sadece idrarla birlikte pembe akıntı geldi 1 gün sürdü.
3 gün geciktikten sonra idrar testi yapmıştım negatif. Gecikmenin 10. gününde idrar testi yaptım negatif.
Sizce hamile olabilir miyim? Yerleşme kanaması mıydı?
Amin canim, seninde inşaAllah :)Ben de yaşadım adetten 1 hafta önce 3 gün pas rengi gibi ama günde 1 yada ıki kez leke şeklinde bir kaç gün daha bekleyin tekrar test yapın Allah gönlüne göre versin inşallah
Merhaba yerleşme kanamasından ne kadar sonra pozitifi gördünüz benim de adete 6 gün kala oldu bugün adet günüm bekliyorum ama testler negatif bir iki damla peçeteye pembe lekelenme oldu , ama kasık ağrım var şimdiBen yerleşme kanaması görmüştüm bir kerede çok az ve pembeydi adetimden 1 hafta öncesinde görmüştüm
Merhaba bir yılı geçti hatırlamıyorum maalesef ama bir hafta sonra falandır belki geç döllenmedir biraz daha bekleyin hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba yerleşme kanamasından ne kadar sonra pozitifi gördünüz benim de adete 6 gün kala oldu bugün adet günüm bekliyorum ama testler negatif bir iki damla peçeteye pembe lekelenme oldu , ama kasık ağrım var şimdi
Merhaba bugün adet olmam lazımdı olmadım, test yaptım dün negatifken bugün 5 dkda ikinci çok silik çizgi belirdiMerhaba bir yılı geçti hatırlamıyorum maalesef ama bir hafta sonra falandır belki geç döllenmedir biraz daha bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun
Bende gördüm bence kan testi verinMerhaba bugün adet olmam lazımdı olmadım, test yaptım dün negatifken bugün 5 dkda ikinci çok silik çizgi belirdiinşallah yaniltmiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?