• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması görenler bakabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Oydar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gittim şimdi canımm adet olmuşum önceki o lekelenmeyi ciddiye bile almadı adetin başlamış dedi hiç bu kadar ağrılı olmuyordu dedim olabilir her adet birbirini tutcak diye bişey yok dedi. Ama bu ay çok ümitlenmiştim rahim filmi de çekinmiştim çünki nasip demek ki..
nasıl gittin hastaneye arkadaşım? aynısı bende de oldu çünkü adetime 3 gün kala pembe kan geldi bir daha da gelmedi hastaneye gidemiyoruz, zorunlu olmadıkça gelmeyin diyorlar evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı :(

Merhaba hanımlar. Direk giriyorum konuya. Benim adet gümüm normalde ayın 12si. Dün gece beyaz çamaşırımda yavru ağzı kahveye çalan bi leke vardı. Adet oldum sandım ama bir daha kanama leke falan olmadım. Yerleşme kanamasının adet gününde olduğunu duydum. Tecrübeli olanlar yardım edebilir mi? Şuan test yapsam çıkar mı adet günümü mü beklemeliyim
Bende hiç olmadı kanama

nasıl gittin hastaneye arkadaşım? aynısı bende de oldu çünkü adetime 3 gün kala pembe kan geldi bir daha da gelmedi hastaneye gidemiyoruz, zorunlu olmadıkça gelmeyin diyorlar evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı :KK43:
Özel hastaneye gittim canım çünki ayağa kalkamıyordum ağrıdan belim bacaklarım karnım böyle ağrı yaşamadım hiçbişey de yiyememiştim mecburen gittim ve adet dedi doktor tersledi biraz hatta. Düzenli olan aderim 6 güne çıktı hala kahverengi lekeler geliyor bitmedi bir türlü. Herkesin yapısı farklı canım benim biraz daha bekle hakkında hayırlısı olsun inşallah 2 yıldır olmuyor çok umutsuzluk yaşadım artık Rabbime bıraktım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah ❤

nasıl gittin hastaneye arkadaşım? aynısı bende de oldu çünkü adetime 3 gün kala pembe kan geldi bir daha da gelmedi hastaneye gidemiyoruz, zorunlu olmadıkça gelmeyin diyorlar evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı :KK43:
Meraba ne yaptınız tekrar test aldınız mı sonuç nedir

Merhaba hanımlar. Direk giriyorum konuya. Benim adet gümüm normalde ayın 12si. Dün gece beyaz çamaşırımda yavru ağzı kahveye çalan bi leke vardı. Adet oldum sandım ama bir daha kanama leke falan olmadım. Yerleşme kanamasının adet gününde olduğunu duydum. Tecrübeli olanlar yardım edebilir mi? Şuan test yapsam çıkar mı adet günümü mü beklemeliyim
Merhaba . Benim de adetime 5 gün varken kahverengi lekelenmem oldu. Simdi hamileyim çok şükür

Merhaba . Benim de adetime 5 gün varken kahverengi lekelenmem oldu. Simdi hamileyim çok şükür
Merhaba gebeliginiz hayırlı olsun . Gebeliginiz adete 5 gun kala kahverengi lekelenme ile baslamis bu kahverengi lekelenmeyi adet oncesinde de yasar mıydınız?

Bende bir hafta önce pembe leke geldi adetime bes gün var bu sabahta kahve hafif kanlı akıntı geldi sonra kesildi. Normalde adetim gecikir hiç erken olmam sizce olabilir mi

Bu ay lekelenme olmuştunuz dimi sonra devamında adet oldunuz? Benimde lekelenme olduda 25 martta o yüzde soruyorum hala adet olmadım bu ay adeti bekliyprum
Ben adet günümden önce lekelenmem oldu sonra adet günümden önce de adet oldum gecikme olmadı. Adet günün ne zaman

Ben adet günümden önce lekelenmem oldu sonra adet günümden önce de adet oldum gecikme olmadı. Adet günün ne zaman
Ben geçen mart 25 nede 3 gün lekelenme oldum sadece peçeteye silince geliyodu kahve tonlarında ve ağrım yok gibi bişeydi sonra bi daha gelmedi bu ay Nisa 30 takvime göre ama belli olmuyo bakalım inşallah olmam hasta ya çok çocuk istiyoruz dua edin 🙏🏻

Ben geçen mart 25 nede 3 gün lekelenme oldum sadece peçeteye silince geliyodu kahve tonlarında ve ağrım yok gibi bişeydi sonra bi daha gelmedi bu ay Nisa 30 takvime göre ama belli olmuyo bakalım inşallah olmam hasta ya çok çocuk istiyoruz dua edin 🙏🏻
Test yaptınız mı

Back