Yerleşme kanaması geçiren arkadaşlar bakabilir misiniz

Siz ne yaptınız hamilelik için varmı öyle bir şey arkadaşım insAllah vardır

Bakiyorum arada ama sonuç yok daha ortada pisikolojimki bilmem ama rüya gördüm bu sabah pozitif görüyordum çok seviniyorum rüyamda
Bende de çok oldu psikolojik olarak rüyama giriyordu ya bebek görüyordum ya hamile oldugumu ama sonuc negatif inşallah sizde öyle olmaz

Sonucunuz ne oldu acaba
Sonucum negatif malesef ama hala adet olmadım göbek düşmesi denilen bişey var bir teyzeye gitim düşmüş dedi göbeğin yumurtaligina sperm ulaşmamış evlendiğinden beri 2 yıldır yani afedersiniz doğru yani eskiden peçete olmasa duramazdim hemen akardı şimdi kulanmasam bile olur yani halada olmadım adet belkide yeni tutunmustur.gobegimi kaldırdıktan sonra Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insAllah

Ay hadi İnşallah hamilesindir bu akar dediğin hani ilişkiden sonra sperm akiyo dimi bendede öyle oluyor bazen ama bazen gelmiyo çok tuhaf adetin bitiminden sonra ki süreçte geri gelmiyo ama adete yakın zamanda hep durmuyo akiyo

Bende göbek çektirdim de ise yaramadı yumurtalık masaji da yapmıştı o ara

Evet canım aynen sperm durmuyor hemen akıyordu ama 10 gün önce çektirdim göbeğimi bir haftadır dikkat ediyorum akmıyor yani pecte kulanmiyorum illaki az bişi oluyor ama asla eskisi gibi değil adete yakın dediğinde canım bilgim kadarıyla adete yakın vajina genişlediği için olabilir sende akintida çoğalıyor o zamanlarda yumuşak oluyor içi dikkat edersen ondan geri akıyor olabilir birde gebelik oluştuğu zaman adete yakın vajina daralıyor diye bişey duymuştum başta inandım ama sonra her kadının vücudu aynı değil bunu anladım bursuru şey oluyor her ay fazla takmamak lazım bu arada canım sen kaç yıllık evliydin kaç yaşındasın ne zamandır bebek dusunuyorsun

Bende göbek çektirdim de ise yaramadı yumurtalık masaji da yapmıştı o ara
benim gitigim teyze bitkisel yurtdışından getirdiği ilaçlarla.hep doğal bitkiler yaglariyla oluşmuş bir ilaç dah adogrusu bir kaç tane var hepsini sürüyor okudum yani bende içeriklerini hepsinin ücretli yapıyor tabi sadece ilaç parası istedi istersen sen temin et hiç bi para almam senden dedi 500 TL ye yaptırdım farkda var Allah'ın izniyle olacak dedi dualarla masaj yapıyor bütün vicuduma sadece karnıma değil yani eltimin yengesi 3 buçuk yıl olmadı bu teyzenin yanına geldi Mardin'den Adana'ya geldi bu yüzden masAllah giti 3 ay sonra hamileydi şimdi oğlu 6 aylık onunda. Düşmüştü aynı benim gibi yapmisti ona oldu onunki bir çok akrabamizdan duydum eşimin halası tavsiye etti öyle gitik teyze dedi Allah'ın elinde ama olacak insAllah dedi detaylı anlatıyorum gerçekten zor bir durum biliyorum yardımcı olmak niyetini insan açıklayıcı bisielr arıyor boyle zamanalrda bu arada çocuk istiyorsunuz. Sanırım dimi çok konuştum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin amin

Ben 2 yıllık evliyim 24 yasindayim herşeyi açık açık yazidigniz için teşekkür ederim ben bu geçtiğimiz 6 aya 2 tüp bebek sigdirdim olmadı şimdi yanıklar baharat diye biyer var oradan karışım macun yaptırıyorum onu kullanicam bakalım hayrlisi artikk inşallah sen hamile kalırsan mutlaka yaz bana bak bende giderim hemen Adana'ya

Rica ederim canım ne demek ama sende daha yeniymişsin 2. Yıl çok değilki 2 tüp bebek dedin bende 2 yıl ama henüz çatlatma iğnesi den ve klomenden başka bişi kulanmadim Rabbim muhtaç etmesin birdaha kimseyi umarım işe yarar bende c life kulaniyorum bitkisel Instagram'da araştirabilirsin güvenilir masAllah çok kişi hamile kaldı onla ben kalırsam hangisinden olduğunu bilmicem macunlami göbek çektirmedenmi şuanda şüpheliyim diýe ara verdim insAllah olurda diğer sana ve diğer arkadaşlarıma umut olurum sen hangi şehirde yaşıyorsun canım bahsettiğin macun insAllah ise yarar yada insAllah kulanmadan hamile kalırsın bide canım ayıptır sorması kilon kaç kilodan kaynaklanabiliyormu onuda. Merak ediyorum benimde kilom var boyum 1.63 Ken kilom 80 17 kilo fazlam var yani ondanda engel olabiliyormu gitigim teyze kayınvalidem kilodan olabilirmi dedi yok bu kızın kilosu ne dedi gelen kişileri görsen karinlari kocâman bu kadar yüksek dedi ama genede ben diyete başladım adet duzensiLigim çok var belki bundandır sende düzensizlik varmı

Bende taaa marttan beri clife kullanıyorum bu işime yaramadı bende 65 kiloyum boyumda 1.63 ama kiloyla alakası yok ya bizim gelin var bitane 100 kilo olunca oluyor kilo önemli değil.bence ve bende düzensizlik hiç olmadı ama adetlerim çok sancılı geçiyor çikolata kisti var iki tarafli

Anladım canım bol su ve yürüyüş. Yapın diyorlar ama yasaklar malum doğru düzgün yuruyemiyoruz bilemedim şimdi

Anladım canım bol su ve yürüyüş. Yapın diyorlar ama yasaklar malum doğru düzgün yuruyemiyoruz bilemedim şimdi
Aslnda amh değerim çok düşüktü 0.44 tü clife başladım amh değerim önce 0.86 sonra 1.01 oldu yani onda faydası oldu diyebilirim güzel yumurtlamalarda gördüm ovulasyon testi de denedim ama kaliteli olsaydi yumurtam tutardı heralde bikere

Analdim canım oda nasip işi ya bakalım bende 1 ay kulandim zaten sonra gecikince test yaptım 2 defa negatif göbek düşmesi için gitim geldim daha olmadım nasip demeki bazı kadınlarda yaramış bazılarında yaramıyor

Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Nasi yukselttin amh ı banada ogret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…