• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması geçiren arkadaşlar bakabilir misiniz

Merhaba kızlar bana da bilgi verr misiniz? Bat 23 kasım. 5 gun öncesinden kahverengi pembensi akıntı geldi ama az. Ertesi gün yibe geldi aynı şekilde lekelenme olarak. Bugun yine damla gibi aynı lekelenmem oldu. Bugun biraz kasıklarımda regl oalcakmışm gibi sancıdıa oldu. 3 gun var daha regl olmama. 5 gun oncsden hiç akıntım gelmemişti böyle. Bir de bu akıntı gelmeden önceki gun beyaz krem gibi akıntı gelmişti iki kere . Bir hastalık felan çıkacak diye korkuyorum. Yerleşme olma ihtimali var mı?
Aynı gün adet olacağız .test yaptınız mi bugün

Aynı gün adet olacağız .test yaptınız mi bugün
Elimde test yok yapanıyorum kargoda gelmesini bekliyorum. Yarın sabah yaparım bugun gelirse. Bugun yine az miktarda wc gidince akıntı geldi bu akşam3. Akşam olacak. Başka bi hastalıgım mı var diye korkmaya başladım ama dr gitmek istemiyorum:( ümitlenmek de istemiyorum ama bu sefer da hastamıyım diyorum. Ne zor şeymiş bunlar.

biraz araştırdım da 3-4 gün de sürebiliyormuş yerleşme kanaması.

Elimde test yok yapanıyorum kargoda gelmesini bekliyorum. Yarın sabah yaparım bugun gelirse. Bugun yine az miktarda wc gidince akıntı geldi bu akşam3. Akşam olacak. Başka bi hastalıgım mı var diye korkmaya başladım ama dr gitmek istemiyorum:( ümitlenmek de istemiyorum ama bu sefer da hastamıyım diyorum. Ne zor şeymiş bunlar.
Ben adetmisim🙏sizde adetsiniz bence
Ne yerleşme kanaması ne başka şey bu kadar sürmez

En kötü ihtimalle polikistik overiniz vardir

Ben adetmisim🙏sizde adetsiniz bence
Ne yerleşme kanaması ne başka şey bu kadar sürmez

En kötü ihtimalle polikistik overiniz vardir
Yaa polikistik over de bu durum oluyor mu bilmiyordum. Belki de vardır. Beklemedeyim hala bakalm ne olacak siz 2 gun erken oldunuz. Benim haşimatom var normalde regl çok düzenlidir. Bir iki aydır değişim var ama. Geçen ay bir gün gecikti ama enfeksiyon geçirdim belki ondandır. Bu ay da böyle oldu. Troidimde dengedeydi aslında. Dediğiniz gibi belkide. Her şey Allahtan🤗

biraz araştırdım da 3-4 gün de sürebiliyormuş yerleşme kanaması.
Canım benim adet öncesi gibi lekelenmem hep oldu. Hatta hamile olduğumu adetim gecikince12 gün sonra falan öğrendim. Hiç hamile olabileceğim aklıma gelmemişti test yapmamıştım. Her gün adet olacak gibi lekelenmem vardı. Yani olabilir.

Canım benim adet öncesi gibi lekelenmem hep oldu. Hatta hamile olduğumu adetim gecikince12 gün sonra falan öğrendim. Hiç hamile olabileceğim aklıma gelmemişti test yapmamıştım. Her gün adet olacak gibi lekelenmem vardı. Yani olabilir.
Ben 5 gun önce leke görünce şok oldum. Hasta oldum dedim. Ama her gün aynı. 1-2 deda kahverengi pembemsi akıntı ya da hafif leke. Her an regl olacakmışm gibi hissediyorum artık. Bazen tek taraflı bazen kasık sızlaması da oluyor. Sızlama oldugu için regl olacagımı düşünüyorum. Bu lekelenme oldugundan beri bir de her gun kabızlık çekiyorum. Stresten mi oldu bilemedm🙄:/

Hani 12 gun boyunca lekelenmeniz oldu mu? Her gün benm gibi mi? Allah hayırlı nasipler versin.

Tabi sonrasında kanamam başladı.
Hani 12 gun boyunca lekelenmeniz oldu mu? Her gün benm gibi mi? Allah hayırlı nasipler versin.
Oldu valla canım. Hep adet olucam sandım. Zaten öğrendikten 5 gün sonra şiddetli kanamam başladı. Belki de kanamanın habercisiydi. 2 hafta içinde durdu kanama. Korkutmak için demedim 🥰

Tabi sonrasında kanamam başladı.

Oldu valla canım. Hep adet olucam sandım. Zaten öğrendikten 5 gün sonra şiddetli kanamam başladı. Belki de kanamanın habercisiydi. 2 hafta içinde durdu kanama. Korkutmak için demedim 🥰
Tuvalete gidiyorum peçete batıyor.bi gün baya yürüdüm tuvalete baktım çamaşır batmış. Hep offlar çektim.😁 Keşke önceden test yapsaydım da bilseydim daha dikkat ederdim. Sen de varmış gibi dikkat et canim

Tuvalete gidiyorum peçete batıyor.bi gün baya yürüdüm tuvalete baktım çamaşır batmış. Hep offlar çektim.😁 Keşke önceden test yapsaydım da bilseydim daha dikkat ederdim. Sen de varmış gibi dikkat et canim
Az önce baktım yine khverengi akıntı gelmiş ama bugun önceki günlerden birazcık fazla miktarda. 1 tl boyutunsa gibi. bi sabah geldi bi de şimdi gün içinde bi krede minik leke gelmiş günlük ped koyuyorm . Yarın sabah yapacagım test ama varsa da çıkmaz belki erken diye belki de yoktur blmiyorm. Sırf erkenden öğrenip dr gidip folik asit felan verr diye böyle tereddütte kaldım, stres yaptım.

Az önce baktım yine khverengi akıntı gelmiş ama bugun önceki günlerden birazcık fazla miktarda. 1 tl boyutunsa gibi. bi sabah geldi bi de şimdi gün içinde bi krede minik leke gelmiş günlük ped koyuyorm . Yarın sabah yapacagım test ama varsa da çıkmaz belki erken diye belki de yoktur blmiyorm. Sırf erkenden öğrenip dr gidip folik asit felan verr diye böyle tereddütte kaldım, stres yaptım.
Olsun canım yap yine. Erken olsa bile çıkar belki.🥰 Beklemek de ayrı bi stres 😊

Canım ne yaptın test yaptın mı?
Ben de 20 Kasım da adet olmam gerekiyordu. Adetime 1 hafta kala toz pembe akıntım başladı 3 gün sürdü sonra kahverengi leke leke oldu ve bitti . Adetim 1 gün geçikti şimdi yine sadece peçeteye nokta nokta kahverengi lekeler geliyor fakat adet sancım da var sökülemiyor gibi hissediyorum. Adet tam olmadığı için ümidimi de kaybetmeden bütün forumda yazılanları okuyorum.
Umarım hamilesindir , hamileyizdir 🙏

Canım ne yaptın test yaptın mı?
Ben de 20 Kasım da adet olmam gerekiyordu. Adetime 1 hafta kala toz pembe akıntım başladı 3 gün sürdü sonra kahverengi leke leke oldu ve bitti . Adetim 1 gün geçikti şimdi yine sadece peçeteye nokta nokta kahverengi lekeler geliyor fakat adet sancım da var sökülemiyor gibi hissediyorum. Adet tam olmadığı için ümidimi de kaybetmeden bütün forumda yazılanları okuyorum.
Umarım hamilesindir , hamileyizdir 🙏
Ne demek canım inşallah güzel haberi duyarız 🥰
Ben yaptım ama hiç anlamam ilkdefa hamılelık testi yaptım. Siz de bakar mısınız?
0D7486DF-767A-48EF-BF82-31C8EF139177.jpeg

2.cizgi görünüyor canım. Gebelik var gibi ama daha çok yeni🥰 istersen 2 günde kan verip değer artışını takip et. Hayırlı olsun 🤩
Hasta olcak gibi hissediyorum. Hafif sızlamam var. Yarına kdar olmazsam gidip sabah vereceğim😊 yarın regl günümdü

Zaten adet olacakmissin gibi olur canım☺️
Ay ben hata yapmışım 23 ekim son hastalanma başlangıcı. Programa 24 girmişim o yüzden her şey kaymış. İlk akıntımı o yüzden 7 sinde farkettm ama dedmki takvim 8 gosteıyo masem dogruymuş. Yani bu hesaba göre 30 gunde bir hasta oluyorum dün olmam gerekşyodu sanırım yanlış mı hesapladım?

Back