30 günde bir oluyorsan hesaplamalara göre bugün adet gunum canım. İlk akıntım dediğin yumurtlama akıntısı galiba. Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olman lazım diye biliyorum yani bugün.Ay ben hata yapmışım 23 ekim son hastalanma başlangıcı. Programa 24 girmişim o yüzden her şey kaymış. İlk akıntımı o yüzden 7 sinde farkettm ama dedmki takvim 8 gosteıyo masem dogruymuş. Yani bu hesaba göre 30 gunde bir hasta oluyorum dün olmam gerekşyodu sanırım yanlış mı hesapladım?
30 günde bir oluyorsan hesaplamalara göre bugün adet gunum canım. İlk akıntım dediğin yumurtlama akıntısı galiba. Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olman lazım diye biliyorum yani bugün.
Bu resmi hemen çektiysen kuruma çizgisi değildir ve muhtemelen hamilesin canımBen yaptım ama hiç anlamam ilkdefa hamılelık testi yaptım. Siz de bakar mısınız? Eki Görüntüle 2725671
3 dk da böyle oldu ben de bıraktım daha ellemedm yattım. Hayırlısı bakalımBu resmi hemen çektiysen kuruma çizgisi değildir ve muhtemelen hamilesin canım
Yarına kadar olmazsan kan ver mutlaka . Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Benim adete dönüyor gibi lekelenmem . Nasip değilmiş 17. ayda olmadı
...
Canım benim de adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım iki defa idrar testi yaptım bir hafta varken adete yine çıkmadı 4 gün kala da kan testi yaptırdım yine çıkmadı şimdi de iki gün gecikti adetim test felan yapmak istemiyorum artık bu kadar negatifi gördükten sonra anlamadım bende bişey bu durumdan iki yıllık evliyim iki yıldır da olmadı hayırlısı bakalım benim gibi olan var mı acabaBen 5 gun önce leke görünce şok oldum. Hasta oldum dedim. Ama her gün aynı. 1-2 deda kahverengi pembemsi akıntı ya da hafif leke. Her an regl olacakmışm gibi hissediyorum artık. Bazen tek taraflı bazen kasık sızlaması da oluyor. Sızlama oldugu için regl olacagımı düşünüyorum. Bu lekelenme oldugundan beri bir de her gun kabızlık çekiyorum. Stresten mi oldu bilemedm:/
Testi tekrar yapın gününüz geçmiş çünkü. Belli olmazCanım benim de adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım iki defa idrar testi yaptım bir hafta varken adete yine çıkmadı 4 gün kala da kan testi yaptırdım yine çıkmadı şimdi de iki gün gecikti adetim test felan yapmak istemiyorum artık bu kadar negatifi gördükten sonra anlamadım bende bişey bu durumdan iki yıllık evliyim iki yıldır da olmadı hayırlısı bakalım benim gibi olan var mı acaba
Perşembe günü doktora gidecem canım o zaman belli olur zaten ne sorun olduğu diye düşünüyorum canım ama gebelik yoktur heralde testler de çıkardı olsaydı dimiTesti tekrar yapın gününüz geçmiş çünkü. Belli olmaz
Erken yapmışsınız ya o yüzden çıkmamış olabilir. Şimdi hazır gecikmedeyken erken gebelik testi bakın bence.Perşembe günü doktora gidecem canım o zaman belli olur zaten ne sorun olduğu diye düşünüyorum canım ama gebelik yoktur heralde testler de çıkardı olsaydı dimi
Aynen kahverengi ya da pembe az miktarda gelir. Bazen 2 3 gün devam eder ama her gün azcık damlalar şeklinde olır bi pedi doldurmaz yüksek ihtimal yerleşme kanaması 3 gün sonra test yap derimKızlar yerleşme kanaması geçiren varsa aranızda tam olarak nasıl oldu yazar mısınız. Az cok bilgim var ama yasayanlardan görmek daha acıklayıcı olur.ve bana da yardım etmiş olursunuz durumum hakkında. Bugun Bi kaç damla lekelenme oldu 2 gunum var daha. Ve bu ay mantar için fitil kullanmıştım 10 gun önce bıraktım ilacı tabi ilişki de oldu. Tutma ihtimali var mı sizce yada ilacın etkisi mi. Bide agrım vardı dunden beri lekelenince agrım da geçti gitti göğüs agrılarım var o halen devam ediyo
Test yaptınız mı. Adetinize daha varmış aslında içeride biriken kan da olabilir.Kızlar spiral ile korunuyordum 4 yıldır, Kasım 3 te adet oldum 5 nde spiral çıkarttım ve korunmasız ilişkiye girdim eşimle hamilelik planlıyordym. 7 snde biten adetim 22 snde kahverengi akıntıyla geri başladı sandım. O gün bidaha gelmedi. Ertesi gün simsiyah çamur gibi kabama oldu ama kan yok siyah çamur gibi. Ve sabahtan akşama kadar bir pedle yetinebilecek kadar. Adet kanaması gibi yoğunlyk yoktu. 2.günde aynı oldu ve akşmına birden kesildi, bir damla bile leke vs gelmedi bidaha. Normalde adet kanamalarım yoğun olur yatak çamaşır falan batardı. Bu adetmi, tutunmamı çözemedim..
Dün yaptım negatif çıktı. Şimdide hafif kahvemsi akıntı başladı, kasıklarda batma oluyor ara ara... Günümü beklemekten başka çare yok:) 2 gün sonra tekrar adet olmazsam yine test yaparım bakalım..Test yaptınız mı. Adetinize daha varmış aslında içeride biriken kan da olabilir.
Hayırlısı olsun.. inşallah planladığınız gibi hamilesinizdirDün yaptım negatif çıktı. Şimdide hafif kahvemsi akıntı başladı, kasıklarda batma oluyor ara ara... Günümü beklemekten başka çare yok:) 2 gün sonra tekrar adet olmazsam yine test yaparım bakalım..
Bi kaç gun daha bekleyip kanama olmazsa test yapın benceMerhaba hanımlar bende 2 yıldır evliyim bebeğimiz olmadı geçen ay c life kulandim duymuşsunuzdur belki adetim gecikiyor 10 gündür. Hep gecikme olduğu için umutlanmak istemiyorum ama idrar testi yaptım faklı günlerde en son yaptığım 4 gün önceydi ama hepsi negatif çıktı bu gün kan verdim pazartesi gününü beklicem mecbur sonuçlar için ama çok sabırsızim acaba olabilirmi bulantılarım oluyor batmalar oluyor kasiklarimda belim ağrıyor arada ve bu gün misafirim vardı uzun süre izlemedim kendimi lavaboya bir gitim köyü kahvemi kop köyü kirmizimi koca bir leke gördüm hiç hisetmemisim geldiğini sonra peceteye 2 3 defa açık kahverengimsi lekeler geldi yerleşme olabilirmi bilemedim şimdi adetim hep geciktigi için anlam veremedim adetmi yerlesmemi bide hiç bir ay görmediğim rüyaları bu ay görmeye basladim hamile olduğumu eşime soyluyordum rüyamda 10 gün önce falan 2 gün öncede altın görüyordum bileğime takılıyordu daha sonra boynuma takiliyordu araştırdım bebek haberi olabilirmiş bileğe takılan erkek bebek boyna takılan altında kız bebeğe işaret oluyormuş kafam cok karıştı bu ay 2 3 aydır tam 10 gün gecikmede adet oluyordum bu ayda 10 gün gecikmemin ama devam eden yoğun bir kanma yok akıntı gibi kahverengimsi geliyor sadece hiç agrimda yok bilemedim sizler neler düşünüyorsunuz kizlsr lütfen yardımcı olun yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim cevabınız için ama bu sabah kan verdim en güvenilir o zaten pazartesi günü sonuçlar. İnsAllah vardır bebiş Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahBi kaç gun daha bekleyip kanama olmazsa test yapın bence
Amin inşallahe nabızdan bakabilirsiniz sistemde görünüyodur şimdi
Bakiyorum arada ama sonuç yok daha ortada pisikolojimki bilmem ama rüya gördüm bu sabah pozitif görüyordumAmin inşallahe nabızdan bakabilirsiniz sistemde görünüyodur şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?