Benim de bole olmustu canimKızlar yerleşme kanaması geçiren varsa aranızda tam olarak nasıl oldu yazar mısınız. Az cok bilgim var ama yasayanlardan görmek daha acıklayıcı olur.ve bana da yardım etmiş olursunuz durumum hakkında. Bugun Bi kaç damla lekelenme oldu 2 gunum var daha. Ve bu ay mantar için fitil kullanmıştım 10 gun önce bıraktım ilacı tabi ilişki de oldu. Tutma ihtimali var mı sizce yada ilacın etkisi mi. Bide agrım vardı dunden beri lekelenince agrım da geçti gitti göğüs agrılarım var o halen devam ediyo
Yaaa inşallah benm de yerleşmedirEvet aynen öyle oluyor
Siz böyle diyince umutlandım yaa inşallah canm 1.5 senedir istiyorum bende. Bi iki gün bakıcam devamı gelmezse hemen doktoruma gidicemBenim de bole olmustu canim
Amin Allah razı olsun Rabbim size de saglıklı evlatlar nasip etsinBende de öyle oldu Rabbim kalbine göre versin
Adetten once oyle lekelenmen oluyo muyduBiraz daha geldi az önce pembeleşmiş de kırmızıya dönecek bence umutlarım yıkıldı. İlk olan bişeyime şaşırmıcam bundan sonra
Benimde adetime 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım tekrarEvet aynen öyle oluyor
Yok arada oluyordu ama böyle değil oldugu gibi geliyordu adet oldugu belliydi yani sadece miktarı az. 1 seneye yakındır damla seklinde görmüşlüğüm yok bile normalde benm adetim basladı gı gibi pembe kırmızı gelir. eskiden kahverengi gelirdi onun da miktarı fazla olurdu. Bu sefer az miktarda kahve gelince de sasırdım ilactan demek ki yada mevsimsel mi hormonal mi artık bilemiyorumAdetten once oyle lekelenmen oluyo muydu
Normal gününün geçmesini bekle ama kendine de dikkat etBenimde adetime 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım tekrar
Teşekkür ederim canım dikkat ediyorum iki yıldır bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahNormal gününün geçmesini bekle ama kendine de dikkat et
Kac gun var gününeYok arada oluyordu ama böyle değil oldugu gibi geliyordu adet oldugu belliydi yani sadece miktarı az. 1 seneye yakındır damla seklinde görmüşlüğüm yok bile normalde benm adetim basladı gı gibi pembe kırmızı gelir. eskiden kahverengi gelirdi onun da miktarı fazla olurdu. Bu sefer az miktarda kahve gelince de sasırdım ilactan demek ki yada mevsimsel mi hormonal mi artık bilemiyorum
Teşekkür ederim canım dikkat ediyorum iki yıldır bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yarın normalde. 2 gun öncesinden gelmiş oldu dun Bi kaç damladan sonra kesilmişti. Bugun sabahtan beri git gide çoğalıyor adet yani malesef.. ALLAHTAN gelene diyecek sözüm yok o zamanını bizden daha iyi bilir. Kısmet değilmiş.Kac gun var gününe
Hayırlısı olsun üzme kendini. İnşallah zamanla olurYarın normalde. 2 gun öncesinden gelmiş oldu dun Bi kaç damladan sonra kesilmişti. Bugun sabahtan beri git gide çoğalıyor adet yani malesef.. ALLAHTAN gelene diyecek sözüm yok o zamanını bizden daha iyi bilir. Kısmet değilmiş.
İnşallah canım. İnsan ister istemez üzülüyor. Ben dibini geçen ay yaşadım Bi kaç hafta kendime gelemedim bu ayki üzüntüm onun yanında hiçbişey. Alışıyorum galibaHayırlısı olsun üzme kendini. İnşallah zamanla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?