• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması geçiren arkadaşlar bakabilir misiniz

Umut9692

Yyyyyyyyyyyy
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
1.121
748
73
28
Kızlar yerleşme kanaması geçiren varsa aranızda tam olarak nasıl oldu yazar mısınız. Az cok bilgim var ama yasayanlardan görmek daha acıklayıcı olur.ve bana da yardım etmiş olursunuz durumum hakkında. Bugun Bi kaç damla lekelenme oldu 2 gunum var daha. Ve bu ay mantar için fitil kullanmıştım 10 gun önce bıraktım ilacı tabi ilişki de oldu. Tutma ihtimali var mı sizce yada ilacın etkisi mi. Bide agrım vardı dunden beri lekelenince agrım da geçti gitti göğüs agrılarım var o halen devam ediyo

Kızlar yerleşme kanaması geçiren varsa aranızda tam olarak nasıl oldu yazar mısınız. Az cok bilgim var ama yasayanlardan görmek daha acıklayıcı olur.ve bana da yardım etmiş olursunuz durumum hakkında. Bugun Bi kaç damla lekelenme oldu 2 gunum var daha. Ve bu ay mantar için fitil kullanmıştım 10 gun önce bıraktım ilacı tabi ilişki de oldu. Tutma ihtimali var mı sizce yada ilacın etkisi mi. Bide agrım vardı dunden beri lekelenince agrım da geçti gitti göğüs agrılarım var o halen devam ediyo
Benim de bole olmustu canim

Biraz daha geldi az önce pembeleşmiş de kırmızıya dönecek bence umutlarım yıkıldı. İlk olan bişeyime şaşırmıcam bundan sonra 😔

Evet aynen öyle oluyor
Benimde adetime 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım tekrar

Adetten once oyle lekelenmen oluyo muydu
Yok arada oluyordu ama böyle değil oldugu gibi geliyordu adet oldugu belliydi yani sadece miktarı az. 1 seneye yakındır damla seklinde görmüşlüğüm yok bile normalde benm adetim basladı gı gibi pembe kırmızı gelir. eskiden kahverengi gelirdi onun da miktarı fazla olurdu. Bu sefer az miktarda kahve gelince de sasırdım ilactan demek ki yada mevsimsel mi hormonal mi artık bilemiyorum

Benimde adetime 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım tekrar
Normal gününün geçmesini bekle ama kendine de dikkat et

Yok arada oluyordu ama böyle değil oldugu gibi geliyordu adet oldugu belliydi yani sadece miktarı az. 1 seneye yakındır damla seklinde görmüşlüğüm yok bile normalde benm adetim basladı gı gibi pembe kırmızı gelir. eskiden kahverengi gelirdi onun da miktarı fazla olurdu. Bu sefer az miktarda kahve gelince de sasırdım ilactan demek ki yada mevsimsel mi hormonal mi artık bilemiyorum
Kac gun var gününe

Amin canm Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla versin inşallah. 🤲🌺Benim de 1.5 sene ol
Teşekkür ederim canım dikkat ediyorum iki yıldır bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏😇

Kac gun var gününe
Yarın normalde. 2 gun öncesinden gelmiş oldu dun Bi kaç damladan sonra kesilmişti. Bugun sabahtan beri git gide çoğalıyor adet yani malesef.. ALLAHTAN gelene diyecek sözüm yok o zamanını bizden daha iyi bilir. Kısmet değilmiş.

Yarın normalde. 2 gun öncesinden gelmiş oldu dun Bi kaç damladan sonra kesilmişti. Bugun sabahtan beri git gide çoğalıyor adet yani malesef.. ALLAHTAN gelene diyecek sözüm yok o zamanını bizden daha iyi bilir. Kısmet değilmiş.
Hayırlısı olsun üzme kendini. İnşallah zamanla olur

Hayırlısı olsun üzme kendini. İnşallah zamanla olur
İnşallah canım. İnsan ister istemez üzülüyor. Ben dibini geçen ay yaşadım Bi kaç hafta kendime gelemedim bu ayki üzüntüm onun yanında hiçbişey. Alışıyorum galiba 😔

Ben iliskimde ertesi gün kullandım adetimin son günü idi fakat 6gun sonra ciddi anlamda kanama yaşadım 2ped doldurdum bu yerleşme mıdır yada hamilelik var midir

Merhaba kızlar bana da bilgi verr misiniz? Bat 23 kasım. 5 gun öncesinden kahverengi pembensi akıntı geldi ama az. Ertesi gün yibe geldi aynı şekilde lekelenme olarak. Bugun yine damla gibi aynı lekelenmem oldu. Bugun biraz kasıklarımda regl oalcakmışm gibi sancıdıa oldu. 3 gun var daha regl olmama. 5 gun oncsden hiç akıntım gelmemişti böyle. Bir de bu akıntı gelmeden önceki gun beyaz krem gibi akıntı gelmişti iki kere . Bir hastalık felan çıkacak diye korkuyorum. Yerleşme olma ihtimali var mı?

Back