- 24 Ağustos 2018
- 3.691
- 9.032
- Konu Sahibi akasayalar
Kizlar durumu aciklayayim bilgisi olan ne olur yorum yapsin. Simdi adete birgun kala test yaptim silik cizgi ok dedim. Uc gun gecti tekrar test yaptim yine ayni siliklikte cizgi. Birgun daha bekledim kan testi verdim.hamileyim burdada foto paylastim gecen konuda beta 30 civari.ilk test yaptigim gun silik pembe peceteye silfikce kan geliyodu ama anladim yerlesme cunku devami gelmedi o gun boyunca uc bes damla pembe geldi bitti gitti. Bugun biseylere sinirlerim bozuldu tam dinlenemedim tam beslenemedim ama bol bol su ictim.sabah kalktimki damla kan geliyo yine ama yine pembe. Sabah cok cok daha acikti ogleden sonra bir iki damla cok hafif koyulasma var ama yine dusuk veya adet kani diyemem.yerlesme kanamasi desem bugun niye geliyor kac gun gecti. Ama idrar yapinca geliyo peceteye bir damla belki daha az. Yani yogun degil suan dinleniyorum. Onun disinda belirti olarak inanilmaz batmalar mevcut.sagdan soldan. Bel agrisi ve goguslerde dolgunluk bariz belli
Az once kan verdim geldim bakalim beta yulselmismi. Tek merak ettigim bu kan nedir. (Devlet hastanesine gittim doktor yok sadece kan verdim) bilgisi olan yazarsa cok sevinirim kizlar
Az once kan verdim geldim bakalim beta yulselmismi. Tek merak ettigim bu kan nedir. (Devlet hastanesine gittim doktor yok sadece kan verdim) bilgisi olan yazarsa cok sevinirim kizlar