• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması çok acil

Cekhu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
638
271
53
40
Kızlar daha adetime çok var ve benim adetim çok düzenlidir..
Bat 17 kasım.. 30-31 günde bir olurum ve 7 gün sürer..
Bugün silinirken peçete açık pembe kan oldu.. Adet olmam imkansız hayatımda bu kadar erken adet olmadım..
Bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Yerleşme kanamasıysa ne yapmam lazım? Yani yatsam mı evde ne yapsam bilemedim? Telaş oldum :)

Bugün silinirken peçete açık pembe kan oldu.. Adet olmam imkansız hayatımda bu kadar erken adet olmadım..
Yerleşme kanamasıysa ne yapmam lazım? Yani yatsam mı evde ne yapsam bilemedim? Telaş oldum :)
İlk bi hamileliğini öğrenmen gerek,herkeste yerleşme kanaması olmuyor çünkü

yatma hemen kan testini yap.

Doktorumu aradım şimdi.. Bilgi verdim onun aramasını bekliyorum.. Belki gel der..
Ooof çok heyecan yaptım..
Adetimin bu kadar gelmesi imkansız çünkü eminim..

olabilir canım ama kan testi yaptır yarın sabah aç karnına

İdrar da çıkar mı yarın? Yoksa kan mı yaptırmak lazım..

Kızlar bu yerleşme kanamasının yoğunluğu nasıl olur?
Yani benim sabah peçeteye geldi..
Şimdi de çamaşırımda 3-4 damla koyu kahve leke vardı..
Yerleşme kanaması böyle mi olur? Ara ara mı gelir? Az mı gelir? Yoksa regl gibi mi gelir?

Yerleşme kanaması böyle mi olur? Ara ara mı gelir? Az mı gelir? Yoksa regl gibi mi gelir?

Evet senin yaşadığın şekilde olur.. İnşallah hamilesindir..

Bence bir test yap nasıl merak etmiyorsun ben olsam fırlamıştım hamileliğini kesinleştirmen lazım belki yerleşme kanaması değil başka bir kanamadır Allah korusun

Bence bir test yap nasıl merak etmiyorsun ben olsam fırlamıştım hamileliğini kesinleştirmen lazım belki yerleşme kanaması değil başka bir kanamadır Allah korusun
Canım merak etmem mi hiiç ölüyorum meraktan ama yerleşme kanamasıysa bile çıkmaz ki daha :( az önce doktorumla da görüştüm biraz o da canımı sıktı.. Kist mi acaba dedi :( gel bi bakalım dedi.. Perşembe ya da cuma'ya randevu alıcam bakalım..

Canım merak etmem mi hiiç ölüyorum meraktan ama yerleşme kanamasıysa bile çıkmaz ki daha :KK43: az önce doktorumla da görüştüm biraz o da canımı sıktı.. Kist mi acaba dedi :KK43: gel bi bakalım dedi.. Perşembe ya da cuma'ya randevu alıcam bakalım..
hiç sıkma cannı iyi düşün iyi şeyler olsun inşallah bebişli bir haber verirsin bizlere:)

perşembe mi... kan testi yaptır canım. bekleme hiç. bir şey kaybetmezsin.

Bende dünden beri ayni seyi yasiyorum ..bata 7 gün varken dün aksamdan beri kahverengi lekelenmem var agrim sızımda yok normalde cok agrım olurdu regl baslangicinda .. gögüslerde hassasiyet var yüzümde çokca sivilce çıkti ara arada belim agriyor .. ve umarim yerlesme kanamasidir bu yasadiklarim ..

perşembe mi... kan testi yaptır canım. bekleme hiç. bir şey kaybetmezsin.
Ama çıkmazmış ki yaptırsam da..
Bu akşamda geldi koyu kahverengi akıntı.. Bu sefer biraz daha fazlaydı.. Bugün bütün gün dışardaydım.. Şuan belim de çok ağrıyo ve çok yorgunum.. Acaba o yüzden artmış olabilir mi kanama? Artık heyecandan çok korku basmaya başladı bana :(

Bende dünden beri ayni seyi yasiyorum ..bata 7 gün varken dün aksamdan beri kahverengi lekelenmem var agrim sızımda yok normalde cok agrım olurdu regl baslangicinda .. gögüslerde hassasiyet var yüzümde çokca sivilce çıkti ara arada belim agriyor .. ve umarim yerlesme kanamasidir bu yasadiklarim ..
Sivilce bende de var ya..
Bende göğüslerde hassasiyet var, bel ağrısı var ve aşırı halsizlik var..
Bu kanama/lekelenme beni biraz korkutmaya başladı ama.. Tam olarak nasıl olur yerleşme kanaması bilmediğim için korkmaya başladım fazla mı geliyor acaba?

Sivilce bende de var ya..
Bende göğüslerde hassasiyet var, bel ağrısı var ve aşırı halsizlik var..
Bu kanama/lekelenme beni biraz korkutmaya başladı ama.. Tam olarak nasıl olur yerleşme kanaması bilmediğim için korkmaya başladım fazla mı geliyor acaba?
:( benimde bilgim yok umudum var insallah yerlesme kanamasidir yasadiklarimiz .. yarin sabah ilk idrarla test yapacagim bakalim belki cikar varsa :-/

:KK43: benimde bilgim yok umudum var insallah yerlesme kanamasidir yasadiklarimiz .. yarin sabah ilk idrarla test yapacagim bakalim belki cikar varsa :-/
Ben umudumu da yitirmeye başladım nedense.. Sanki regl oluyormuşum gibi geliyor.. :( regl oluyorsam bile bu tarihte olması çok çok garip..

Ben umudumu da yitirmeye başladım nedense.. Sanki regl oluyormuşum gibi geliyor.. :KK43: regl oluyorsam bile bu tarihte olması çok çok garip..
Testi yaptim kocaman tek cizgi :( ama hala cok az leke seklinde ya adet tarihini bekliyor kanama icin yada bilmiyorum agri sizi olmamasi umutlandiriyor iste ..

Back