- 27 Ocak 2012
- 74
- 35
- 53
- Konu Sahibi pudraskina
-
Test yaptırdım kan testi 2230.43 çıktı doktor negatif dedi eminmisin diye sorunca daha küçük olduğu için düşük değer olabilir bi kaç gün sonra gel dedi bilemedimYerleşme kanaması olabilir madem gecikti bi test yapsana varsa cıkar hadi bakim inşallah hamilesindir
Aslında düzensiz değildi çocuk çalışmalarına başlayınca düzeni bozuldu 2230.43 çıktı kan değerim sence varmıdır gebelik ? Acilde ki doktor bilemedi kendiside bilemedim dediArkadaşım yerleşme kanaması yasamadim ama az adetten farklı olduğu söyleniyor. Belirtilerinde aslında gebelik belirtisi olabilecek şeyler. Ama işin kötü yani bizim gibi düzensiz adet görenler ne zaman adet ne zaman gebelik ne zaman yumurtlama ayırt etmede zorlanıyorlarinşallah vardır bebişin Allah gönlüne göre versin
Ya ciddimisin 5 den küçük değer negatif dedi benim değerim 2 çıktı işte2bin200 kusur degete nadil bilemiyor ki hamilelik bu degerle kesin.Ins gonlune gore olur her sey:)
Test yaptırdım kan testi 2230.43 çıktı doktor negatif dedi eminmisin diye sorunca daha küçük olduğu için düşük değer olabilir bi kaç gün sonra gel dedi bilemedim
Kesin gebelik bence 1 haftaya yolk saç ve embriyo bile görünür. Hemen dr a gitmelisin tebrik ederim:)Aslında düzensiz değildi çocuk çalışmalarına başlayınca düzeni bozuldu 2230.43 çıktı kan değerim sence varmıdır gebelik ? Acilde ki doktor bilemedi kendiside bilemedim dedi
Test yaptırdım kan testi 2230.43 çıktı doktor negatif dedi eminmisin diye sorunca daha küçük olduğu için düşük değer olabilir bi kaç gün sonra gel dedi bilemedim
İnşallah vardır ama adet dönemi öncesi belirtiler yanıltıcı olabiliyor maalesef, bende psikolojk olarak bütün belirtileri yaşadığım ay değil, adetim geçtikçen 2 gün sonra başlayan belirtilerle öğrendim hamile olduğumuz. İnşallah belirtileriniz doğrudur ve bebişiniz vardır :)ne oluuuuuur acil yardımmmmm ediiiiiiiiiinnnn
İnşallah vardır ama adet dönemi öncesi belirtiler yanıltıcı olabiliyor maalesef, bende psikolojk olarak bütün belirtileri yaşadığım ay değil, adetim geçtikçen 2 gün sonra başlayan belirtilerle öğrendim hamile olduğumuz. İnşallah belirtileriniz doğrudur ve bebişiniz vardır :)
evet gerçekten çok zor yaaaaaherkes belirsiz bu beklemek çok zor
bende regli oldum hemde kan testi yaptırdığımın ertesi günü kendimi aptal gibi hissediyorum ve artık vucuduma küstüm istemiyorum çok yoruldum yıprandım olacağı varsa olur olmuyo işte ne yaparsam yapıyım olmuyo daha fazla çabalamaya gerek yok bence sende takma kafanaevet gerçekten çok zor yaaaaa
valla artık çok istemiyorum yaaaaaaa
Kızlar ya 10 eylülde çatlama iğnesi oldum
Perşembe kan negatif çıktı
Bu sabah regl oldum sandım 6 gibiydi
Ama hala kanama gelmedi kan verengi yogun akıntı mevcut neden sokulmedim acaba ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?