Yerlesme olabilir evet. Adet baslangici da olabilir. Bat beklenip test yapilmali. Hayalet cizgi bile cikarsa kan verirsiniz. Kesinlesir.Kızlar bata 4 gün var 3 gündür sol kasığımda sürekli bir ağrı hissediyorum vajinamda sızlama vardı o gecti ama dünden beri toplu iğne ucu gibi küçücük ve 3 4 tane çok açık pembe lekelenmem oluyor bazen peçeteyede geliyor erken gebelik testi yaptım çok silik sonradan belirgenleşen 2.çizgiyi görüyorum yerleşme kanaması böyle oluyormu ?
Merhaba,Kızlar bata 4 gün var 3 gündür sol kasığımda sürekli bir ağrı hissediyorum vajinamda sızlama vardı o gecti ama dünden beri toplu iğne ucu gibi küçücük ve 3 4 tane çok açık pembe lekelenmem oluyor bazen peçeteyede geliyor erken gebelik testi yaptım çok silik sonradan belirgenleşen 2.çizgiyi görüyorum yerleşme kanaması böyle oluyormu ?
Testinizi gönderirmisiniz.Kızlar bata 4 gün var 3 gündür sol kasığımda sürekli bir ağrı hissediyorum vajinamda sızlama vardı o gecti ama dünden beri toplu iğne ucu gibi küçücük ve 3 4 tane çok açık pembe lekelenmem oluyor bazen peçeteyede geliyor erken gebelik testi yaptım çok silik sonradan belirgenleşen 2.çizgiyi görüyorum yerleşme kanaması böyle oluyormu ?
Böyle canım erken gebelik testiTestinizi gönderirmisiniz.
İnşallah yerleşmedir mecburen adet günümü beklemek durumundayımYerlesme olabilir evet. Adet baslangici da olabilir. Bat beklenip test yapilmali. Hayalet cizgi bile cikarsa kan verirsiniz. Kesinlesir.
Peki adet ağrısı gibi ağrınız oldumuMerhaba,
Bende pembe minnacık yoğun bi akıntı gelmişti peçeteye. Yerleşmeymiş. Aynı gün erken test yapmıştım silik bi şekilde pozitif çıkmıştı.
Testte önemli olan ilk 10 dakika, sonrası doğru olmuyor.
Umarım gördünüzmü peki 2.çizgiyi yoksa ben istediğim icinmi görüyorum acabaAdet gününüzde tekrarlayın benceumarım sonuç güzel olur
Tam animsayamiyorum, sanırım yoktu. Koku hassasiyeti vardı anlamamıştım neden olduğunu, ihtimal vermemiştim. Akıntım vardı.Peki adet ağrısı gibi ağrınız oldumu
Adet olacak gibi ağrınız oldumuBenimde adet günü pembe kan geldi ve kesildi 3gun gecsin tekrar test yap
İnşallah hamileyimdir ya dua edin banaTam animsayamiyorum, sanırım yoktu. Koku hassasiyeti vardı anlamamıştım neden olduğunu, ihtimal vermemiştim. Akıntım vardı.
Cok silik görüyorum ama yanıltabilir o yüzden tekrarlayın.Umarım gördünüzmü peki 2.çizgiyi yoksa ben istediğim icinmi görüyorum acaba
İlk başta daha silikti ama belli oluyordu yinede bu yaklaşık 30-40 dk sonrasiCok silik görüyorum ama yanıltabilir o yüzden tekrarlayın.
Ilk 5-10 dakikada mı cıktı çizgi?
Canim hafif gözüküyor bende gördüm kaset testte benimde bu civardi ama adet gününde tekrarlaBöyle canım erken gebelik testi
Çok sabırsızlık ya beklicem ama mecbur adet olacak gibi ağrımda var inşallah olmamCanim hafif gözüküyor bende gördüm kaset testte benimde bu civardi ama adet gününde tekrarla
Çok hafif bir çizgi var gibi ama yinede emin olamadım. 2 gün sonra tekrarla koyulaşırsa inşallah hamilesindirBöyle canım erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?