5 gün var hesaplamalarıma gore canım erken gebelik testi yarın yapsam çıkmaz mi yani adete 4 gün kalaBen iki kez yaşadım Rengli den 4 yada 5 gün öncesinden hafif lekelenme Tarzında oluyor bir kaç gün bekle erken gebelik testinden yaparsan sonuç alırsın
Lekelenme tam bitsin öyle yap cnm yarın da bak bakalım leke gelmezse yap5 gün var hesaplamalarıma gore canım erken gebelik testi yarın yapsam çıkmaz mi yani adete 4 gün kala
Kan mi versem acabaLekelenme tam bitsin öyle yap cnm yarın da bak bakalım leke gelmezse yap
Kan mi versem acaba
Amin sağ ol canım yazarım tabii ki ❤❤önce evde test yap ayyy cnm ya Allah gönlüne göre versin inşallah bebis haberini alırsın banada yaz olurmu sonucu
Ama hâlâ gelmedi ve ağrı yok normalde agrım adetten önce başlar ve aşırı bir ağrıAdetin erken geliyor olabilir..
Yerlesme kanaması ise 3 ila 6 günü buluyor hafif lekelenme pas rengi gibi yalnızca lavaboya gidince geliyor pazartesi kan ver yada erken gebelik testi yapHâlâ durum aynı böyle bi durum yaşayan yok muuuuuu
Benim sadece bir kere geldi devamı gelmedi o zaman yerleşme kanaması değildi diyebilir miyizYerlesme kanaması ise 3 ila 6 günü buluyor hafif lekelenme pas rengi gibi yalnızca lavaboya gidince geliyor pazartesi kan ver yada erken gebelik testi yap
O kişiden kisiye değişir stres yapma pazartesi test yap inşallah bebisdirBenim sadece bir kere geldi devamı gelmedi o zaman yerleşme kanaması değildi diyebilir miyiz
Teşekkür ederim insallahhO kişiden kisiye değişir stres yapma pazartesi test yap inşallah bebisdir
Bende bi değişiklik yok canım adet günüm yarın 2 gün önce erken gebelik testim negatif çıkmıştı ama bilmiyorumm inşallah vardır seninMerhaba canım , naptın bir belirtin değişikliğin var mı ?
bende senin durumunun benzerini yaşadım adet tarihim 7 eylül salı . tahmini yumurtlama gunlerını degerlendirdikten sonra 2 gün kahve rengi akıntım oldu hafif. ve adetime 4 gün kala yani dün tuvalte oturdugumda peceteyle sildiğim an pecetede akıntıyla karısık cok hafıf pembe birşey gordum ve devamı gelmedi. bugun adetime 3 gün var . test yaaprdım ama nöbetçi eczane aramak ıstemedim. eşimede söylemek ıstemıyorum . çaresiz pazartesini beklıyorum.
valla testi aldım yarn sabah yapıcam. hafif mıde bulantım var normalde mıde bulantısı baya bı ılerde başlar benmki psıkolojık sanırımBende bi değişiklik yok canım adet günüm yarın 2 gün önce erken gebelik testim negatif çıkmıştı ama bilmiyorumm inşallah vardır senin
Tabii psikolojik de olabilir test yapmak için insan sabırsızlaniyor ama adet gününü veya gününün geçmesini beklesen daha iyi bencevalla testi aldım yarn sabah yapıcam. hafif mıde bulantım var normalde mıde bulantısı baya bı ılerde başlar benmki psıkolojık sanırım
tabi daha iyi ama var ise eger mıde bulantımda ona bağlı ise incede olsa bı cizgi cıkar. cıkmazsa da en azından olmadı diyip dha fazla ümitlenmem azıcık rahatlarım olumlu veya olumsuzTabii psikolojik de olabilir test yapmak için insan sabırsızlaniyor ama adet gününü veya gününün geçmesini beklesen daha iyi bence
tabi daha iyi ama var ise eger mıde bulantımda ona bağlı ise incede olsa bı cizgi cıkar. cıkmazsa da en azından olmadı diyip dha fazla ümitlenmem azıcık rahatlarım olumlu veya olumsuz
Buraya da atarsin pozitif çıkar inşallahtabi daha iyi ama var ise eger mıde bulantımda ona bağlı ise incede olsa bı cizgi cıkar. cıkmazsa da en azından olmadı diyip dha fazla ümitlenmem azıcık rahatlarım olumlu veya olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?