- 5 Haziran 2024
- 75
- 15
- 31
- Konu Sahibi nedesembilemedim33
Kızlaaar 16sından beri ufak ufak kan pıhtıları geliyor ama tuvalet kağıdıma ya da çamaşırıma. Adetime 7 gün var. Sizce yerleşme kanaması olur mu 2 gün ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de pazartesi ve Salı kahverengi leke geldi. Ama pıhtı falan değil peçetelik. Salı bir tık daha belliydi rengi , ama bugün hiç bişey yok . Hatta bende konu açtım ama kimse cevap vermemiş 27 Ağustos son regli tarihim. 2 eylülde bitti ve 3 eylülden beri ovülasyon deniyorum tam piki göremediğim için gebelik içinde şüphe duysam mı duymasam mı bilemiyorum test falan hiç bişey yapmadım . 6 gün var reglimeKızlaaar 16sından beri ufak ufak kan pıhtıları geliyor ama tuvalet kağıdıma ya da çamaşırıma. Adetime 7 gün var. Sizce yerleşme kanaması olur mu 2 gün ?
ayyy çok yakın tarihlerimiz 29’du benim de son adet tarihim. Ben ovülasyon yapmadım. Başka belirti de yok bende açıkçası. Sende var mı başka belirti :)Benim de pazartesi ve Salı kahverengi leke geldi. Ama pıhtı falan değil peçetelik. Salı bir tık daha belliydi rengi , ama bugün hiç bişey yok . Hatta bende konu açtım ama kimse cevap vermemiş 27 Ağustos son regli tarihim. 2 eylülde bitti ve 3 eylülden beri ovülasyon deniyorum tam piki göremediğim için gebelik içinde şüphe duysam mı duymasam mı bilemiyorum test falan hiç bişey yapmadım . 6 gün var reglime
Belirti olarak kaşık ağrım hala devam ediyor ve çok acıkıyorum normalde 1,5 aydır diyetteyim . Dikkat etmeye çalışıyorum ama 2 gündür asla kendime engel olamıyorum :) ve dün canım inanılmaz çekirdek çekti ben geçen ay 3 hafta gecikmeli regli oldum baya sarktı yani bu aya da . Neyse işte kafam çok karışık yaaaa tam piki görsem hamileyim diyecem de onu da görmedimayyy çok yakın tarihlerimiz 29’du benim de son adet tarihim. Ben ovülasyon yapmadım. Başka belirti de yok bende açıkçası. Sende var mı başka belirti :)
Benim 24 ü inişAllah unutmazsam ilk ben haber ederim canımyaaa hadi bakalımmm haberleşelim benim beklenen tarih 26 Eylül
Senden de bekliyorum :)))İnşallaaah hayırlı haberler bekliyoruz
İnşallah canımSenden de bekliyorum :)))
Senden de bekliyorum :)))
Offf demeeee (Ben elendimm
Offf demeeee (
Yerim seni , çok şükür her ay bizim. Rabbim aratmasın inşAllh adet sancısı gibi ağrım oldu ama bilemedim . Birde gebelik olsaydı ovülasyon testim pozitif çıkardı. En son dün yaptım siliktiNe yazık ki Vardır Rabbimin bir bildiği, artık sana odaklanıyoruz
İnşallah tez zamanda gebe oluruuuzYerim seni , çok şükür her ay bizim. Rabbim aratmasın inşAllh adet sancısı gibi ağrım oldu ama bilemedim . Birde gebelik olsaydı ovülasyon testim pozitif çıkardı. En son dün yaptım silikti
Onunda hayırlısı olsun inşAllah canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin ♀ senin ilk mi olucak . Benim 4 yaşına oğlum varİnşallah tez zamanda gebe oluruuuz
Onunda hayırlısı olsun inşAllah canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin ♀ senin ilk mi olucak . Benim 4 yaşına oğlum var
Benim ilk olacak canım. Amin inşallaaahh. Ovülasyon böyle çıktı bu arada. Hala tam bir kanama değil peçeteye geliyor. Normal mi bilemedim.Onunda hayırlısı olsun inşAllah canım Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin ♀ senin ilk mi olucak . Benim 4 yaşına oğlum var