• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi bilenn var mi

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
kizlar merhaba,regl tarihim 21 iydi ama 19 unda 1 damla pembe kanamam oldu gerisi gelmedi dun test yaptim birkac saat sonra 2.cizgi cikti dedim ki sökülücek demek ki olsa hemen cikardi
ama hala yok simdi biz ne bilelim dr git demeden once siz yerlesme kanamasi yaşadınız mi nasil olur bunu sormak istedim..2.test icin yarini mi beklesem

yarın sabah bi test daha yapıp öyle git doktora ben yerleşme kanaması olayını yaşamadım, ve doktorlar da zaten bunu kabul etmiyor her kanama risk demek

Evet bende oldu kahverengı leke şeklınde oldu . Sonra biraz kan geldı gene adet oldum dedım sabah kalktım devam etmezmiş sonra okuldan döndüm kahverengı leke gelmiş gene bu şekılde

Bence yeniden test yap ilk 5 dk önemli bir kaç saat sonra demişsin

Benimde lekem gelmişti adet gunumde ,sonra kesildi. 10 geçmesine ragmen silik çizgi vardı ama hamileydim ,oğlum 8 yaşında.. doktora gitsen henuz belli olmaz en az 7 haftalıkken kalp atışı ve kese goruluyor. Doktor sadece kan tahlili isteyip folik asit başlatır

bende yaşamadim ilk hamileliğimde herhangi böle bişey görmemişim.. adet günümü 10 gün geciktikten sora öğrendim hamile olduğumu..:) 6 haftalikti. yinede ayni şekilde yaşarmiyim bilmiyorum çatlarim artık valla:)

Bence yeniden test yap ilk 5 dk önemli bir kaç saat sonra demişsin
yaptim net birsey yok ama kist ve hormon sorunumda yok her ay kadindogumcuma gidiyorum .
belki testten olabilirmi nova adi..
bazi yerlerde yeni gebelikse hcg gec cikar diye okudum ondan umutlandim

kizlar merhaba,regl tarihim 21 iydi ama 19 unda 1 damla pembe kanamam oldu gerisi gelmedi dun test yaptim birkac saat sonra 2.cizgi cikti dedim ki sökülücek demek ki olsa hemen cikardi
ama hala yok simdi biz ne bilelim dr git demeden once siz yerlesme kanamasi yaşadınız mi nasil olur bunu sormak istedim..2.test icin yarini mi beklesem
aynen bu şekilde oldu bendede hamilesin canım kesinlikle

ben de yaşadım
reglimden 2-3gun once azicik oldu.
hamilesiniz yuksek ihtimal hayirli olsun.
drye giderseniz 4haftalik diyecek :)

bende olmadı yerleşme kanaması ama olan çok kişi var kan verip durumu netleştirebilirsin

Eki Görüntüle 1800222
bencede hamişsin hayırlı olsun sabah idrarıyla yarın tekrar dene..
insallah canim rabbim agzindan duysun,, ben daha yeni evliyim aslında hani diyorlar ya neden acele ediyorsun biz sukadar zaman bekledik. ..oyle degil iste yasim 30 annem erken menopoza girdi genetik olabilir dendi rrglilerim cook yogun oldugu icin defalarca doktora gittim en sonunda en kisa zamanda anne olmalisin dendi..gecen aylarda hormonlara bakildi sorun yok dendi..bende kafada bitiyor demek ki deyip bu ay umursamadim..19 unda damla gelince erken oluyorum sandim..ama hala ge3isi gelmedi esime devami geldi dedim sirf o da uzulmesin sonra diye..yasamayan bilmiyor.insallah hayirlisiyla vardir. ...kuzenime anlatmak istedim hamile kendisi..beb 6 yildir bekledim acele etme duygusal olma dedi
butun gece icin icin ağladım. .cok farkli bir olaymis..

bende olmadı yerleşme kanaması ama olan çok kişi var kan verip durumu netleştirebilirsin
senin durumu takip ediyordum netlesti insallah..dr randevu anca cumaya alabildim.saglikocagiyla ilgili sorun yaşıyoruz. .orda veremiyorum..tesekkur ederim canim

Back