- 16 Kasım 2020
- 253
- 143
- 33
- 27
- Konu Sahibi Cilek kizzz
-
Bu yasadiginiz yumurtlama kanamasi. Yumurtlama belirtileri. Bugunu değerlendirin.Merhabalar hanımlar aranızda yeniyim. Bugün 2 damla yerleşme kanaması gibi lekenmelerim oldu. Daha sonra çok az şekilde pembemsi olarak su gibi devam etti az az. Bunun dışında kasıklarımda kramplar var. Adetime 2 hafta var adet olmam mümkün değil. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?
Yumurtlama günümde geçti aslnda ogünlerde ilişkiye girdik geçen haftaydı. Bugün pembe lekeler olmaya basladıBu yasadiginiz yumurtlama kanamasi. Yumurtlama belirtileri. Bugunu değerlendirin.
Nasil tespit ettiniz yumurtlamanin gecmis günlerde oldugunu?Yumurtlama günümde geçti aslnda ogünlerde ilişkiye girdik geçen haftaydı. Bugün pembe lekeler olmaya basladı
Geçen hafta cumartesi ovulasyonun 14. Günüydü 15,16 günlerde de değerlendirme yaptık. Yumurtlama baslangıcı zaten yumurta akı gibi akıntı olmaya başlıyor bu birçok kadında yumurtlama belirtisi vardır zatenNasil tespit ettiniz yumurtlamanin gecmis günlerde oldugunu?
Adete su an iki hafta varsa, 14. Gunu degerlendirdiydesiniz adetiniz 35 gunde bir mi oluyor?Geçen hafta cumartesi ovulasyonun 14. Günüydü 15,16 günlerde de değerlendirme yaptık. Yumurtlama baslangıcı zaten yumurta akı gibi akıntı olmaya başlıyor bu birçok kadında yumurtlama belirtisi vardır zaten
Normalde 29 günde Bi adet olurdum. Geçen ay adetim 15 gün geç olduğu için adet döngüm değişti geçen hafta cumartesi günü 5 aralıkta bi ilişki oldu eşimle. Daha sonra 11 Aralık Cuma günü de Bi ilişki oldu 11 aralıkta yumurtlama günümün 16. Günü oluyor. Asıl yumurtlama günüm 14.günü 9 aralıktı.Adete su an iki hafta varsa, 14. Gunu degerlendirdiydesiniz adetiniz 35 gunde bir mi oluyor?
Adetinize 2 hafta var ise 1 hafta once yumurtlamaniz gerceklestiyse su an yerlesme olabilir. Ama bilemicem.Normalde 29 günde Bi adet olurdum. Geçen ay adetim 15 gün geç olduğu için adet döngüm değişti geçen hafta cumartesi günü 5 aralıkta bi ilişki oldu eşimle. Daha sonra 11 Aralık Cuma günü de Bi ilişki oldu 11 aralıkta yumurtlama günümün 16. Günü oluyor. Asıl yumurtlama günüm 14.günü 9 aralıktı.
Geçen haftaki ilişkide tutmuşsa aradan 1 hafta geçmiş oluyor ve bugün gelen lekelenmler yerleşme olarak düşünüyorum ama emin değilim işte ilk kez yasıyorum ve bebek de istiyoruz bilgilerinize ihtiyacım varAdetinize 2 hafta var ise 1 hafta once yumurtlamaniz gerceklestiyse su an yerlesme olabilir. Ama bilemicem.
Ben gunlerinizi tam anlamamakla beraber adete 2 hafta kala yumurtlama olacagini dusunuyorum. Yasadiklariniz yerlesmeden cok yumurtlama gibi geliyor bana.Geçen haftaki ilişkide tutmuşsa aradan 1 hafta geçmiş oluyor ve bugün gelen lekelenmler yerleşme olarak düşünüyorum ama emin değilim işte ilk kez yasıyorum ve bebek de istiyoruz bilgilerinize ihtiyacım var
Yumurtlama kanaması hiç yasamadım daha önce de basıma gelmedi kasıklarımda sağlı sollu sızlıyorBen gunlerinizi tam anlamamakla beraber adete 2 hafta kala yumurtlama olacagini dusunuyorum. Yasadiklariniz yerlesmeden cok yumurtlama gibi geliyor bana.
Adetinize 2 hafta yoktur belki de. gecen ay karışmış ya gunler. Belki gerçekten yerlesmedir.Yumurtlama kanaması hiç yasamadım daha önce de basıma gelmedi kasıklarımda sağlı sollu sızlıyor
Umarım gerçekten yerleşmedir. Peki şey sorucam yerleşme kanaması ne kadar sürüyor ve ağrı veriyor mu bilgi verir misnz hiç Bi fikrim yok bu konudaAdetinize 2 hafta yoktur belki de. gecen ay karışmış ya gunler. Belki gerçekten yerlesmedir.
Minik tatli agrilar olabiliyor. Karincalanmalar oluyor. Rahatsizlik verici boyutta olmayan sancilar oluyor. Birkaç gün sürebiliyor. Bazen 1 gun bazen 3 gun değişir. Turuncu pembe oluyor genelde. Ama kahve de olabilir.Umarım gerçekten yerleşmedir. Peki şey sorucam yerleşme kanaması ne kadar sürüyor ve ağrı veriyor mu bilgi verir misnz hiç Bi fikrim yok bu konuda
Aynen bunları yasıyorum suan. Az önce tuvalete gittiğimde baktım sulandırılmış pembe su gibi oda peçeteye silince geliyor. Adetmişim gibi de kasıklarımda ağrı var çok şiddetli değil amaMinik tatli agrilar olabiliyor. Karincalanmalar oluyor. Rahatsizlik verici boyutta olmayan sancilar oluyor. Birkaç gün sürebiliyor. Bazen 1 gun bazen 3 gun değişir. Turuncu pembe oluyor genelde. Ama kahve de olabilir.
Krem kıvamında bir akıntı geliyor hamilelik belirtisi. Su gibi olan yumurtlamada oluyor diye biliyorum.Aynen bunları yasıyorum suan. Az önce tuvalete gittiğimde baktım sulandırılmış pembe su gibi oda peçeteye silince geliyor. Adetmişim gibi de kasıklarımda ağrı var çok şiddetli değil ama
Kafam çok karıştı suanKrem kıvamında bir akıntı geliyor hamilelik belirtisi. Su gibi olan yumurtlamada oluyor diye biliyorum.
Test yaptın mı canım?Kafam çok karıştı suanadet mi oluyorum acaba eğer oluyorsam çok üzülücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?