Yerleşme kanaması belirtileri

Cilek kizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
253
143
33
27
Merhabalar hanımlar aranızda yeniyim. Bugün 2 damla yerleşme kanaması gibi lekenmelerim oldu. Daha sonra çok az şekilde pembemsi olarak su gibi devam etti az az. Bunun dışında kasıklarımda kramplar var. Adetime 2 hafta var adet olmam mümkün değil. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi?

Bu yasadiginiz yumurtlama kanamasi. Yumurtlama belirtileri. Bugunu değerlendirin.

Yerlesme kanamasi 28 günlük bir periyotta 21. Gunde oluyor genelde. Adete 1 hafta kala yani.

Nasil tespit ettiniz yumurtlamanin gecmis günlerde oldugunu?
Geçen hafta cumartesi ovulasyonun 14. Günüydü 15,16 günlerde de değerlendirme yaptık. Yumurtlama baslangıcı zaten yumurta akı gibi akıntı olmaya başlıyor bu birçok kadında yumurtlama belirtisi vardır zaten

Adete su an iki hafta varsa, 14. Gunu degerlendirdiydesiniz adetiniz 35 gunde bir mi oluyor?

Adete su an iki hafta varsa, 14. Gunu degerlendirdiydesiniz adetiniz 35 gunde bir mi oluyor?
Normalde 29 günde Bi adet olurdum. Geçen ay adetim 15 gün geç olduğu için adet döngüm değişti geçen hafta cumartesi günü 5 aralıkta bi ilişki oldu eşimle. Daha sonra 11 Aralık Cuma günü de Bi ilişki oldu 11 aralıkta yumurtlama günümün 16. Günü oluyor. Asıl yumurtlama günüm 14.günü 9 aralıktı.

Adetinize 2 hafta var ise 1 hafta once yumurtlamaniz gerceklestiyse su an yerlesme olabilir. Ama bilemicem.

Adetinize 2 hafta var ise 1 hafta once yumurtlamaniz gerceklestiyse su an yerlesme olabilir. Ama bilemicem.
Geçen haftaki ilişkide tutmuşsa aradan 1 hafta geçmiş oluyor ve bugün gelen lekelenmler yerleşme olarak düşünüyorum ama emin değilim işte ilk kez yasıyorum ve bebek de istiyoruz bilgilerinize ihtiyacım var

Geçen haftaki ilişkide tutmuşsa aradan 1 hafta geçmiş oluyor ve bugün gelen lekelenmler yerleşme olarak düşünüyorum ama emin değilim işte ilk kez yasıyorum ve bebek de istiyoruz bilgilerinize ihtiyacım var
Ben gunlerinizi tam anlamamakla beraber adete 2 hafta kala yumurtlama olacagini dusunuyorum. Yasadiklariniz yerlesmeden cok yumurtlama gibi geliyor bana.

Umarım gerçekten yerleşmedir. Peki şey sorucam yerleşme kanaması ne kadar sürüyor ve ağrı veriyor mu bilgi verir misnz hiç Bi fikrim yok bu konuda
Minik tatli agrilar olabiliyor. Karincalanmalar oluyor. Rahatsizlik verici boyutta olmayan sancilar oluyor. Birkaç gün sürebiliyor. Bazen 1 gun bazen 3 gun değişir. Turuncu pembe oluyor genelde. Ama kahve de olabilir.

Minik tatli agrilar olabiliyor. Karincalanmalar oluyor. Rahatsizlik verici boyutta olmayan sancilar oluyor. Birkaç gün sürebiliyor. Bazen 1 gun bazen 3 gun değişir. Turuncu pembe oluyor genelde. Ama kahve de olabilir.
Aynen bunları yasıyorum suan. Az önce tuvalete gittiğimde baktım sulandırılmış pembe su gibi oda peçeteye silince geliyor. Adetmişim gibi de kasıklarımda ağrı var çok şiddetli değil ama

Aynen bunları yasıyorum suan. Az önce tuvalete gittiğimde baktım sulandırılmış pembe su gibi oda peçeteye silince geliyor. Adetmişim gibi de kasıklarımda ağrı var çok şiddetli değil ama
Krem kıvamında bir akıntı geliyor hamilelik belirtisi. Su gibi olan yumurtlamada oluyor diye biliyorum.

Merhaba, ben bu ay 10 aralikta de kadın doktorunda muayeneye gittim hersey yolumda mi diye yıllık ko trol. Bana yumurtan çatlamış dedi. Biz de bir gün önce birliktelik yaşamıştık. Birkaç gündür kasiklarimda bıçak keser gibi ani ağrılar olup birkaç saniyede geçiyor. Garip bir akıntım var ve bu akıntı dan kaynaklı olduğunu düşündüğüm kaşınma var. Malesef cildim çok hassas hemen tahriş alıyor. Merak ettiğim şey yerleşme böyle bıçak kesiği gibi ağrılar yapar mı? Bir de erken hamilelikte Kasinma gibi sıkıntilar yaşayanıniz oldu mu? Yardımcı olursanız sevibirim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…