Yerleşme Kanaması Belirsizlik

Olabilir kuzum adet gecikmesi olabilir. Sökülecek olabilir. Yoluk yoksa sıkıntı yok

Sökülme dediğim önceki adetleriniz ne ise o şekildr olan kanamalar. Tahmin ettiğim gibi korunmayı bıraktığınız ilk ay adet böyle saçmalayabiliyor. Kimyasal olsaydı eğer sağlam bi ağrı yaşardınız böyle ufak kasılma tarzında değil. Durumunuza göre bakarsınız kendi bildiğiniz düzeninizdeki adet olmuyorsanız testinizi tekrarlarsınız

Yok yok önceki adetlerim gibi değil bu dediğim gibi 5 gündür böyle çok az az kahverengi tarzı lekeler geliyor. Çok teşekkür ederim bu arada cuma günü belki test veririm

Kızlar benimde size bir sorum olucak bende 8 gün önce pembe bi akıntı geldi adet olucam diye düşündüm ama olmadım ve sonra hamilelikten şüphelendim test yaptım ama negatif çıktı adetim de 10 günü geçiktir geçti tam bilmiyorum 3 gündür de arada bir kahverengi lekelenmem oluyor ama adet olmuyorum adet olduğumda genelde şiddetli kasık ağrım olur öyle adet olurum kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz

Canım bana da aynısı olmuştu testler yaptım negatif çıktı önce pembe akıntı geldi sonra kahverengiye döndü sonra adetimin gecikmesinin 9. Gün ile 10. Gün arası normal adetim gelmeye başladı belki seninkide öyledir kan verdin mi hiç bu arada

Net farklı bir kanama kimyasal gercekten. Bende da cok sancı vardı aglatıyordu resmen doguruyorum sandım iki büklüm kalmıştım. Normalde adet donemını sadece ağrıyla gecırdıgum ıcın sancı oldugunun farkındaydım . Bence fark edılıyor ,en azından kendı vucudunuzu tanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…