- 10 Haziran 2024
- 21
- 12
- 25
-
- Konu Sahibi Freesoulll
Tekrar teşekkür ediyorum canım belki diğer arkadaşların da dediği gibi adet gecikmesi yaşıyorumdur çünkü yerleşme kanaması çok uzun sürmüyormuş galiba benim cuma akşamından beri ara ara dün ve bugün daha sık ara ara geliyor ama yoluklardan değilNe bileyim öyle aklıma geldi
Olabilir kuzum adet gecikmesi olabilir. Sökülecek olabilir. Yoluk yoksa sıkıntı yokTekrar teşekkür ediyorum canım belki diğer arkadaşların da dediği gibi adet gecikmesi yaşıyorumdur çünkü yerleşme kanaması çok uzun sürmüyormuş galiba benim cuma akşamından beri ara ara dün ve bugün daha sık ara ara geliyor ama yoluklardan değil
Tekrar tekrar teşekkür ederim canım benimOlabilir kuzum adet gecikmesi olabilir. Sökülecek olabilir. Yoluk yoksa sıkıntı yok
Sökülme dediğim önceki adetleriniz ne ise o şekildr olan kanamalar. Tahmin ettiğim gibi korunmayı bıraktığınız ilk ay adet böyle saçmalayabiliyor. Kimyasal olsaydı eğer sağlam bi ağrı yaşardınız böyle ufak kasılma tarzında değil. Durumunuza göre bakarsınız kendi bildiğiniz düzeninizdeki adet olmuyorsanız testinizi tekrarlarsınızAğrı değil de hafif kasılmalar oluyor sadece. Korunmayı bir ay önce bıraktık ama korunmayı bıraktıktan sonraki ilk reglim olacaktı. Şu an gecikmenin 9.günündeyim. Sökülme dediğiniz olayda adet böyle yavaş yavaş lekenme gibi mi geliyor
Yok yok önceki adetlerim gibi değil bu dediğim gibi 5 gündür böyle çok az az kahverengi tarzı lekeler geliyor. Çok teşekkür ederim bu arada cuma günü belki test veririmSökülme dediğim önceki adetleriniz ne ise o şekildr olan kanamalar. Tahmin ettiğim gibi korunmayı bıraktığınız ilk ay adet böyle saçmalayabiliyor. Kimyasal olsaydı eğer sağlam bi ağrı yaşardınız böyle ufak kasılma tarzında değil. Durumunuza göre bakarsınız kendi bildiğiniz düzeninizdeki adet olmuyorsanız testinizi tekrarlarsınız
Canım bana da aynısı olmuştu testler yaptım negatif çıktı önce pembe akıntı geldi sonra kahverengiye döndü sonra adetimin gecikmesinin 9. Gün ile 10. Gün arası normal adetim gelmeye başladı belki seninkide öyledir kan verdin mi hiç bu aradaKızlar benimde size bir sorum olucak bende 8 gün önce pembe bi akıntı geldi adet olucam diye düşündüm ama olmadım ve sonra hamilelikten şüphelendim test yaptım ama negatif çıktı adetim de 10 günü geçiktir geçti tam bilmiyorum 3 gündür de arada bir kahverengi lekelenmem oluyor ama adet olmuyorum adet olduğumda genelde şiddetli kasık ağrım olur öyle adet olurum kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz
Canım bana da aynısı olmuştu testler yaptım negatif çıktı önce pembe akıntı geldi sonra kahverengiye döndü sonra adetimin gecikmesinin 9. Gün ile 10. Gün arası normal adetim gelmeye başladı belki seninkide öyledir kan verdin mi hiç bu arada
Evet canım kan ver bakalım belki vardır o yüzden böyle oluyordur haber ver inşallah güzel haberler getirirsin10 gün önce kan verdim çıkmamıştı ama yarın bi tekrar kan vericem
Net farklı bir kanama kimyasal gercekten. Bende da cok sancı vardı aglatıyordu resmen doguruyorum sandımKimyasalda aşırı bir kanama yaşardın. Yani kanama bulaşık gibi olurdu. Bende kimyasal geçirdim ama hiçbir yerim ağrımadı. Sadece aşırı kanamam vardı ve pıhtılı geldi. Hatta rahim duvarı kalınlaşıp kanamayla inceldiği için yoluk gibi parçalar gelebiliyor tuvalete. Senin farklı bir nedenden gecikmiş olabilir.