• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanaması akıntısı yasayanlar lutfenn bakınn!!!!

nacwes

Hayeller hayatlara doğru... 🙏🧿❣️
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
743
579
323
İzmir
adet tarıhımden bırgun oncesınden berıdır 4 gun suren kahverengı akıntım oldu cok az ve sıldıkce gelen bıseydı bugun bıttı dun kanda baktırdım hcg negatıf ama adette gelmedı ne bu sımdı ya böyle bısey yasayan bılgı versın lutfen

yavrum ben yaşadım adete 4 gün kala test silik çıktı sonra 2 gün kala kanda 60.73 çıktı..
Adet günü hafif lekelenme 3 damla pembemsi akıntı 2 damla açık kahverengiydi.
hemen doktora gittik kanda 244.02 çıktı doktor endişe edilecek bişi yok dedi progestan verdi sen genede 1 hafta dinlen dedi..
Ama snn kanda negatif çıkmış sanmıyorum..
( Kist Diye düşündürdü beni açıkcası )

Bende pko war ama simdiye kadar bole bisey olmadi bide burda cok okudum gec dollenme 10gun 15gun sonra pozitif gördum diyenleri acabami dedim bu ay hsg de cekildim biraz umutlanmiştim

Bende pko war ama simdiye kadar bole bisey olmadi bide burda cok okudum gec dollenme 10gun 15gun sonra pozitif gördum diyenleri acabami dedim bu ay hsg de cekildim biraz umutlanmiştim

olabilir de her ihtimalı düşün.. allah gönlüne göre versin

[QUTE="Visneli_Turtam, post: 38227300, member: 613447"]olabilir de her ihtimalı düşün.. allah gönlüne göre versin[/QUOTE]

Tesekur ederim canim ya hayirlisi artik

iki hamileliğimde de bunu yaşadım ama tahliller pozitif çıkmıştı. pko yüzünden olabilir mi acaba bende de pko oluğu ay adetim gecikir kahverengi lekelenme olurdu. inşallah hamilesindir

[QTE="happines, post: 38274098, member: 214209"]iki hamileliğimde de bunu yaşadım ama tahliller pozitif çıkmıştı. pko yüzünden olabilir mi acaba bende de pko oluğu ay adetim gecikir kahverengi lekelenme olurdu. inşallah hamilesindir[/QUOTE]

saol canim bende pko war ama adetim ya hic gelmez yada tam gelir 1hafta surer hic boyle olmamisti hala adetim gelmedi bide bu ay hsg cekildim gec dollenme olayi falan war ya acabami dyorum umut iste

Slm arkadaşlar sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...2 ay ayda 2 kare regli oldum bunun için Dr. Gittim reglimin 5 ci günü prolomit kullanmaya başladım . 15 günde hap bitti 3 gün sonra Yasmin hapına başladım. Ilk gün normal geri kalan 13 gün akıntı şeklinde kanamam oldu 4 gün düzeldi . Sonra kahvemsi akıntı oldu 3gün sonrada hapım bitti. 6 gün sonra regli oldum bugün 5. Günüm ama toplasan bir pet çıkmaz bunun yani sıra bel ağrım var geceleri artıyı son 2 gündürde sabahları saat 6 gibi acıkıyorum bundan bi 10 veya 15 gün öncede göğüslerim şişmişti dokunamıyordum o geçti ama şüpelendim test Yaptım negatif bu hapları kullanırken gebelik imkansız zaten ama şüpelendim sizce bu ne olabilir fikirleriniz nedir

Bende 6ay önce doğum Yaptım normal adetim hemen başladı geçen hafta adet gördüm ama bugün çok acık kahverengi bir akıntı oldu fikri olan varmı

[QUOCE="gicikcadi, post: 38292898, member: 294766"]Bende 6ay önce doğum Yaptım normal adetim hemen başladı geçen hafta adet gördüm ama bugün çok acık kahverengi bir akıntı oldu fikri olan varmı[/QUOTE]

canim gecen hafta adet gorduysen bu yumurta catlayincada bazen akinti oluyomus ondan olabilir

Back