• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması ağrı yapar mı?

umudumbaki28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
249
352
53
31
Bugün çatlatma iğnemin 19. Günüydü ağrım vardı ama hep beyaz akıntım geliyordu. İkindide peçeteye iki damla kahverengi akıntı geldi. Ama şimdi yok. Ve ağrım var belim özellikle çok ağrıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Bugün çatlatma iğnemin 19. Günüydü ağrım vardı ama hep beyaz akıntım geliyordu. İkindide peçeteye iki damla kahverengi akıntı geldi. Ama şimdi yok. Ve ağrım var belim özellikle çok ağrıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Ben varim canim adetime 12 veya 11 gun var kahvrengi pempesi lekelenme yasiyorum sabah beri hafif agri arada bi yokluyor

Bugün çatlatma iğnemin 19. Günüydü ağrım vardı ama hep beyaz akıntım geliyordu. İkindide peçeteye iki damla kahverengi akıntı geldi. Ama şimdi yok. Ve ağrım var belim özellikle çok ağrıyor. Böyle bir şey yaşayan var adetine kac gun var

Adetine kac gun var

Yapar

Back