- 12 Şubat 2020
- 28
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi Ezgiii9292
-
OlabilirAdet günümde soluk pembe lekelenme yaşadım bazen de çok az kahverengi akıntı ve 3 gün geçti hala adet olmadim yerlesme kanamasi olabilir mi ?
Olabilir canım benim öyle olmuştu test yapmadın mı?Adet günümde soluk pembe lekelenme yaşadım bazen de çok az kahverengi akıntı ve 3 gün geçti hala adet olmadim yerlesme kanamasi olabilir mi ?
Daha yapmadım canım hayal kırıklığına uğramaktan korktum yarın yapicam amaOlabilir canım benim öyle olmuştu test yapmadın mı?
Çok iyi anlıyorum ama eğer gebelik varsa ve lekelenmeler oluyorsa doktor progestan önerebilir ihmal etmeDaha yapmadım canım hayal kırıklığına uğramaktan korktum yarın yapicam ama
Yarın sonuca göre doktora gorunucem teşekkür ederimÇok iyi anlıyorum ama eğer gebelik varsa ve lekelenmeler oluyorsa doktor progestan önerebilir ihmal etme
İnşallah bebiş geliyordur allah isteyen herkese versinYarın sonuca göre doktora gorunucem teşekkür ederim
İnşallah bebiş geliyordur allah isteyen
Tabi haber ederimBen de yarından sonra yapacağım testi, haber verir misiniz ? Benzer durumlar yaşıyoruz.
Bugün adet günüm ama 3 gündür köyü kahve akıntı şekilde çamur gıbı geliyor adetli oldum anlamdm oruç tutmuyor m ama gebelik olurmu acabaOlabilir canım benim öyle olmuştu test yapmadın mı?
Hayırlı zamanda olsun inşallah üzülmeyin. Benim de adet sancılarım başladı henüz olmadım. Test almaya gideceğim bugün.Malesef adet oldum hep zamanında olurdum bi kere 2 gün gecikmişti o da doğum kontrol hapi kullandığımdan dolayı olmuştu boşa umitlenmisim
Amin inşallah umarım sizde güzel haber alirsinizHayırlı zamanda olsun inşallah üzülmeyin. Benim de adet sancılarım başladı henüz olmadım. Test almaya gideceğim bugün.
Merhaba bnde bugün az kanama ve hafif adet agrisi oldu. Test yaptınız mı acabaHayırlı zamanda olsun inşallah üzülmeyin. Benim de adet sancılarım başladı henüz olmadım. Test almaya gideceğim bugün.
Bu sabah test yaptım, negatif çıktı. Biraz önce de adet oldum...Merhaba bnde bugün az kanama ve hafif adet agrisi oldu. Test yaptınız mı acaba
Bnde yerleşme mı degilmi anlamadım yarın dr.a görüncem zaten bakalım hepimiz için hayırlısıBu sabah test yaptım, negatif çıktı. Biraz önce de adet oldum...
Merhaba bende 3 hafta önce cuma günü regl buna benzer bi lekelenme yaşadım regl olmam gerekiyordu ama kahverengi lekelenme dışında bi şey yoktu cumartesi ve pazar da böyle izlenme olunca pazartesi hemen kan testi yaptım betam 0.200 cıktı ama eve döndüğümde yine lekensem olduğunu fark ettim salı günü bitti lekelenme bitmeden test yaptırdığım için beta düşük olabilir mi hamile olabilir miyim?Adet günümde soluk pembe lekelenme yaşadım bazen de çok az kahverengi akıntı ve 3 gün geçti hala adet olmadim yerlesme kanamasi olabilir mi ?
Ay arkadaşım bendede aynısı bnde ertesi gün kan verdim <2 yaziyo sn 0.200 değerini nasil görüyorsun. Bnde çok araştırdım kanama dan 5-6 gün sonra test yapın diyolarMerhaba bende 3 hafta önce cuma günü regl buna benzer bi lekelenme yaşadım regl olmam gerekiyordu ama kahverengi lekelenme dışında bi şey yoktu cumartesi ve pazar da böyle izlenme olunca pazartesi hemen kan testi yaptım betam 0.200 cıktı ama eve döndüğümde yine lekensem olduğunu fark ettim salı günü bitti lekelenme bitmeden test yaptırdığım için beta düşük olabilir mi hamile olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?