Merhaba, 1 Ocakta üste boşalma ile bi ilişki yaşadım kesinlikle içe boşalma olmadı temastan korktuğum için ella ertesi gün hapı kullandım. Adetimi 15 Ocakta 4 gün gecikmeli şekilde oldum. Tarif edilen yerleşme kanamalarına kesinlikle benzemiyordu. Rengi koyu kırmızıydı ve pıhtılar vardı. Sadece normal kanamadan çok küçücük farkla az gibiydi ama kesinlikle çok az değildi. İlaçtanda azalma olabilir diyorlar. Daha sonra 2. Adetimi de 4 gün gecikmeli olarak 16 Şubatta oldum. 2. Adetimden önce göğüslerimde ve kasıklarımda çok ağrı vardı ve adetten sonra geçti. Bu arada hep test yaptım hepside negatif.. Fakat 2. Adetimden 8-9 gün sonra kasıklarımda batma, karın ağrısı bacak ağrısı ve bel ağrısı oldu. Bugünde yumurtlama günümdeyim akıntıda değişiklik ve göğüslerimde hassasiyet başladı. Daha önceki 2 adetimde üstüne görmüş olamam değil mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme Kanaması!!
- Konu Sahibi Adyali55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eğer gebelik olsaydı 8+5 haftalık olacaktı.. bu haftada yapılan idrar testi doğru sonuç verir mi peki?Olamazsin
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Tabisiiiii werir canimEğer gebelik olsaydı 8+5 haftalık olacaktı.. bu haftada yapılan idrar testi doğru sonuç verir mi peki?
Ya adet olup hamile kaldım diyenler ne olacak pekâlâ.. her şeyi kafaya takar oldum, gebelik belirtisi nefes almak olsa nefes almayacağım artık o derece..Tabisiiiii werir canim
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Takma canım %100 degilsinYa adet olup hamile kaldım diyenler ne olacak pekâlâ.. her şeyi kafaya takar oldum, gebelik belirtisi nefes almak olsa nefes almayacağım artık o derece..
Şuanda göğüs ağrım var, yumurtlama dönemimdeyim adetin üstünden 14 gün geçti. Bu normal midir?Takma canım %100 degilsin
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Hee canım heeŞuanda göğüs ağrım var, yumurtlama dönemimdeyim adetin üstünden 14 gün geçti. Bu normal midir?
- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
O kadar kafaya taktıysan bir kan testi ver içini rahatlatMerhaba, 1 Ocakta üste boşalma ile bi ilişki yaşadım kesinlikle içe boşalma olmadı temastan korktuğum için ella ertesi gün hapı kullandım. Adetimi 15 Ocakta 4 gün gecikmeli şekilde oldum. Tarif edilen yerleşme kanamalarına kesinlikle benzemiyordu. Rengi koyu kırmızıydı ve pıhtılar vardı. Sadece normal kanamadan çok küçücük farkla az gibiydi ama kesinlikle çok az değildi. İlaçtanda azalma olabilir diyorlar. Daha sonra 2. Adetimi de 4 gün gecikmeli olarak 16 Şubatta oldum. 2. Adetimden önce göğüslerimde ve kasıklarımda çok ağrı vardı ve adetten sonra geçti. Bu arada hep test yaptım hepside negatif.. Fakat 2. Adetimden 8-9 gün sonra kasıklarımda batma, karın ağrısı bacak ağrısı ve bel ağrısı oldu. Bugünde yumurtlama günümdeyim akıntıda değişiklik ve göğüslerimde hassasiyet başladı. Daha önceki 2 adetimde üstüne görmüş olamam değil mi?
Hahaha sizi bunalttım değil mi kusura bakmayın gerçektenHee canım hee
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Estağfurullah ta çok takmışsın kafaya bnce şüphe duymana gerek yok 2 ay geçmiş idrar testinde çıkardı olsa zatenHahaha sizi bunalttım değil mi kusura bakmayın gerçekten
İdrar testinin sonucunu bile okurken tüm vücudu titreyip negatifi görüncede mutluluktan ağlama krizlerine giren birinden bahsediyoruz.. imkanı yok hastaneye gidip test yaptıramam..O kadar kafaya taktıysan bir kan testi ver içini rahatlat
Evet öyle mantıken.. hatta adet bile oldum ama rahatlayamıyorum. Yerleşme kanamsı böyle olmaz değil mi adet gibi ve iki kere adet günlerine denk gelecek şekilde?Estağfurullah ta çok takmışsın kafaya bnce şüphe duymana gerek yok 2 ay geçmiş idrar testinde çıkardı olsa zaten
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Olmaz canım merak etmeEvet öyle mantıken.. hatta adet bile oldum ama rahatlayamıyorum. Yerleşme kanamsı böyle olmaz değil mi adet gibi ve iki kere adet günlerine denk gelecek şekilde?
Çok teşekkür ederim, hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim size. Zamanı gelince bana da tabii..Olmaz canım merak etme
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Amin canım insallhhÇok teşekkür ederim, hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim size. Zamanı gelince bana da tabii..
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Çok sağolun, benimki adet kanamanın aynısıydı süresi rengi felan sadece miktarı çok az farklıydı.. dikkat etmesem farketmezdim bile..Yerleşme kanaması bu şekilde olmaz zaten çok az miktarda ve 1-2 günden fazla sürmez bide pıhtılı gelmez