Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması
- Konu Sahibi iccu06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?olabilir canım bende adetten 4-5 gun önce yasadımArkadaşlar beklenen adet tarihim bugun fakat üç gün önce adet olduğumu sanıp ped koydum ama ilk önce pembe lekeydi sonra kahverengi akıntı oldu ve şimdi tamamen kesildi sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Hakkında hayırlısı olsunŞu an gebe misin canım darısı başıma
- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
İlk defa duydum bole Bi şeyBende yerleşme kanaması olmadı doktorum da olmasın zaten biz iyi bakmıyoruz yerleşme kanamasına dedi
Yerleşme kanaması her kadında oluyor muArkadaşlar beklenen adet tarihim bugun fakat üç gün önce adet olduğumu sanıp ped koydum ama ilk önce pembe lekeydi sonra kahverengi akıntı oldu ve şimdi tamamen kesildi sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
Hayır herkeste olmuyormuş canımYerleşme kanaması her kadında oluyor mu
- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
Benim de ilk hamileliğim. Anneme sordum 4 tane doğurdum öyle birşey duymadım yerleşme kanaması filan olmadı dediİlk defa duydum bole Bi şey
- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
Herkeste olmuyorsa bende olmayanlar kısmındayım. Çünkü doktorum çok sağlıklı görünüyor güzel bir yere yerleşmiş dedi. Maşallah suphanallahHayır herkeste olmuyormuş canım
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
Tşk ederim aminHakkında hayırlısı olsun ❤
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
Her kadının rahim yapısı farklı maşallah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim İnş bnde şu konuya bir çözüm bulurumHerkeste olmuyorsa bende olmayanlar kısmındayım. Çünkü doktorum çok sağlıklı görünüyor güzel bir yere yerleşmiş dedi. Maşallah suphanallah
- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
Allahım olmayanlara da nasip etsin , hamile olan kardeşlerime de kucağına almayı nasip etsin. Sizde tez zamanda hayırlı bir sonuca varırsınız inşallahHer kadının rahim yapısı farklı maşallah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim İnş bnde şu konuya bir çözüm bulurum
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
Yarın sabaha kadar artmzsa test yapıcam sabah 4 gündür toplasan yarım pedi doldurmaz afedersin rengi de tam dediğin gibi sen gebe misin ne kadarlıkta hala devam edioAdetten önce peceteye gelecek kadar olur çok çok açık toz pembe ve kahverengi leke şeklinde ama bu düşük tehlikesi de olabilir bnde geldi hala geliyor test yap çıkar zaten
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Öyle ped dolmaz canim sadece peceteye gelir eğer kırmızı değilde dediğim gibiyse bugün yapsan bugünde çıkar kafana takilacagina bugün yap kurtul bnce ben adet gunumden 8 gün önce öğrendim çıkar zaten varsaYarın sabaha kadar artmzsa test yapıcam sabah 4 gündür toplasan yarım pedi doldurmaz afedersin rengi de tam dediğin gibi sen gebe misin ne kadarlıkta hala devam edio
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
Sabahları test daha doğru çıkar diolar da o yüzden sabahı bekliorum bir de 4 günde sildikçe gelen miktarı tanımlamak için yarım ped kadar dedimÖyle ped dolmaz canim sadece peceteye gelir eğer kırmızı değilde dediğim gibiyse bugün yapsan bugünde çıkar kafana takilacagina bugün yap kurtul bnce ben adet gunumden 8 gün önce öğrendim çıkar zaten varsa
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Anladım cnm ins gebesindir dikkat et yinedeSabahları test daha doğru çıkar diolar da o yüzden sabahı bekliorum bir de 4 günde sildikçe gelen miktarı tanımlamak için yarım ped kadar dedim
- 18 Şubat 2020
- 49
- 6
- 1
- 31
Saol canım inş gbe değilsem zaten bir sorun vardr daha geçen ay gittim doktora bi sıkıntın yok dedi anlamadım ki ama hayatımda da ilk defa bole Bi adet görüorum adetse tabiiAnladım cnm ins gebesindir dikkat et yinede