• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

iccu06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
49
6
1
31
Arkadaşlar beklenen adet tarihim bugun fakat üç gün önce adet olduğumu sanıp ped koydum ama ilk önce pembe lekeydi sonra kahverengi akıntı oldu ve şimdi tamamen kesildi sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?

Arkadaşlar beklenen adet tarihim bugun fakat üç gün önce adet olduğumu sanıp ped koydum ama ilk önce pembe lekeydi sonra kahverengi akıntı oldu ve şimdi tamamen kesildi sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
olabilir canım bende adetten 4-5 gun önce yasadım

Bende yerleşme kanaması olmadı 🙄 doktorum da olmasın zaten biz iyi bakmıyoruz yerleşme kanamasına dedi

Yerleşme kanaması her kadında oluyor mu

Ya 4. Gün bugun damla damla pembemsi Bi leke gelio peçeteye silince hiç bole olmazdı bu adet mi ne anlamadım bole hamile kalan hiç yok mu

Herkeste olmuyorsa bende olmayanlar kısmındayım. Çünkü doktorum çok sağlıklı görünüyor güzel bir yere yerleşmiş dedi. Maşallah suphanallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Her kadının rahim yapısı farklı maşallah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim İnş bnde şu konuya bir çözüm bulurum

Her kadının rahim yapısı farklı maşallah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim İnş bnde şu konuya bir çözüm bulurum
Allahım olmayanlara da nasip etsin , hamile olan kardeşlerime de kucağına almayı nasip etsin. Sizde tez zamanda hayırlı bir sonuca varırsınız inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Adetten önce peceteye gelecek kadar olur çok çok açık toz pembe ve kahverengi leke şeklinde ama bu düşük tehlikesi de olabilir bnde geldi hala geliyor test yap çıkar zaten

Adetten önce peceteye gelecek kadar olur çok çok açık toz pembe ve kahverengi leke şeklinde ama bu düşük tehlikesi de olabilir bnde geldi hala geliyor test yap çıkar zaten
Yarın sabaha kadar artmzsa test yapıcam sabah 4 gündür toplasan yarım pedi doldurmaz afedersin rengi de tam dediğin gibi sen gebe misin ne kadarlıkta hala devam edio

Yarın sabaha kadar artmzsa test yapıcam sabah 4 gündür toplasan yarım pedi doldurmaz afedersin rengi de tam dediğin gibi sen gebe misin ne kadarlıkta hala devam edio
Öyle ped dolmaz canim sadece peceteye gelir eğer kırmızı değilde dediğim gibiyse bugün yapsan bugünde çıkar kafana takilacagina bugün yap kurtul bnce ben adet gunumden 8 gün önce öğrendim çıkar zaten varsa

Öyle ped dolmaz canim sadece peceteye gelir eğer kırmızı değilde dediğim gibiyse bugün yapsan bugünde çıkar kafana takilacagina bugün yap kurtul bnce ben adet gunumden 8 gün önce öğrendim çıkar zaten varsa
Sabahları test daha doğru çıkar diolar da o yüzden sabahı bekliorum bir de 4 günde sildikçe gelen miktarı tanımlamak için yarım ped kadar dedim

Back
X