• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması ?

Sym05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
48
18
88
30
Merhaba kızlar
yerleşme kanaması yaşayanlar veya bilgisi olanlar nasıl oluyor ? Ben suan sökülemedim mi yerleşmemi anlayamıyorum. Bi doluluk var kasıklarımda hafif ağrı sol yumurtalığımda hafif batma ve sulu pembe akıntı gibi de su gibi de değişik bişeyler oldu suan bişey yok silince cok minik geldi 2. Wc ye gidişimde çok istediğim icin regli olucam da kabullenemiyormuyum acaba anlam veremedim ama icimden bi his de kabullenme diyor yardımcı olurmusunuz lütfen :(

Merhaba kızlar
yerleşme kanaması yaşayanlar veya bilgisi olanlar nasıl oluyor ? Ben suan sökülemedim mi yerleşmemi anlayamıyorum. Bi doluluk var kasıklarımda hafif ağrı sol yumurtalığımda hafif batma ve sulu pembe akıntı gibi de su gibi de değişik bişeyler oldu suan bişey yok silince cok minik geldi 2. Wc ye gidişimde çok istediğim icin regli olucam da kabullenemiyormuyum acaba anlam veremedim ama icimden bi his de kabullenme diyor yardımcı olurmusunuz lütfen :KK43:
Arkadasşm noldu varmı gelişme benmde 15. Gum gecıkmem oldu aralarda test yaptım negatftı bugun ıdrardan sonra pecrteye kan geldı aksam hastalaycam dedım ama devamı gelmedı agrıda yok benm hastalık agrılı olur gece sancım oldu 2dk surdu surmedi halada bişi yok neyın nesi yaa buu...

Back