Daha acemi oldugum icin oyuzden bir korku saldi icimi benim gibi yasayanda olunca icim rahatladi saol arkadasim Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikla sihhatleHerkeste kanama olmaz ki. Bende de olmadı. Hatta en doğrusu kanama olmaması bi gebelikte.
Bebeğim çok şükür gayet de sağlıklı.
Bir an once buyuyp gorunur hale gelsin artikk :) verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim :)Herkeste yerleşme kanaması olmaz merak etmeyin. Ayrıca geç döllenme olduysa görünmeyebilir ultrasonda... Ayrıca doktorunuzunda dediği gibi su an çok küçük görünmez :)
Cok saol cok tesekkur ederim canimKese 6. Haftada görünüyor. Korkma.
Büyür annesi... Önemli olan sağlıklı olması 6. Haftada görünür merak etmeyin, şimdi sizin bol bol su içip dinlenme vaktiniz :)Bir an once buyuyp gorunur hale gelsin artikk :) verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim :)
Cennette hissediyor insan kendini... O minicik parmaklar burun öyle sevimli geliyor ki insana... Rabbim dileyen herkese nasip etsin...Dinlenemiyorum malesef calistigim icin ama bol su iciyorum gece kramplari. Kasik agrilarim cok oluyot bi saga bi sola donuyorum ama hic umursamiyorum dunyanin en guzel duygusuymus bu :) daha var olusu bile insani mutlu ederken dogdugunda hic dusunemiyorum bile :)
Aminn insallah kuzumm Allah razi olsun sendende bilgilerin icin icimi rahatlattin vallahi :)Cennette hissediyor insan kendini... O minicik parmaklar burun öyle sevimli geliyor ki insana... Rabbim dileyen herkese nasip etsin...
Aminn insallah kuzumm Allah razi olsun sendende bilgilerin icin icimi rahatlattin vallahi :)
Benim yerleşme kanamam olmadı.Arkadaslar benim yerlesme kanamam olmadi 5 haftalik hamileyim.aklima takildi bu sekilde olup doktoruna soran varmi yarin bende gidecegim kontrole ve soracagim beta hcg degerim 5 haftalik hamile oldugumu gosteriyor fakat ultrasonla bakildiginda doktorum daha cok kucuk oldugu icin keseyi goremiyoruz dedi yardimci olurmusunuz cok korkuyorum. Ilk hamileligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?