Yerlesme kanamam olmadi

Ted1li

Hiç Kimsenin Acısı Seninkinden Az Değil..
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
412
1.730
28
Arkadaslar benim yerlesme kanamam olmadi 5 haftalik hamileyim.aklima takildi bu sekilde olup doktoruna soran varmi yarin bende gidecegim kontrole ve soracagim beta hcg degerim 5 haftalik hamile oldugumu gosteriyor fakat ultrasonla bakildiginda doktorum daha cok kucuk oldugu icin keseyi goremiyoruz dedi yardimci olurmusunuz cok korkuyorum. Ilk hamileligim

Herkeste kanama olmaz ki. Bende de olmadı. Hatta en doğrusu kanama olmaması bi gebelikte.
Bebeğim çok şükür gayet de sağlıklı.
5 haftalıkken benim kese de çok minik diye emin olamamıştı ama belliydi kese olduğu. Ama korkmadım. Benim de ilk hamileliğim. İnşalah sorunsuz atlatırız.

Herkeste kanama olmaz ki. Bende de olmadı. Hatta en doğrusu kanama olmaması bi gebelikte.
Bebeğim çok şükür gayet de sağlıklı.
Daha acemi oldugum icin oyuzden bir korku saldi icimi benim gibi yasayanda olunca icim rahatladi saol arkadasim Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin saglikla sihhatle

Herkeste yerleşme kanaması olmaz merak etmeyin. Ayrıca geç döllenme olduysa görünmeyebilir ultrasonda... Ayrıca doktorunuzunda dediği gibi su an çok küçük görünmez :)

Herkeste yerleşme kanaması olmaz merak etmeyin. Ayrıca geç döllenme olduysa görünmeyebilir ultrasonda... Ayrıca doktorunuzunda dediği gibi su an çok küçük görünmez :)
Bir an once buyuyp gorunur hale gelsin artikk :) verdiginiz bilgi icin tesekkur ederim :)

Dinlenemiyorum malesef calistigim icin ama bol su iciyorum gece kramplari. Kasik agrilarim cok oluyot bi saga bi sola donuyorum ama hic umursamiyorum dunyanin en guzel duygusuymus bu :) daha var olusu bile insani mutlu ederken dogdugunda hic dusunemiyorum bile :)

Cennette hissediyor insan kendini... O minicik parmaklar burun öyle sevimli geliyor ki insana... Rabbim dileyen herkese nasip etsin...

merhaba,
ben 12 haftalık hamileyim ama yerleşme kanaması yada lekelenme olmadı bende korkmayın kesede görünür

Benim yerleşme kanamam olmadı.
6. kagtada kese gördük, 7. haftada kalp atışı dinledik.
Kimisinde böyle oluyormuş.

Tesekkur ederim hepinize bide keseyi gorduk cok sukur

Merhaba ben pazar günü kan testi yaptırdım ve hamileyim :) 5 haftalık görünüyor. Çok mutluyuz, Allah dileyen herkese nasip etsin bu duygu en başında bile bu kadar güzelken, geceleri çok mutlu uyuyoruz. Küçük küçük ağrılarım oluyor adet sancısı gibi. Doktordan randevuyu ancak perşembeye alabildik, işimden dolayı izin alma şansım yok. İlk hamileliğim. Bu yolda herkese kolaylık diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…