Yerlesme esnasinda vucut sicakligi artarmi??Cevap ltf

kızlar benimde 1 haftadır yanaklarıma ateş basıyor. sanki mangal başında durmuş gibi:P adetime 1 hafta kala kahverengi leke geldi. hala adetime 4 gün var. bugün test yaptım. tek çizgi çıktı. normalde tek çizgi çıkardı ve her yeri bembeyaz olurdu bu sefer ikinci çizginin olması gereken tarafın sağ tarafı pembeleşti. ama bu çizgi şeklinde değil.bu ilk kez oldu be nedemek şimdi ya. test bozuk muydu acaba.

kızlar benimde 1 haftadır yanaklarıma ateş basıyor. sanki mangal başında durmuş gibi:P adetime 1 hafta kala kahverengi leke geldi. hala adetime 4 gün var. bugün test yaptım. tek çizgi çıktı. normalde tek çizgi çıkardı ve her yeri bembeyaz olurdu bu sefer ikinci çizginin olması gereken tarafın sağ tarafı pembeleşti. ama bu çizgi şeklinde değil.bu ilk kez oldu be nedemek şimdi ya. test bozuk muydu acaba.

canım test bozuk olabilir fakat adetine 4 gün varmış daha belli olmaz. leke yerleşmeden dolayıdır inşallah. mutlu haberler bekliyoruz.

canım test bozuk olabilir fakat adetine 4 gün varmış daha belli olmaz. leke yerleşmeden dolayıdır inşallah. mutlu haberler bekliyoruz.

canım güzel dileklerin için çok sağol. ne bileyim herşeyden umutlanır oldum artık. böyle bişey ilk kez başıma gelince acaba dedim.:emir_bebek: ama testte bozuk olabilir.:çok üzgünüm:

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,gebelik belirtileri denen herşeyi yaşıyordum,çok düzenli adetlerim var bi gün dahi ne gecikir ne de erken gelirdi ama biraz önce adetime 1 gün kala hafif kanamam oldu bakalım devamı gelcek mi?(inş gelmez) hamile kalıp da adetinden önce kanaması olan var mı? hayallerim yıkıldı sanki yaaa:(

canım keşke yardımcı olabilsem ama bu konuda o kadar tecrübesizim ki. bende senin gibi hamile kalmaya çalışıyorum ve şu an hamilemiyim acaba değilmiyim diye kafayı yiyorumkafamçokkarıştı

canım keşke yardımcı olabilsem ama bu konuda o kadar tecrübesizim ki. bende senin gibi hamile kalmaya çalışıyorum ve şu an hamilemiyim acaba değilmiyim diye kafayı yiyorumkafamçokkarıştı

teşekkür ederim arkadaşım umarım hayırlı ise hamişsindir? umarım tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olurlar:a015:

Arkadaslar, dollenmis yumurtanin tuplerden cikip rahim duvarina tutunmasi esnasinda yada bunun oldugu gun vucut sicakligi artar mi?? Netten baktim ama birsey bulamadim.

Sevgili bebekim123, maalesef implantasyon oldugu zaman ates yukselmez duser, ben bu bilgiyi gectigimiz hafta ing bir forum sitesinde ogrendim sonrasındada arastırdıgımda yabancı sitelerde karsıma cıktı hatta yerleşme gunu kanama olabiliyor ya ateste dusuk oluyor aynı adet gunu oldugu gibi. detaylı arastırmak istersen google a implantation dip yazarsan bircok bilgi karsına cıkabilir .

• Beğen
Reactions: iiz
Su anda hafif mide bulantim var, bir an basim dondu ve kalp atislarimi hissedebiliyorum. Dunde boyle oldu ve atesimi olctum. 11 derece firlamisti, su anda da oyle. Hemen atesimi olctum ve dunku isi ile ayni derecede. Ayrica bu sabahtan atesimi olctum, iki gun oncesine gore belirgin artis var. Bilemiyorum, acaba diyorum yerlesme mi oluyor???

Bunlari yasayip hamile olan yok mu???

merhaba canım ben 4 haftalık hamileyim ve benim daha yeni vücut ısımda değişiklikler oldu yani 1 haftadır özellikle akşamları ve gece yanıyorum resmen belkide normal bişidir haftaya dr.gitcem ve soracağım bakalım normalmiymiş... ve mide bulantımda yeni başlaı bu arada çok kötüyümmm

canımm bende adetime 5 gün kala test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı testler adet geçtikten sonra sonuç verio ... adetimin 6 gün geçtikten sonra test yaptım 2 çizgi çıktı ve kahverengi leke bende hala gelio oda iltihapdan kaynaklanıomuş. dr. muayenede öle dedi ıyyyy muayene ederken çok acıo bu arada :) birde dr dediki testlerde tek yanılma hamile olduğun halde çıkmamasıymış inşallah hamilesindir bence adetin geçtikten sonra dene

• Beğen
merhaba canım ben 4 haftalık hamileyim ve benim daha yeni vücut ısımda değişiklikler oldu yani 1 haftadır özellikle akşamları ve gece yanıyorum resmen belkide normal bişidir haftaya dr.gitcem ve soracağım bakalım normalmiymiş... ve mide bulantımda yeni başlaı bu arada çok kötüyümmm
Insallah rahat bir hamilelik gecirirsin.a.s.

Bu gecen ay actigim konuydu. Yarin obur gun benim yumurtlama gunum, bakalim bu ay nolcak??

canımm bende adetime 5 gün kala test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı testler adet geçtikten sonra sonuç verio ... adetimin 6 gün geçtikten sonra test yaptım 2 çizgi çıktı ve kahverengi leke bende hala gelio oda iltihapdan kaynaklanıomuş. dr. muayenede öle dedi ıyyyy muayene ederken çok acıo bu arada :) birde dr dediki testlerde tek yanılma hamile olduğun halde çıkmamasıymış inşallah hamilesindir bence adetin geçtikten sonra dene

canımm çok sağol bakalım bekleyeceğim birkaç gün daha. ama ne bileyim adetime 1 hafta varken lekelenip bir daha bişey gelmemesi ve testin abuk subuk çıkması kafamı karıştırdı. acabaaa dedirtti. Allahım rahat bi hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Arkadaslar edindigim bilgilere gore ovulasyon sonrasi 5 ile 12. gunler arasinda ayni gun icerisinde olup sonlanan vucut isisindaki tek bir dusus yerlesme oldugunun isareti olabiliyormus. Dun gece isimi olctum (ovulasyon sonrasi 9. gun) 4-5 derece dusus oldu. Sabah hep olctugum saatte olctum tekrar dunku sicakligima geri dondum.

Ovulasyon sonrasi isi olcumum:

16. gun(ovulasyon) 97.6
17. gun --------------- 97.9
18.gun----------------- 97.9
19.gun ---------------- 97.9
20.gun----------------- 98.1
21.gun----------------- 98.2
22.gun----------------- 98.2
23.gun----------------- 98.2
24.gun----------------- Saat 2:47- 5:30 ayni---> 98.6 ve saat 5:37---> 98.4
25.gun(dun gece)-- 98.0---97.9<------saat 3:30 ---- ve sabah 5:20---->98.4

Dun gece yatakta en azindan 7 saat uyuduktan sonra olctugum degerlere gore vucut sicakligim dune gore 4-5 derece dustu ama sonra yine cikti. Bilemiyorum bu yerlesme esnasindaki dusus tam olarak 1 gun mu suruyor yoksa birkac saat mi.. Emin degilim.
Progesterone hormonu ovulasyon sonrasi vucut sicakliginin artmasina sebep oluyormus ve ovulasyon sonrasi 5 ila 12.gunler arasinda birgun bu hormonda azalma oluyor ve bu vucut sicakligininda azalmasina sebep oluyormus. Eger hamilelik ve yerlesme gerceklesirse bu hormon tekrar artmaya basliyormus ve tabi sicaklikta bu hormonla birlikte artmaya basliyor. Bu yuzden vucut sicakligindaki yine bir sicaklik artisini takip eden normal bir dusus, hamilelik belirtisi olabilir deniyor.

Bu arada ovulasyon sonrasi vucut sicakliginin artmasini saglayan diger bir hormon ise estrogen hormonu. Bu hormondaki artis adet gunune kadar devam ediyor, eger adet kanamasi baslarsa yada basmak uzere iken bu hormon azalmaya basliyor ve vucut isisi dusuyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Merhaba arkadaslar size bir sorum olucak benim yumurtlamam 5gun onceydi ama vucut isim bi turlu yukselmedi 35.9 36.01 oluyor acaba boyle olan varmi yoksa bu ay yumurtlamadim mi isi ne zaman yukselir yumurtlama olduktan sonra bilgisi olan var mi?😔

Back
X