- Konu Sahibi Gurbette1anne
Arkadaslar, dollenmis yumurtanin tuplerden cikip rahim duvarina tutunmasi esnasinda yada bunun oldugu gun vucut sicakligi artar mi?? Netten baktim ama birsey bulamadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol cevabin icin.canım bilmiyorum herkesin farklı olabilir ama bana yerleşme kanaması olmadan 1 kaç gün önce hep ateş basmaları oluyordu.hala daha varda....
Benimde yumurtlama gunu isim sabahtan 97.9 du sonra gun icinde tekrar olctum, bir ara 98.9 a kadar cikti. Sonra olcmeye devam ettim. 97.9 ile 98.3 arasinda gidip geliyor. Fakat bugun birden 99.2 ye kadar cikti. Ve surekli bugun kac defa olctuysem 98.5-98.6-98.9 boyle gidiyor. Acaba dedim yerlesmemi oluyor. Yani birden bire isi artti. Benim adet gunumde ayin 9-10 u gibi. Bekliyorum bakalim, hayirlisi olsun.canım, ben hamis olup olmadıgımı bilmiyorum. ama yumurtlamadan sonra ısım 97.8 e yukseldi. orada sabit kaldı 6-7 gun. sonra 98.0 a yukseldi. 3-4 gun de oyle kaldı. 98.1 oldu. bugun de 98.2.
bugun 42. gunum bitti. yarın test yapmayı dusunuyorum.
termometrem dijital ve her olcum tam tamına sabah saat 8 de yapıldı. eger hamis olursam haber veririm. bu sayede sorunun cevabını almıs olursun.
canım, ben hamis olup olmadıgımı bilmiyorum. ama yumurtlamadan sonra ısım 97.8 e yukseldi. orada sabit kaldı 6-7 gun. sonra 98.0 a yukseldi. 3-4 gun de oyle kaldı. 98.1 oldu. bugun de 98.2.
bugun 42. gunum bitti. yarın test yapmayı dusunuyorum.
termometrem dijital ve her olcum tam tamına sabah saat 8 de yapıldı. eger hamis olursam haber veririm. bu sayede sorunun cevabını almıs olursun.
arkadasım slm.bende aynı senın gıbı su anda hamıle olup olmadıgımı bılmıyorum.yumurtlama gunlerımde ısım yukseldı ve bırdahada düşmedi.son 1 haftadır 36,9 un altına hiç düşmedi.oncekı adetımın ılk gunu olcmeye basladıgımda 36,3 lerdeydi.bende yarın test yapmayı düşünüyorum.sonucu yazarım hem boylece tezi kuvvetlendırmıs oluruz.
Su anda hafif mide bulantim var, bir an basim dondu ve kalp atislarimi hissedebiliyorum. Dunde boyle oldu ve atesimi olctum. 11 derece firlamisti, su anda da oyle. Hemen atesimi olctum ve dunku isi ile ayni derecede. Ayrica bu sabahtan atesimi olctum, iki gun oncesine gore belirgin artis var. Bilemiyorum, acaba diyorum yerlesme mi oluyor???
Bunlari yasayip hamile olan yok mu???
canım merhaba,inan bende de sendeki belirtilerin aynısı var, bugun SAT den itibaren 17. günüm,alev ateş yanıyorum:) yerleşme ile ilgili pek bilgim yok,bişiler öğrenirsen bana da yazar mısın?
bebekim ben bostondayım. hangi termometreyi kullanıyorsun? ben vicks'ikini aldım. termometre de onemli. cunku daha onceden marketbasket'ten aldıgım ucuz bir dijital termometre kullanıyordum. sabah pencerenin onunde duruyordu koruması, kabının icinde. ama problem agzıma bir sokup cıkardıgımda 35.9 iken, hemen tekrar ısı icin agzıma alırsam, 36.1, 3. cüde daha yuksek cıkıyordu. demek istedigim termometre onemli. ikicisi de gun icinde yaptıgın olcumler kesinlikle guvenilir degil. yani sabah olctuklerin arasındaki yukselise bak. cunku ben 1 saat ara ile aksam olctugumde 98.92 cıkarken saat sonra 99.2 ckabiliyr. yedigin, ictigin, hraketinin etkisi var.
uzatıyorum farkındayım ama bir ornek daha. ben her sabah saat tam 8 de olcuyorum. ve malesef 2 gundur gece 4.30 da falan yatıyorum. duzgun uyku uyuyamadıgım icin, sabah 7.30 da su icmeye ya da tuvalete kalktıım icin olcumlerim farklı cıkıyor.
yani hep aynı sekilde olcum yapmak cok onemli. en az 3 saat cok iyi bir uyku uyuyup olculmeli imis.
umarım hamilesindir.
benim yumurtlama geciktigi icin adtim gecikti. yumurtlamadan sonra 14 gun gectikten sonra +3 deyim su anda. +8 de falan tets yapmayı dusunuyorum. egr olmazsm. insallah hayırlısı ile hamileyimdir.
sabah yataktan çıkmadan ölçülse yeterli abartmayın da
Tabi yazarim. Zaten test yapmama 5 gun var.
Senin adet dongun kac gun suruyor. Yani daha yeni yumurtlamis olman lazim. Daha yerlesme olamaz sende.
Benim adet döngüm 28 günde bir oluyor,son üç aydır 4-5 gün erken olmaya başladım gerçi..ben yeni yumurtlamışımdır doğru diyosun,sakin bi şekilde bekliyorum walla,çok kafaya takınca zorluyor insanı,bu ay düşünmemeye çalışıyorum pek,hayırlısı artık:)
İnşallah test yaptığın zaman mutlu haberlerini alırız.