Yerleşme ağrısı

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
397
54
13
25
Kızlar adetime 2 gün kaldı şu son 2 gündür felaket ağrı çekiyorum kasıklarım kopuyor sabah test yaptım erken gebelik silik çoktı ama güvenmedim o kadar ağrım var ki sırtıma bısluguma sanki bişeyler batıyor gibi kasıklarım resmen kopuyor aşırı ageıypr adet olduk olcamm gibi sabah yürüyüş yaptım fena ağrı girdi sonra ıslaklık hissettim adet mi oldum dedim eve gittim baktım beyaz akıntı vardı çişimi yaptık sonra bi geçti ama yine başladı felaket ağrılarım var sizce gebelik var mı yoksa adet mi olcam
Test markası NİMO

Eklentiler

• E98BD68E-0291-420F-9D15-377DAFE3C813.webp
    E98BD68E-0291-420F-9D15-377DAFE3C813.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar adetime 2 gün kaldı şu son 2 gündür felaket ağrı çekiyorum kasıklarım kopuyor sabah test yaptım erken gebelik silik çoktı ama güvenmedim o kadar ağrım var ki sırtıma bısluguma sanki bişeyler batıyor gibi kasıklarım resmen kopuyor aşırı ageıypr adet olduk olcamm gibi sabah yürüyüş yaptım fena ağrı girdi sonra ıslaklık hissettim adet mi oldum dedim eve gittim baktım beyaz akıntı vardı çişimi yaptık sonra bi geçti ama yine başladı felaket ağrılarım var sizce gebelik var mı yoksa adet mi olcam
Test markası NİMO
Hayırlı olsun gebesiniz bize de dua edin ❤️

Test güvenilir mi bilemem ama çizgi bariz ortada ya.. Hayırlı olsun şimdiden 🌸
Son 2 gündür mü ağrınız vardı öncesinde hiçbir belirti yok muydu

Var gibi görünüyor, hayırlısı olsun, ben de regli sancım var rengili bekliyorum derken lekelenmeyle.gecti, acaba enfeksiyon mu olur mu olmaz mı derken baktım hamileymisim.

Testlere de yüzde yüz guven olmaz, idrarda olan kan da kesin çıkar ve doğru sonucu alırsın, ister yarın ver ister kesin olsun bekle pazartesi kan ver, netlestir

Test markası NİMO
Bayrağı belirgin bir silik olmuş ya ve bahsettiğin durumda bana hamilelik belirtisi gibi geldi.. regl günü kan ver ya da iki üç gün geçince ver

Vardı ama bu denli kasık ağrısı yoktu hamile değilim bence ya testlerim hep negatifti bitek bu silik çıktı yarın yine yapcam

Var gibi görünüyor, hayırlısı olsun, ben de regli sancım var rengili bekliyorum derken lekelenmeyle.gecti, acaba enfeksiyon mu olur mu olmaz mı derken baktım hamileymisim.

Testlere de yüzde yüz guven olmaz, idrarda olan kan da kesin çıkar ve doğru sonucu alırsın, ister yarın ver ister kesin olsun bekle pazartesi kan ver, netlestir
Lekelenme felan yok felaket ağrı var kasıklarımda adet oldum olcam zaten 2 gün var

Göğüs ağrım bayağıdır var çok fazla belirti olmadı şu son iki gündür çok şiddetli kaşık bel ve sırt ağrısı yaşıyorum hatta test yaptım hep negatif çıktı umudumu kestim yani dedim ki kesin adet olacağım sonra dedim ki daha iki gün var dedim erken gebelik testi yapayım dedim o da silik çıktı ama dediğim gibi ben çok inanmıyorum bu testlere doğruluk payına o yüzden dedim ki yarın sabah yine yapayım o da böyle çıkarsa o zaman bekleyeyim iki gün daha öyle kan vereyim dedim

Lekelenme vs hiç olmadı henüz sadece 2 gündür şiddetli kaşık ağrım var kopuyor resmen bide gaz var gibi idrar da çok su tüketmiyorum ama yine çıktım baya bekliyorum

Sonucu bizede haber verin☺️Gönlünüze göre olsun,belirtilerinize göre bana da bebiş gibi geldi🙏

Amin umarım testler yanıltır ge hamile çakarım yarın ki teste baglıycM her şeyi iki farklı marka ikiside hatalı vermez herhalde
Awox a hiç hata vermiyor diyolar ondan almismiydin hangi markaları deniceksin bide kaset test denemismiydin

Sonucu bizede haber verin☺️Gönlünüze göre olsun,belirtilerinize göre bana da bebiş gibi geldi🙏
Arkadaşlar sonuç negatif çünkü farklı bi erken gebelik testi yaptım tek çıktı kaset test yaptım o da tek çizgi çoktı demek ki silik test hatalıydı

Eklentiler

• IMG_6451.webp
    IMG_6451.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_6450.webp
    IMG_6450.webp
    137,2 KB · Görüntüleme: 17
Back
X