Yerleşme ağrısı olup kanama olmaması olabilir mi lütfen yardımcı olabilir misiniz

qwertasdfg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
6
2
1
25
10 gün gonal f 150 vurulup 2 ocak 23.00 da ovitralle vuruldum 4 ve 6 ocak gününü değerlendirdik ama doktorumuz izinde olduğu için aşılamamız 8 Ocak da oldu. Çatlatma iğnesinin üzerinden çok geçtiği için umudum yoktu aslında ama yine de işte belki kendiliğinden olmuştur diye umuyorum. Bu arada pcos olduğum için ovitralle sonrası bende aşırı şişkinlik ağrı ve mide bulantısı oldu hafif OHSS belirtisi yaşadım. Yumurtalarım kocaman olmuş ve onlarca yumurta vardı karnımda. Yatış olmadan atlattım ama çok yumurta olunca da ihtimal aratabilir diye okudum burdan o yüzden de hevesleniyorum.
2 gündürde alt karnımda en uzunu 30-45 saniye süren adet sancısı gibi kramplar hissediyorum kan vermeme de saha 9 10 gün var yerleşme ağrısı olabilir mi diye düşünüyorum ama kanama ya da lekelenme yok bilenler yardımcı olabilir mi

Benim de cok kısa süren ağrılarım oluyordu tarif edecek olursam regl öncesi saatlerce süren o kasık ağrısının anlık olanı gibi.. hamile olduğumu öğrendim sonra
umutlandırmak istemem ama yine de teste kadar sakin kalın reglden önce erken gebelik testi yaparsanız genelde sonuç doğru çıkıyor

Bende aynı o şekilde reglin kısa süreni gibi hissediyorum gün içinde 5-6 kez hissediyorum dün ve bu gün oldu özellikle ve değerlendirdiğimiz günden 10 gün sonraya falan denk geldi inşallah hayırlı haberler alırım bende çok teşekkür ederim peki sizin kanamanız olmuş muydu yerleşme kanaması ya da lekelenme bende lekelenme yok çünkü

İnşallah güzel sonuçlar alırısınız ya dua edicem bende henüz lekelenme olmadı , zaten yeni öğrendim 1 hafta falan oluyor. Hala o regl sancısı oluyor ara sıra yerleşme sancısı dedi doktor bunun için

Ay daha çok yeni maşşallah allahım hayırla ce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin lütfen bana da çok dua edin kimin kime duası kabul olur bilinmez

Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına karnın şişti mi ve bel ağrısı var mı ?

Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına karnın şişti mi ve bel ağrısı var mı ?
İnşallah çok teşekkürler Evet karnım baya şiş şuan , önceden de bi tık göbeğim vardı onun üstüne hamile kalınca çok fena oldu bel ve sırt ağrım oluyor ara ara

İnşallah çok teşekkürler Evet karnım baya şiş şuan , önceden de bi tık göbeğim vardı onun üstüne hamile kalınca çok fena oldu bel ve sırt ağrım oluyor ara ara
belirtilerinizi biraz anlatabilir misiniz nasıl fark ettiniz ne değişiklikler oldu sizde mesela ?
Ve hamile olduğunuzu nereden anladınız ?

Merhaba nasıl hamile kaldınız ve o ağrıyı pek anlamadım iğne batar gibi yada kasılma gerilme gibi mi başka nasıl anladiniz

belirtilerinizi biraz anlatabilir misiniz nasıl fark ettiniz ne değişiklikler oldu sizde mesela ?
Ve hamile olduğunuzu nereden anladınız ?
Belirtileri regl belirtisiyle aynı neredeyse o yuzden test yapmadan anlaşılmıyor. Göğüs hassasiyeti ve karın ağrısı.. başka da bi değişiklik olmadı son günlerde karnım biraz şişti o da regl tarihinden sonra oluyor zaten.
Ben aşılama yaptırmıştım o yüzden merak edip evde test yaptım çift çizgi cıkınca da kan verdim..

benim de adet günüm gelmeden önce başlamıştı. bildiğiniz regl sancısı cekiyordum, kanamasız. gogus dolgunlugu hassasiyeti, kasık ağrıları regl sancısı. kanama beklıyordum regl icin. benim hep duzenlidir. 2 gun gecıkınce test yaptım pozitifti sonra kan testi yaptırdım kesin olarak orda anlamıştım

Ben ilk bebeğime yumurtlama gününde kalmıştım yerleşme ağrısını çok net hissetmiştim ve yerleşme kanaması lekesi gibi birşey asla yaşamadım. Ne akıntım ne göğüs ağrım hiç olmadı 8 9 haftaya kadar. Sadcee yumurtlamadan birkaç gün sonra şiddetli mide bulantılarım başlamıştı bana kimse inanmadı bulantı hemen olmaz falan dediler enfeksiyon dediler baktırdık birşey yok sonra kan verdik regle 2 gün kala öğrendim. Ara ara da tatlı bir regl sancısı gelip geçerdi. Her kadında leke meme ağrısı cart curt olmak zorunda değil acı eşiği düşük kadınlar döllendiği günden itibaren hissediyormuş.

Aynı tarif ettiğiniz gibi bende karnımın alt kısmında regl sancısı var gibi ama geliyo geçiyo göğüslerimde hassaas mı değil mi bilmiyorum bazen hassas bazen değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…