- 9 Ocak 2025
- 6
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi qwertasdfg
10 gün gonal f 150 vurulup 2 ocak 23.00 da ovitralle vuruldum 4 ve 6 ocak gününü değerlendirdik ama doktorumuz izinde olduğu için aşılamamız 8 Ocak da oldu. Çatlatma iğnesinin üzerinden çok geçtiği için umudum yoktu aslında ama yine de işte belki kendiliğinden olmuştur diye umuyorum. Bu arada pcos olduğum için ovitralle sonrası bende aşırı şişkinlik ağrı ve mide bulantısı oldu hafif OHSS belirtisi yaşadım. Yumurtalarım kocaman olmuş ve onlarca yumurta vardı karnımda. Yatış olmadan atlattım ama çok yumurta olunca da ihtimal aratabilir diye okudum burdan o yüzden de hevesleniyorum.
2 gündürde alt karnımda en uzunu 30-45 saniye süren adet sancısı gibi kramplar hissediyorum kan vermeme de saha 9 10 gün var yerleşme ağrısı olabilir mi diye düşünüyorum ama kanama ya da lekelenme yok bilenler yardımcı olabilir mi
2 gündürde alt karnımda en uzunu 30-45 saniye süren adet sancısı gibi kramplar hissediyorum kan vermeme de saha 9 10 gün var yerleşme ağrısı olabilir mi diye düşünüyorum ama kanama ya da lekelenme yok bilenler yardımcı olabilir mi