Yerleri silmek iin kullandnz bez yada malzemeler nelerdir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
hanımlar ben laminantlarımı elde havlu bezle silmekten çok yoruldum..ellerime havlu sıkmaktan kramplar girmeye,dizlerimdede arızalar çıkmaya başladı..kafamçokkarıştıbenim laminantların kalitesinden sanırım vileda paspaslarla falan iz bırakıyo ne kadar sıkarsam sıkayım...:1no2:

şu viledanın sert sünger uçlu mopları nasıl?:uhm:bide 360 derece dönen mikrofiberli geçme bezlerle kulanılan bi yer silme aparatı var ya aranızda muhakkak kullanan vardır.kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum. malum bayada fiyatlılar boşa para vermiyeyim..

kimse ewinin yerlerini silmiyo herhalde..:teytey::roflol:en iyisini yapıyonus galibaalkisalkisalkis
cvp vermediğinizze göre kıslarr..:enbuyukkk::uhm:

canim benim evimde laminat hemde acik renk ama bazi laminatin kalitesine göre bide koyu olan laminatlarda cok leke kaliyo benim iki tane mopum var hem singerlisi hemde normal olanindan
ama silerken cok islak olmamasi lazim degilse leke kaliyor
ben genelde laminat ilaciyla siliyorum ama bir arkadasim 1-2 damla yumusatici damlatirsan
suya hic leke kalmiyo demisti istersen bi dene

valla bende viledayla siliyorum,,ilk sildiğimde yeni taşındığım için iz kalıyodu ama artık yok,,bide fazla deterjan koyuncada iz yapıyo,,en iisi laminant deterjanı

360 derece dönen mikrofiberli geçme bezlerle kulanılan bi yer silme aparatı var ya aranızda muhakkak kullanan vardır.kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum. malum bayada fiyatlılar boşa para vermiyeyim..

evet biz bahsettiğiniz aparattan kullanıyoruz kesinlikle tavsiye ediyorum
yeri süpürmedende silebilirsiniz kıl ip ne varsa alıyor a.s

benm de evım lamınat parke ve ben vıladayla sılıorum ıcınde azıcık domestos harıka oluyo

Vileda ya da sünger başlıklı temizleyici hepsi de koyu renk parkelerde iz bırakıyor ne yaparsam yapayım deterjanlı veya sade suyla..İçine yumuşatıcı damlattım daha kötü dumanlı bir görüntü oluştu..
En iyisi eski bir penyeyle elle silmek..
Belim,dizlerim,kollarım kopuyor bitene kadar ama dönüp dönüp aynı yeri silmek zorunda kalmaktan iyidir diye düşündüğüm için yerlere yapışa yapışa siliyorum..
Ben başka bir çözümünü bulamadım valla..

kızlar canınıza yazık eskiden bende öyle siliyodum mop diye bişe var muhteşem bişe ucunda mikrofiber bezi var fiyatı 40 ytl hem duvar siliyosunuz hemde yer elde silmeden daha temiz oluyo.üstelik kullanınca göreceksiniz eviniz daha geç kirleniyo her kullanışımda üretene dua ediyorum :))) magichand var ben ondan aldım ama onun cırt cırtı pek iyi değil araştırın kalitelisi hangisiyse nekadar olursa olsun parası inanın değer.

Bende smart mop kullanıyorum parkelerımıe deterjan olarakta loc kullanıyorum leke falan olmuyor

mopu nerden temin edebilirz acaba? daha önce hiç rastlamadım sanki.

ben normal viledayla siliyordum
baktım iz kalıyo, iyi çıkarmıyo.
hem nasıl temizlesn ki, sadece üstünden geçiyor.
bende artık mutfak gibi, oturma odası gibi yerleri deterjanlı bezle siliyorum elimle.
o zaman içme siniyor en azından. birde çocuk var yani.

bu mop nedir?€
nasıl bir şeydir?
marka adı nedir?

360 derece dönen mikrofiberli geçme bezlerle kulanılan bi yer silme aparatı var ya aranızda muhakkak kullanan vardır.kullananlar tecrübelerinizi bekliyorum. malum bayada fiyatlılar boşa para vermiyeyim..

ben buna benzer aldım doreden ucu makarna püsküllü onunla sliyorum sanki elde silmişim gibi olyo bezi çok kaliteli ama sapı aldığım gun kırıldı bende bezini viledanın mopu vardı ona uydurdum..her yeri çok güzel lekesiz siliyor... dez avantajı bezini her defasında elinle yıkıcan... ben bütün evi hiç yıkamadan siliyorum :81: çok titiz olmadığımdan..
bide ucu süngerlilerden alcam ucuz olanlarından..

mop kullanıp memnun kalanlar var mı?
laminantta iz bırakıyor mu?

mop kullanıp memnun kalanlar var mı?
laminantta iz bırakıyor mu?

Bu mopların çeşitleri var canım yapı marketlerde hatta diğer büyük marketlerdede satılıyor uzun sopasının ucunda süngeri var yerlerdeki saç tüy kırıntı ne varsa topluyor.Ben çok memnunum laminatlardada iz bırakmıyor çünkü ıslak bırakmıyor

bugün mop almak için markete gittim.
vileda marka vardı. kullananlar en çok Scotch Brite markasından memnun kalmışlar
onu bulamadım

bende vileda kullanıyorum fabulosonun kokusunu çok seviyorum birazda domestos koyuyorum iki günde yada üç günde bir siliyorum ama bazen fırsat bulamayıp haftada bir sildiğimde dediğiniz gibi çokta temiz sildiğine inanmayıp elimle siliyorum...