Yerinde saymak?

isra17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
33
1
arkadaşlar ben evde bir - iki metrelik alanda koşar gibi yerimde saymaktan başka bir şey yapamıyorum. sizce bu ne kadar işe yarar, bir saat yapsam mesela bir saat yürümek kadar kalori yakabilir miyim?

canım onun yerıne plates yapabılırsın kı ben baslıyalı bı kac hafta oldu :KK70: cok guzel ılerlemeler gordum kendımede 60 kılo ıdım suan 55 kıloya geldım kurban bayramında cok kıloluydum 44 beden kıyafet aldımda kendıem ıannamadımkı devamlı kendımı 38 bedende gormeye aslımısım :) sımdık okadr ıyımkı plates yapınca kendımı daha bı enerjık hıssedıorum tavsıye ederım

canım onun yerıne plates yapabılırsın kı ben baslıyalı bı kac hafta oldu :KK70: cok guzel ılerlemeler gordum kendımede 60 kılo ıdım suan 55 kıloya geldım kurban bayramında cok kıloluydum 44 beden kıyafet aldımda kendıem ıannamadımkı devamlı kendımı 38 bedende gormeye aslımısım :) sımdık okadr ıyımkı plates yapınca kendımı daha bı enerjık hıssedıorum tavsıye ederım

neler yapıyosun netten resimli olanlara mı bakıp yapıyosun ben hiç beceremem gibi geliyo bir türlü başlayamıyorum

canım nasıl yapıyorsun nerden faydalanıyorsun hareketleri yaparak detaylı bi şekilde bizimle paylaşır mısın bende aldım plates topu büyük olandan ama hareketleri tam bilmediğim için bişey yapamıyorum bi de 2 ay oldu doğum yapalı sezaryenle yaptım ameliyat yerimi falan ağrıtırmı falan diye çekiniyorum yardımcı olursan sevinirim cnm

canım nasıl yapıyorsun nerden faydalanıyorsun hareketleri yaparak detaylı bi şekilde bizimle paylaşır mısın bende aldım plates topu büyük olandan ama hareketleri tam bilmediğim için bişey yapamıyorum bi de 2 ay oldu doğum yapalı sezaryenle yaptım ameliyat yerimi falan ağrıtırmı falan diye çekiniyorum yardımcı olursan sevinirim cnm

canım esım ebru sallının plates vıdeosunu ındırdı neten cd basdı bende ona bakrak yapıorum bırde top kullanmadan yapıorum ben ınternete eger arastırısan bulursun canım sıtelerde

sanmam agrıcanı sezeryan yerınınkı bende yapalı 4 ay oldu dogumdan sonra ben 1 ayda vermsdım kılo ama bayramda cok kılo aldım 48 den 60 a cıkdım suan 2 haftada 55 kıloya ındım 50 hedefım:KK70:

X