Merhaba, 3.5 yaşında bir oğlum var. 8 ay önce psikiyatriste götürdük konuşmuyordu bağırma ve oyuncaklarını atma vardı. Hemen öEzl eğitime başladık 8 aydır hadtada 8 seans öEl eğitim aldı şuan maşallah hiç susmuyor. Bağırma atma davranışları bitti. Çok hareketli bir çocuk hiperaktivite seviyesinde değil yemesi uykusu düzenli. Ama adamına göre muamele var her ortamda farklı davranıyor dışarıda zaptedeyorum. Anaokuluna başlattık camlara tırmanmalar asla söz dinlememeler arkadaşlarına vurmalar itmeler başladı. Asla beklemediğim çocuklarla birlikte olmayı çok isteyen bir çocuktu. İlk defa böyle bir ortama girdi. Sürekli yapıp özür dilyoryapmak istemedim vırmak istmedim diyor üzdüm annemi diye ağlıyor ama kendisini engelleyemiyor. Dürtüsellik problemi var okulda çok problem yaşıyoruz götürüp 1 saat sonra almak zorunda kalıyorum diğer çocukları da etkiliyor. Bugün kkoca arabayı alıp fırlatmışb bildiğin bisiklet gibi olan arabalardan, başka çocuğa gelse naprız dedi müdür. Böyle bir durım yaşayan varmı inadına vurucam kırıcam atıcam demeye başladı. Neden yaştığına anlam vermiyoruz.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yerinde durmayan inatlaşan çocuk
- Konu Sahibi buralik
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #dürtüsellik