Yerimde olsanız ne yapardınız?

tembelteneke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
165
7
Bugün ünü epey artmış olan bir ingilizce kursuna kayıt yaptırmaya gidecektim. Dün internet sitelerine gireyim iye google a isimlerini yazdım. Şikayetvar.com da o kadar fazla şikayet var ki orayla iligili. Hepsi de birbirine benziyor. Hepsi İstanbul şubesi şikayetleri ben Ankara şubesine gidicem ama bir şey değişmez di mi? 25 kişi şikayet ettiyse vardır bir problem ? Ben başka kurs armayı düşünüyorum siz ne yapardınız?

Ya da gidip memnun olduğunuz kurs var mı adı ne?

Son düzenleme:
Bugün ünü epey artmış olan bir ingilizce kursuna kayıt yaptırmaya gidecektim. Dün internet sitelerine gireyim iye google a isimlerini yazdım. Şikayetvar.com da o kadar fazla şikayet var ki orayla iligili. Hepsi de birbirine benziyor. Hepsi İstanbul şubesi şikayetleri ben Ankara şubesine gidicem ama bir şey değişmez di mi? 25 kişi şikayet ettiyse vardır bir problem ? Ben başka kurs armayı düşünüyorum siz ne yapardınız?

merhaba bende ingilizce kursuna kayıt yaptıracağım,benim tercihimde ünü artmış olan bir kurs..
şimdi şüpheye düştüm..
rica etsem bana özelden dil kursunun adını yollar mısın ?
benim kayıt yaptırmayı düşündüğüm kurs ise başka yerlere yöneleyim..
a.s.

Ankarada bir çok iyi eğitim veren dil kursları var canım...
Birde şikayetler ne üzerine..
Yani eğitimlemi ilğili parasal falanmı?

Kendin önce bi gidip denemeye ne dersin?
Çünkü yorumlarla olucak birşey değil pek bu...
Kimi iyi yorum yapar kimi kötü...:sm_confused:
Araştırdıysan iyi olduğunu düşünüyorsan bir kaç yoruma takılma kaydirigubbakcemile2

Aslında bu kursa karar vermeden önce 3 kursa daha gittim hepsi çok ilgisizdi. Tek ilgili yer burasaydı. Anlattıkları eğitim imkan vs cazip geldi. İnternetteki şikayetler de genelde "kur hemen başlayacak dediler ay geçti başlamadı, kuru iptal etmiyorlar, aynı kura iki kere para almışlar, ingiliz hoca diyorlar ama hocalar orada ya manavlık yapmış, ya bahçevanlık, çok ciddiyetsiz bir yer, eğitiminden hiç memnun kalmadım kurlarımı iptal ettirmek istedim ama yapmıyorlar, bir kurda 6 hoca değiştiriyor" vs genelde aynı şikayetler eğitimi de var parası da şikayetler arasında, deneyip görmek istemem bu insanlar gii magdur olmaktan korkarım

X