Yerimde olsaniz ayrilir miydiniz

çocuklarınıza yapacağınız en büyük iyilik onları mutsuz , sürekli birbirie bağırıp kavga eden anne babayla büyümekten kurtarmaktır. nedense bizim insanımız anne baba aynı evde yaşadı mı gerçek yuva o sanıyorlar ama o çatının altında ne mutsuzluklar, huzursuzluklar olduğunu önemsemiyorlar. şu saatten sonra kendinize değer verin.

Siz artık evli karı koca iliskisinden ziyade ev arkadaşı moduna dönmüşsünüz yaşınız çok yaşlı değil anladığım kadarıyla sevmek sevilmek sizinde hakkınız her kadın sevgiye cinselliğe muhtaç devam ettirecek bir evlilik kalmamış çocuklarınız elbet alışacak Allah sağlık sıhhat versin size ve çocuklarınıza umarım sizi hakedecek birisiyle karşılaşırsınız

konu sahıbıne flortu var dıye sen bıcım anasın mı dedıler gercekten
evet oncelık her zaman cocuktur ama hayatına hıc mı kımseyı almasın ne munasebet ya

ay saka gıbıııı resmen oyun oynamıs sızınle ınanılmaz bencıl ve kotu bırıymıs

cocuk uyanırsa ne olurmus kı allah allaaaah sacmalıgın danıskası uyanır sonra uyur bu kadar cocuklu ınsan nasıl aganigi naganigi yapıyor

konu sahıbıne flortu var dıye sen bıcım anasın mı dedıler gercekten
evet oncelık her zaman cocuktur ama hayatına hıc mı kımseyı almasın ne munasebet ya
Tabi, hatta biri hırsını alamadı konu açtı, bebeğimde dil bağı var boğulur diye korkuyorum başında nöbet tutuyorum, eşim şikayetçi, neymiş aylardır bekliyormuş falan diye. Dil bağını neden kestirmediği neden çocuğa eziyet ettiği sorumuza cevap alamadık, küstü hanfendi. Çocuğa koala gibi yapışmak gerekiyormuş, yoksa kötü anneymişsin, aksini söyleyen tonla kişi bulunca karşısında iyice hırslandı, nickini '' dünyanın en iyi annesi '' yaptı.

cocuk olduktan sonra tum hayatını unutup kendını unutup komple cocuga bagımlı halde yasamak saglıklı gelmıyor bana ... yapamadıklarını yapan gezen toza esıne evıne zaman ayırabılen kısılerı gorunce bu yuzden rahatsız oluyorlar ,kendılerını farkedıyorlar ve o duzenı kuramadıkları ıcın zorlarına gıdıyor hırslarını da kısılerı ezerek almaya calısıyorlar bence

oyle olan ınsanların hayatı nasıl mutsuzdur yazık....

boşanır boşanmaz yeni ilişkilere başlamasına tepki gösterdim ben.bir kafa dinleme süreci çocuklar ve kendi için bir psikolojik rahatlama süreci olmamış.erkekler kaçmıyorlar dolu dışarda.ama hemen ilişkilere başlayarak 2 tane toksik adam bulmuş baksana.o yüzden önce çocuklar ve sen sonra da sevgili dedim gene aynı fikirdeyim.2 adam da 5 para etmez

Bunu böyle diyenlere zerre lafım olamaz, gayet mantıklı önerilerde bulundun sen, bazıları annelik yarışına çevirdi işi. Bazıları da erkek yapıyor ama kadın yapamaz, kadın yapınca çocukların psikolojisi bozulur diyor, şaşıp kaldım valla.

Valla kafan çalışmıyor üslubu çok büyük hata çiftlerin uzaklaşması da cabası. Bence onarma yoluna gitmelisiniz. Bir süre ayrı kalın iletisimsiz sadec çocuklar söz konusu olunca iletişime geçin tamam. Ayrıca aile terapisini de deneyin . Tüm yolları tukettikten sonra bosanin

hem anneyiz hem de kadınız yahuuu.ikisini de unutmadan dengeli yaşamak lazımm.konu sahibine kızmanın sebebi o iki adamdan da sağlıklı bir ilişki olmazz.eşinden bile sorunlu bu 2 adam da.beklemeli zamana bırakmalı ve uygun adam geldiğinde karşısına çıktığında o zaman flörte başlamalı.acelesi ne ona kızdım ben

boşanmış zatenn

Katılıyorum, bunlara gidecekse kocayı bırakmasaydı, hiç yoktan 2 çocuk verecek kadar kıymet vermiş adama. Diğer 2 herifle bağı bile yok.

Bu benim de aklıma geldi. Karşı çıkmıştım o konuda da bu fikirlere hatta. Şimdi bu konu sayesinde bazı şeylerin sebepleri ortaya çıktı zaten. Yılların ilgiye cinselliğe özlemi sözkonusuymuş. Üzüldüm şahsen..

Ayrilirdim beybisi, zaten sen de ayrildin, bosver leş gibi adami ,kurtulduguna sukretmiyo da hala hata miydi, degildi cağğnim, onunde ki maclara bak. Bebelere bak. Baska seylere bak.

Bir şans vermişsiniz tekrar denemişsiniz olmamış. Saygı sevgi bitmiş.
Ev arkadası olarak yaşamanın anlamı yok boşanırsanız vicdanınız rahat olsun. Tek taraflı yürümez bu işler o çaba göstermediyse sizde göstermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…